KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Instalujeme drátové i bezdrátové zabezpečovací systémy.

Prodej, montáž - zabezpečovací zařízení. Opravy - elektronické obvody.

Zajištění přenesené správy veřejného osvětlení měst a obcí.

Maloobchod, prodej: -elektrotopné systémy a topidla -přímotopné konvektory STIEBEL ELEKTRON, AEG*, ENDUROC, DIMLEX -přímotopné kotle -akumulační a hybridní kamna STIEBEL ELEKTRON, AEG*, DIMPLEX -okrasné elektrické krby BURLEY -průtokové a zásobníkové ohřívače vody MIRAVA, TATRAMAT, STIEBEL ELTRON, AEG* -prodej elektroměrů ...

Elektromontáže, dodávka, prodej: - elektrická topidla vody - úsporné žárovky měřících přístrojů elektrických a neelektrických veličin - elektroinstalační práce, elektrické přípojky a nová odběrná místa - montáž, údržba a revize TS 10/0, 4kV a 35/0, 4 kV pro odběratele VO - montáž, údržba, revize a správa veřejného osvětlení.

Prodej, opravy a servis: -výpočetní -počítače PC -komponenty, příslušenství, doplňky.

Prodej - frekvenční měniče - regulované pohony

Prodej, montáž, dodávky, opravy, servis rekonstrukce: -antény, satelity -individuální -společné i pro celý dům. -UPC -anténní zesilovače, rozvody -televizní a satelitní antény, zařízení -společné televizní antény -prodej komponentů pro televizní a satelitní antény:

E - shop s doplňky a příslušenstvím a náhradních dílů pro herní konzole. Prodej, servis herních konzolí.

Výroba: - elektrické stroje, přístroje. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost.

Firma HM-Comp nabízí nejlevnější počítače, počítačové komponenty, projektory, fotoaparáty. Sestavujeme i vlastní počítačové sestavy na které poskytujeme záruku 6 let. Také jsem distributory počítačů LYNX, Acer, Apple a mnoho dalších značek.

E - shop, autorádia, audio a video technika, elektrospotřebiče, fotoaparáty, nádobí, autorádia, nádobí.

Montáž - vyhrazená průmyslová zařízení.

Firemní zastoupení - kotle JUNKERS Instalatérské práce: - vodoinstalace, instalace a servis vody - instalace a servis topení, topenářské práce - instalace a servis plynu, plynařské práce. Oprava, servis, instalace, montáže: - sanitární technika - plynové kotle - plynofikace kotelen - plynové pece a hořáky - potrubní a tlakové ...

Prodej - audio a video technika JVC, SONY Prodej - fotopřístroje FOMEI - příslušenství - foto potřeby

Zabýváme se dovozem a prodejem LED technologií a produktů pro osvětlení ve všech odvětvích.

Prodej a montáž: - kuchyňské linky - spotřebiče - realizace - návrhy interiérů

Provozování, pronájem, instalace, opravy: - výherní automaty, hrací automaty.

Prodej: - počítače, periferie, servery, serverová řešení, tisková řešení, datová uložiště. Opravy, servis: - servis kopírovací techniky - servis tiskáren všech značek. Počítačové sítě: -projektování a realizace, měření.

Montáže - tepelná čerpadla Montáže - klimatizace Montáže - vzduchotechnika

Služby: - tvorba Internetové stránky a aplikace - webhosting, SEO - prodej a servis PC a příslušenství.

Nahrávací studio. Realizace ozvučení akcí. Zpracováni videa a fotografické práce.