KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Servis a poradenství - výpočetní technika Připojení k internetu

On-line obchodní dům. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - sady kufrů - módní doplňky - elektro - kuřácké potřeby - sportovní potřeby, fitnes - RC modely - orientální zboží - hračky - sebeobrana - autopříslušenství - drogerie - chovatelské potřeby - školní potřeby - dům, zahrada a hobby - pyrotechnika - ...

Výroba, prodej: - zabezpečovací technika

ELKON Prodej: - zebezpečovací technika - elektronické poplašné systémy.

Prodej - elektrotechnický materiál Montáž - telekomunikační systémy

Provozujeme sport bary s lokálními herními systémy, ruletami a videoloterijními automaty. Nabízíme alkoholické i nealkoholické nápoje včetně drobného občerstvení. Pořádáme herní akce. K dispozici je velkoplošná projekce s možností vysílání sportovních pořadů.

POČÍTAČE RADLICKÁ. Autorizovaný prodejce a servis počítačů Brave. Kompletní servisní činnost v oblasti počítačů. Hardware: - montáž PC - čištění, opravy periférií a mechanik - opravy PC - instalace karet, HW.

Výpočetní technika - výpočetní technika - tisková řešení - servis a služby - tvorba www

Velkoobchod, internetový obchod e-shop: - playstation - notebooky - PC programy a hry - hardware (LCD monitory, tiskárny, CD/DVD média, základní desky PC, scannery, procesory, mysi, klávesnice, zdroje atd.) - digitální fotoaparáty, kamery - MP3 přehrávače - přenosné paměti a čtečky.

Služby: - televizní rozvody - kabelové rozvody - provoz, servis, připojení na kabelovou televizi Viničné Šumice - Kovalovice - provoz místního informačního kanálu - připojení na internet po síti kabelové televize..

Pobočka. Maloobchod, prodej, montáž: - televizní a satelitní rozvody - zesilovače, slučovače, kabely, konektory - digitální a analogové SAT přímače - satelitní antény.

Výpomoc s dopravou elektrospotřebiče, nábytek Prodej a montáž - satelitní technika - antény Instalace - domácí elektrospotřebiče Poradenství v oblasti elektro

Počítačová firma. Prodej, servis, poradenství: - počítače, výpočetní technika, PC - hardware, software. Tvorba webových stránek, webdesign.

Prodej a servis nových i použitých mobilních telefonů a příslušenství.

Výroba - elektrická zařízení, poradenství, výpočetní technika.

Prodej - hudební elektronika - reproduktory BEYMA výhradní dovozce - osvětlovací technika Prodej a servis - zvuková technika Servis - osvětlovací technika.

Jsme součásti obchodní sítě TRADENET ve Švýcarsku, Rakousku a Slovenské republice..

Servis - kopírovací technika Pronájem - byty Pronájem - nebytové prostory Servis - výpočetní technika

Specialista na baterie. Generálním distributor baterií Varta-Rayovac pro ČR. prodej: - spotřební baterie VARTA, doplňkový sortiment Panasonic, Philips, Energizer, Sanyo, Duracell - speciální baterie. Dovoz, import. - média CD, DVD Samsung do ČR. Internetový obchod, ehop, e-shop, prodej: - baterie pro videokamery, notebooky, ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Autorizovaný prodej a servis bílé techniky. Opravy: - praček - myček nádobí - sušiček - chladniček - mrazniček.

Zajištění fyzické ostrahy majetku a osob. Instalace bezpečnostních systémů.

Vývoj a výroba automatizační, řídící a měřící elektroniky na zakázku. Vývoj a výroba PWM regulátorů otáček stejnosměrných elektromotorů.

Firma zajišťuje komplexní služby a dodávky v oboru kancelářské a výpočetní techniky nejenom v hlavním městě Praha, ale také zejména v krajích Královéhradeckém a Pardubickém a podle potřeby a možností rovněž v celé České republice.