KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Montáže, servis, prodej: - telekomunikač technika - pobočkové telefonní ústředny. Služby: - instalace, revize telefonních a počítačových rozvodů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Webové stránky v rekonstrukci.

Prodej a servis techniky SAALMANN: - terapeutické přístroje pro úspěšnou fototerapii: - slouží k ozařování malých i velkých ploch těla při léčbě kožních chorob, zejména lupénky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Stavební firma: - HSV - hlavní stavební výroba (hrubé stavby, inženýrské sítě) - ...

Dodávka - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy - práce revizního techniky - elektrické požární signalizace - ozvučovací technika.

Prodej - výpočetní technika Outsourcing IT

Světelná technika Ozvučení akcí Kulturní agentura - moderátorské služby - firemní, promotion a zábavné akce - karaoke - Djzajištění - podia - konstrukce včetně zastřešení

Prodej a e - shop. - historické telefony Výroba - historické telefony Výroba, prodej a e-shop - historické telefony E-shop - historické telefony včetně komponentů.

Internetová nákupní galerie: - domácí elektrospotřebiče - audio - video technika, telefony - kancelářské potřeby, počítače - dílna - nářadí, zahradní technika, hobby - bazény, bazénová chemie - hračky - domácí potřeby, bytové doplňky, úklidové prostředky - sportovní potřeby a nástroje, fitness pomůcky - zdravotnické potřeby, ...

Práce: - elektroinstalace včetně zednických prací - elektrické instalace v rodinných domech, rekreačních zařízení a průmyslových objektech - výroba bytových rozvaděčů - revize do 1000V všech druhů spotřebičů a nářadí, hromosvodů a elektroinstalací.

Vývoj elektronických dílů a výrobků.

Prodej domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - žehličky ...

Prodej, servis: - počítače, PC, počítačová technika - výpočetní, kancelářská technika - sestavy počítačů - software - sítě, bezdrátové připojení internetu, kabeláže, programové vybavení - počítačové servery - modemy - chladiče - síťová příslušenství.

Osvětlování společenské, firemní akce, koncert půjčení a prodej - světelná aparatura Ozvučování společenské, firemní akce, koncerty půjčení a prodej - zvuková aparatura mixážní pulty, zesilovače, PA systémy, mikrofóny, potřeby pro DJ. EAW, CROWN, YAMAHA, TCELECTRONIC, EV, ALLEN HEATH Pronájem - kryté podium 7x10 ...

Výškové práce Prodej a montáž - vzduchotechnika Servis - vzduchotechnika

Realizace - adsorční a kondezační odvlhčovač vzduchu.

Vzduchotechnika, klimatizace, izolace V současné době zajišťujeme realizaci TZB ve všech typech staveb od návrhu, studie a zpracování projektové dokumentace ve všech stupních, přes realizaci až po zprovoznění a servisní činnost.

Prodej, montáže, servis: -televizní antény -satelitní technika.

Velkoobchod, maloovbchod, prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - kancelářský nábytek.

Dodávky řídících systémů a přístrojového vybavení pro automatizaci průmyslových procesů. Dodávky měřících přístrojů. Prováděcí projekty. Seřízení a uvedení do provozu. Montáž, servis a revize.

Provádíme montáže a opravy satelitů a antén.

Prodej - videotechnika a příslušenství - fototechnika.

Odborná montáž satelitní techniky T-Mobile. LED žárovky - úspora až 90% elektrické energie, vysoká svítivost, životnost, možnost nahradit běžné žárovky 20, 40, 60W. Kalkulátory spotřeby a návratnosti do investice LED žárovky si můžete prohlédnout v níže přiložených souborech.

Výkup prázdných tonerů a inkoustových náplní do tiskáren.

Chladírenský servis. Oprava, servis, prodej, maloobchod: -ledničky, chladničky -mrazničky, mrazáky.