KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej, instalace, servis počítačové sestavy.

Počítače, počítačové sítě, návrhy, realizace, údržba.

Pokud u Vás doma nastane technický problém, se kterým potřebujete pomoci, nebo cokoliv opravit, či vyměnit, rádi k Vám přijedeme a pomůžeme. Víme, že někteří z Vás dennodenně pracují a nemají čas na to se zabývat různými opravami, které jsou potřeba v domácnosti udělat, nebo nejsou natolik technicky zdatní, aby si s těmito problémy poradili. ...

Velkoobchodní i maloobchodní prodej hodin a hodinek GUESS, Festina, Casio, Citizen a další. Nabízíme sluneční brýle stylu WAYFARER značek XLoop, Choppers či DG Eywear. Dodáváme kabelky a LED žárovky.

WARB je projekt, jenž pomocí oprav počítačů poskytuje prostředky na vývoj kybernetických zařízení pro všední den. -- Opravujeme počítače všech platforem a telefony iPhone. Misí naší firmy je vytvořit trh v oblasti domácí robotiky vývojem kybernetických elektronických zařízení pro domácnost a malé firmy.

Dodávka - hardware Opravy a servis - hardware Správa - počítačové sítě Školení - uživatelů

Prodej, e-shop: - spotřební elektronika - výpočetní technika - kancelářská technika. Výroba, prodej a e-shop: - reklamní placky, buttony.

Satelity antény. Montáž, prodej a servis satelitní techniky. Měření TV-signálu, realizace domovních rozvodů.

Vzduchotechnika: - výroba, realizace na klíč, montáž, servis - velkoobchod, maloobchod. Činnost firmy: - teplovzdušná vytápění - klimatizace - odsávání olejové mlhy - odsávání, větrání. Výroba: - vzduchotechnické potrubí včetně zařízení Služby: - projekční práce v oblasti VZT - montážní práce.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej mobilních telefonů

Stavební práce. Rekonstrukce: - střechy - zateplení hal. - ventilační turbíny - polykarbonát a výroba z něj Elektro: - elektromontážní práce - elektro práce - kamerové systemy - EPS, EZP, satelitní rozvody, internet.

Dodávka - systémy automatizovaného řízení budov Výroba - elektrické rozvaděče Dodávka - měření a regulace kotelen

Výroba CD, DVD a Blu-Ray disků lisováním CD, DVD a Blu-Ray. Malonákladová výroba CD, DVD a Blu-Ray disků, vypalování a potisk CD, DVD a Blu-Ray disků, CD vizitky, mini CD. Vyrábíme tiskoviny, dodáváme veškeré obaly na CD, DVD a Blu-Ray disky. Nabízíme dodávky na klíč, expresní dodací termíny, bonusový a slevový program, dopravu po ČR zdarma. ...

Prodej - psací stroje Servis a renovace - psací stroje

Opravy: - domácí elektrospotřebiče - převíjení elektromotorů. Prodej náhradních dílů. Výroba cívek do různých brzd. Velkoprádelenské techniky.

Výroba, prodej, půjčovna: -teplovzdušná topidla: -naftová olejová -elektrická -plynová PB -zemní plyn -teplovzdušné kotle -dodávka tepla -ventilátory mobilní -teplovodní teplovzdušné ohřívače -klimatizace ochlazovače s ionizací -odvlhčovače vzduchu. Montáže, prodej: -kartové vstupní systémy -dveřní zavírače -generální klíče.

Prodej - satelity - antény Servis - satelity - antény

Prodej: - hardware Vývoj: - geografické a technické informační systémy GIS, TIS. Konzultace, vývoj: - IT projekty.

Reprografické centrum Océ: Kubánské nám. 1391/11 Praha 10, tel.:244010470 provádí: Černobílé digitální kopie. Barevné digitální kopie. Tisk a skenování do šíře 914mm a délky až několik metrů. Černobílé digitální kopírování až do formátu A3+. Černobílý digitální tisk až do formátu A3+. Barevné digitální kopírování až do formátu A3+. ...

Elektro - prodej, montáž, servis, opravy: - TV, DVD, LCD, Plazma, DVB-T, Set-top-box, UPC - SAT - satelitní technika - malé elektrické domácí spotřebiče - audio a video technika - stolní lampičky a příslušenství - žárovky - kabely.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál. -kabely, vodiče, spínače, zásuvky. -zemnící materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej elektroinstalační materiál: -kabely, vodiče -trubky, žlaby -lišty -hmoždinky -krabice -jističe -proudové chrániče -spínače, vypínače -zásuvky -pojistky -objímky, vidlice -stykače, relé -ovládací hlavice -pojistkové a zásuvkové skříně -rozvaděče -zářivky, svítidla -veřejné ...