KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej, výroba, projekce, montáže, vzduchotechniky: -zastoupení DCE TORIT-DONALDSON Dust Collection Group -odsávací systémy pro termické dělení, svařování, žárový nástřik, tryskání, broušení, pokovování, obrábění -dodávky vzduchotechniky pro průmysl -strojírenský, keramický, sklářský, papírenský, gumárenský, metalurgický -filtry a ...

Výroba, velkoobchod: - náplně do tiskárny - cartridge - tonery - termotransferové pásky - faxové papíry - uhlové papíry a fólie, kopíráky - čisticí prostředky pro kancelářskou a výpočetní techniku.

Prodej, pronájem a servis: - cigaretové automaty.

Dodávka, servis: - výpočetní technika notebooky, stolní PC, monitory - výpočetní technika tiskárny, monitory -odvirování PC Webhosting Školení Zálohování dat.

Výroba, prodej, dodávky: -vnitřní a venkovní odpojovače1-38, 5 kV -vnitřní a venkovní vypínače 24 a 38, 5 kV -venkovní odpojovače 72, 5-420 kV. Zámečnické práce. Galvanické pokovování.

Umělecká agentura: -pořady pro školy -divadelní představení -moderátoři -texty divadelních her -dabing -expresní hlasové nahrávky zasílané e-mailem -zvuková reklama. Prodej: -CD, MC, knih. Noční prohlídky hradem a zámkem v Jindřichově Hradci s Bílou paní. Advent na zámku v Jindřichově Hradci, Jindřichohradecká činohra.

SMT - Stavební a měřící technika Prodej: - stavební a měřící technika značky Tusch, Leica, Topcon, Stabila a další - nivelační přístroje - teodolity - nivelační latě - měřická kolečka, měřící latě - lasery - řízení zemních strojů - úhloměry a sklonoměry - stolní pily na keramiku, dlažby, obklady - diamantové nástroje - elektrické ...

Prodej, montáž: -zabezpečovací, slaboproudé, kamerové, kartové systémy -trezory - nábytkové, stěnové -bezpečnostní dveře -dokumentační skříně -skříně na zbraně -pokladničky, schránky na klíče -zámky, fólie, vložky, mříže -elektronické zabezpečení.

Prodej: - lampy - svítidla - žárovky - zářivky - úsporné zdroje - svítidla budoucnosti.

Prodej i na leasing - audio technika Prodej - mikrovlnné trouby - rychlovarné konvice - holicí strojky - žehličky - sušičky ovoce a zeleniny - kuchyňské roboty - přenosné chladničky a ohřívače - ruční šlehače - toastery - kávovary - odšťavňovače - ...

Montáž: -satelitního přijmu -televizních antén -televizní a internetová kabeláž Opravy: -satelitních přijímačů -televizorů

Výkup, prodej, servis: -použité a nové mobilní telefony -úprava softwaru.

Prodej: - hudební nástroje - ozvučovací a osvětlovací technika

Maloobchod, prodej: -audio -video -DVD přehrávače (multimediální přehrávače) -domácí kino -digitální fotoaparáty (zrcadlovky, kompakty) -videokamery -televizory PLAZMA, LCD, LED, 3D -kompletní satelitní technika -TV stolky a příslušenství.

Prodej a pronájem zábavní techniky - šipkový automat - jukebox - stolní fotbal Výroba - šipkový automat

Výroba, velkoobchod, prodej: -světelná technika -osvětlovací tělesa, svítidla, systémy -svítidla vestavná(pro zrakově náročná prostředí, pro čistá prostředí, odolná proti mechanickému poškození) -svítidla přisazená a závěsná (pro sportoviště, dekorativní) -svítidla průmyslová(pro vlhká a prašná prostředí) -závěsné ...

Společnost TONER-COPY s.r.o. byla založena roku 1998 v Liberci. V současné době působí obchodně i servisně v Severních Čechách (Liberec, Jablonec nad Nisou, Česká Lípa, Turnov), v Praze, na Vysočině (Jihlava, Havlíčkův Brod, Žďár nad Sázavou), v Olomouci, v Prostějově, v Kopřivnici a v Ostravě. Firma se specializuje na dodávky kancelářské ...

Prodej, montáž, servis: - komunikační systémy SIEMENS - IP kamerové systémy - aplikační systémy - koncové přístroje.

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářská technika.

Projekce, dodávky: -vytápění -klimatizace -průmyslová vzduchotechnika.

Internetový obchod: -monitory -počítače -komponenty -software.

Obchodní činnost. Poskytování software.

Návrh, montáž a servis: -zabezpečení - auto, dům, chatu, firmu, fotovoltaickou elektrárnu (FVE), větší objekty -přístupové systémy -el. požádní signalizace -kamerové systémy -TV a SAT příjem -internet.

Dodávka a prodej - GPS navigace - tonery - cartridge. E-shop - notebooky - počítače - PDA - monitory - tisk.