KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Maloobchod, prodej montáž a servis: -klimatizace.

Prodej, servis a opravy: -elektrospotřebiče -plynospotřebiče -vysavače -sporáky -myčky -mikrovlné trouby -vestavěné spotřebiče -automatické pračky -kuchyňka -nádobí -náhradní díly -filtry -instalační materiál -baterie.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -elektrospotřebiče -elektronářadí. Služby: -elektroinstalační -montáž hromosvodů -revize.

Dodávky a vývoj: -telefonní ústředny, jejichž základem je software Asterisk PBX. Díky tomu jsou velmi flexibilní a je možné je použít v mnoha aplikacích. Dále samozřejmě nabízíme celé spektrum služeb pro IP telefonii - od návrhu a dodávek zařízení až po vývoj softwarových systémů pro řízení call center. Připojení k internetu: -výběr z ...

Elektroinstalační materiál -zásuvkové skříně -zásuvky

MAX WAY s.r.o. poskytuje montáž a servis: -chlazení, klimatizace, rekuperační jednotky tepelných čerpadel -realizace, záruční i pozáruční servis -zařízení do bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, hotelů -zařízení od předních výrobců LG, Daikin, Toshiba, Panasonic, Sinclair.

Nabízíme komplexní služby v oblasti vytápění, chlazení a větrání budov. Zajistíme vhodné řešení vašich představ od návrhu po realizaci a případně následný pravidelný servis.

Montáž a dodávka vzduchotechniky - průmyslová vzduchotechnika - bytové objekty

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče (bílé zboží, bílá technika) - audio, video.

Opravy: - kancelářská technika - spotřební elektronika.

SUPTel a.s. je společnost, která se zabývá výstavbou a servisem inženýrských sítí a technologií v různých oblastech. Sídlo společnosti je v Plzni, ale působí také na Slovensku a v Německu. SUPTel a.s. byla založena v roce 1992 a od té doby si vybudovala silnou pozici na trhu. Mezi hlavní činnosti SUPTel a.s. patří: - Telekomunikace: SUPTel ...

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače.

ELSTAR PLUS, s.r.o. je společnost, která se zabývá elektrotechnickými pracemi a službami pro bytové, domovní i průmyslové objekty. Nabízí širokou škálu služeb, jako jsou: - Bytová a domovní elektroinstalace - provádí montáž, opravu a údržbu silnoproudých i slaboproudých elektroinstalací v bytech, domech, bytových domech a dalších ...

Jiří Kostelka se zaměřuje na elektroinstalační práce, revize a zabezpečovací a kamerové systémy.

Vývoj, výroba: -docházkové systémy -evidence pracovní doby -vyhodnocení pracovní doby -elektronická kontrola vstupu -EKV -kamerové přístupové systémy.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která se zabývá elektromontážemi, elektroinstalacemi, fotovoltaickými elektrárnami a kamerovými a zabezpečovacími systémy? Pak je pro vás správnou volbou firma Karel Hrabák, která sídlí na adrese Nové Loučky 272. Firma Karel Hrabák má dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti v oblasti elektrotechniky a ...

LOGMONT s.r.o. se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství, elektroinstalační práce a opravy elektrokomunikačních zařízení.

V Primavent se zabýváme prodejem kvalitní vzduchotechniky a to především rekuperace. Nabízíme také ventilátory, klimatizace a revizní dvířka. S Primavent získáte prvotřídní produkty, servis a atraktivní ceny. Rychlé odeslání do 24h., doprava zdarma od 5 000 Kč a slevy pro registrované uživatele.

Servis, montáž: - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - počítačové sítě - strukturovaná kabeláž - domácí telefony a videotelefony - přístupové systémy - anténní a satelitní systémy - ozvučovací systémy.

Centrála Břeclav Projekce a montáž sítí elektro a sdělovacích Prodej, maloobchod: - elektromateriál -protlaky do průměru 800 mm. Zemní práce

Elektrochladírenský servis, oprava: -chlazení, chladící, mrazící technika, zařízení, lednička, mraznička, ledničky, mrazničky -elektromotory do 50kw -dodávka montáž klimatizací -dodávka montáž tepelných čerpadel -dodávka a montáž vzduchotechniky -dodávka a montáž chladících a mrazících boxů

Síť EURONICS. Elektro PROTON. Maloobchod, prodej: -elektromateriál: -žárovky, prodlužky, atd. -svítidla až 10 000 druhů. Další prodejna: -areál Centro, Zlín-Malenovice tel.:577103933 -OC Čepkov, Zlín tel.:577011515.

Společnost Teka - CZ s.r.o. dodává špičkové, designové vestavné elektrospotřebiče, kterou jsou celosvětově známé svojí kvalitou a funkčností. Jsme součástí nadnárodní společnosti německého původu, která navrhuje a vyrábí spotřebiče a další vybavení pro domácí i profesionální kuchyně. V nabídce máme bohatý sortiment produktů, který přináší inovace ...

Montáž, revize, opravy: -elektrická zařízení -hromosvody -rozvaděče. Služby: -pozáruční opravy ručního nářadí NAREX, PROTOOL a BOSCH -zemní práce -ruční a strojní výkopové práce. Prodej: -elektromateriál.

Společnost iTsk s.r.o. se zaměřuje na prodej kancelářské a IT techniky a spotřebního materiálu - náplně do tiskáren, papíry a mnoho dalšího.