KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej, servis: - výpočetní technika Tvorba: - www stránky Správa počítačových sítí

Kurzy - manažerské dovednosti Servis - monitory - tiskárny Školení - call centra - komunikace se zákazníkem - kurzy pro firemní školitele, personalisty, pracovníky hotelů, asistentky a recepční, státní instituce

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

Záložní zdroje UPS-typu OFF-LINE, LINE -INTERACTIVE, ON-LINE s dvojí konverzí napětí (bateriové, elektronické, záskokové zdroje). Motorgenerátory-provedení standard, odhlučněné, superodhlučněné, případně v kontejneru. Energocentra se zajištěním stálé dodávky energie bez ohledu na vstupní podmínky sítě, možnost paralelní ...

Oprava, servis: - elektro. Výroba, prodej: - elektronické stavebnice.

Servis kancelářské techniky: -renovace tonerů -servis tiskáren -spotřební materiál.

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Televizní a satelitní systemy, UPC direkt. Zabezpečovací systémy. Kamerové systémy. Telekomunikace. Turnikety. Docházkové a přístupové systémy. Vjezdy, závory, parkoviště. STA, SAT.

Světelné studio, prodej, návrhy: - interiérová svítidla - venkovní svítidla - speciální aplikace - návrhy osvětlení bytů, domů, kanceláří -stropní svítidla - přisazená -lustry - závěsná svítidla -kuchyňská svítidla -LED svítidla -vestavná svítidla -nástěnná svítidla -koupelnová svítidla -stojací lampy -stolní lampy ...

Prodej a servis počítačů APPLE a příslušenství. Prodej tiskáren s spotřebního materiálu pro tisk. Návrhy a realizace počítačových pracovišť.

Bazar, prodej, servis: -software -výpočetní technika -repasované počítače, monitory, tiskárny -počítačové sestavy na přání.

Opravy telekomunikačních zařízení.

Vývoj - desky plošných spojů Automatové osazování desek plošných spojů

Dovoz, velkoobchodní prodej: - nabíjecí svítilny od firmy MELLERT - halogenové nabíjecí svítilny EURAS.

Firma se postupem času stala odborníkem a specialistou na vše co se týká kvality a spolehlivosti dodávky elektrické energie. Je schopna zajistit přesné a nepřerušené napájení jak střídavým, tak i stejnosměrným napětím.

Dodávka, výstavba, servis, revize: - elektronické zabezpečovací a docházkové systémy - systémy elektrické požární signalizace - elektroinstalace. Rekonstrukce: - bytová jádra.

Distribuce kávy Full Cup: - dodávky kávy - prodej kávy, kávových produktů - pronájem kávovarů.

Prodej - hardware Servis - hardware Servis - software

Prodej, maloobchod a velkoobchod: -smrštitelné trubky -tenkostěnné trubky -středněsilné trubky -silnostěnné trubky - s lepidlem na vnitřní stěně trubky -různé barvy -specielní trubky-flexibilní, pro vyšší teploty, apod. -kabelové spojky -kabelové koncovky -průchodky zdivem -opravné manžety a pásky -nářadí pro montáž ...

Výroba: - vodní trkače. Velkoobchod, maloobchod, montáže, kompletace celků

Stavební a průmyslový bazar - vybavení domácností (nábytek, sanitární zařízení, podlahoviny, vybavení koupelen...) - stavební materiál (vlnité i trapézové plechy, okna, dveře, plechové skříně.....) - elektronika (TV, video, lednice, mikrovlnky.....) - stálá nabídka dětských a dámských jízdních kol - elektromotory - topení - armatury - nový ...

Distribuce a servis kancelářské a prezentační techniky značek TOSHIBA, Hewlett Packard, CANON a KYOCERA. Záruční a pozáruční servis. TOSHIBA: - kopírky - faxy - tiskárny - projektory. HP tiskárny: - laserové - inkoustové - fototiskárny. Canon: - domácí tiskárny - kancelářské tiskárny - fototiskárny - ...

Servis (SW/HW), bazar, prodej mobilních telefonů, notebooků, PC a další elektroniky. Prodej příslušenství k mobilním telefonům, instalace počítačových sítí, zabezpečovacích systémů.