KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Poskytuji pohotovostní servis počítačů v lokalitě hl. m. Prahy. Za zákazníkem vyjíždím bez příplatků. Veškerý servis provádím na místě u zákazníka. Nejčastěji zákazníci volají kvůli závadě, která jim znepříjemňuje nebo přímo znemožňuje další práci s jejich počítačem.

Servis: - spotřební elektronika se specializací na LCD a plazmové televizory a monitory.

INTERNETOVÝ OBCHOD S VYBAVENÍM PRO KOUPELNY A TOPENÍ PRODÁVÁME ZBOŽÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY - kotle, radiátory, ohřívače vody, bojlery, krbové vložky a kamna, čerpadla, plastové a plechové vany, sprchové kouty a vaničky, vodovodní baterie, dřezy, sanitární keramiku, hydromasážní panely, koupelnové tělesa (žebříky) - doplňky a nábytek, ...

POČÍTAČOVÉ A INTERNETOVÉ SLUŽBY, KAMEROVÉ SYSTÉMY: - informační technologie (IT), poradenství - poradci na počítačový hardware - konfigurování počítačů - instalace software - ověřování, validace a testování počítačových programu - integrace systému, informační technologie - validace počítačů - specialista na multimédia - obnova dat - ...

E-shop, prodejna: - výpočetní technika. Kurzy a školení ekonomických a účetních směrů.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Prodej, dovoz: - osobní automobily. Prodej: - příslušenství k MP3 přehrávačům - příslušenství k mobilním telefonům. Reklamní služby.

Prodej: -elektronika. Distributor elektronických prvků.

Servis: - televizory - domácí spotřebiče.

Provoz, servis, prodej, náhradní díly: -nápojové automaty -kusové automaty -náplně do automatů (kapučíno, čokoláda, polévky, káva, čaj).

Dodávka - domácí spotřebiče GORENJE Kuchyňské studiododávka - kompletní vybavení kuchyní včetně spotřebičů

Vývoj, výroba, prodej: -přístroje NN** -jističe LSN* od 0, 2 do 63 A*** -jističe LST* od 40 A*** do 125 A*** -proudové chrániče do 100 A*** -instalační stykače do 63 A*** -motorové jističe do 25 A*** -svodiče přepětí B***, C***, D*** -další přístroje bytového elektrického rozvodu -kompaktní jističe do 160 A***, 200 A*** 400 ...

Dovoz počítačových komponent a periférií z USA.

Výroba: - mikrovlnné výkonové elektronky - speciální elektrovakuové výrobky.

Vyrábíme a dodáváme: - linkové rozvaděče pro oblast telekomunikací - zařízení pro měření svodových proudů u linkových rozvaděčů - zařízení pro modernizaci analogových ústředen včetně tarifikace - telefonní ústředny - výroba kabelových svazků. - hlavní rozváděče pro telefonní ústředny - diagnostická a testovací zařízení.

Služby: MP production -hudební servis -kulturní servis -moderování, osvětlování a zvučení společenských, firemních, zábavných a sportovních akcí.

Maloobchod, prodej: - majáky, světelné rampy, sirény, stroboskopy, navigační aleje - přídavná světla pro sanitky, policii, hasiče a tech.vozy. Další výběr dle katalogů, doba dodání cca 30 dnů. Produkty značek: - XMD - BRITAX - PREMIERE HAZARD - FEDERAL SIGNAL - HELLA - TESLA - WHELEN - GALLS.

Prodej, pronájem: -výherní automaty -kulečník -flippery -jukeboxy - MP3 -stolní fotbal -šipkové automaty -vzdušné hokeje -silové automaty -boxery -zábavní automaty.

Bezpečnostní poradenství v oblasti kompletní ochrany osob a zabespečení majetku - pult centrální ochrany - fyzická ostraha Montáž - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy EZP, CCTV - elektronické požární systémy

Výroba, distribuce, prodej: -datových médií CD-R/RW -DVD-+R/RW -disket. Prodej: -duplikátory CD/DVD -paměťové karty -datové pásky a páskové mechaniky -spotřební materiál pro tiskárny a faxy.

Dodávka - tiskárny GENICOM, PRINTRONIX, CITIZEN, TALLY, GODEX

Elektroslužby. - montáž, revize, opravy, instalace, hromosvody - servis kotlů Viadrus