KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Distribuce, prodej: - počítačové komponenty se zaměřením na prvky počítačových sítí a komplexní dodávky IT.

Výroba rozváděčových s skříní a rozvodnic. Výroba nerezových rozváděčových skříní a rozvodnic. Výroba rozváděčů nn. CNC vysekávání plechových dílů, ohýbání. Práškové lakování.

Společnost UNITEC CS a.s. pracuje v oboru výpočetní techniky od května roku 1991. Od svého počátku organizuje činnost své společnosti s cílem vytvořit komplexní služby a dodávky v oblasti informačních technologií, tj. dodávek informačních systémů včetně aplikačních programových vybavení a potřebných datových komunikací s orientací na koncové ...

Vedení účetnictví. Prodej: -mobilní telefony -počítačové sestavy -počítačové příslušenství, komponenty.

Projekce, dodávka, montáž, revize: -elektrická zařízení.

Servis, prodej: - kancelářská, výpočetní technika.

Firma AZW, a.s. je zaměřena na projektování, dodávky, instalace, revize a servis: -silnoproudých zařízení bez omezení napětí a prostředí -slaboproudá zařízení: -telekomunikační systémy -zabezpečovací systémy EZS -elektrické požární signalizace EPS -místní - evakuační rozhlas PA, NZS -strukturované kabeláže SK -jednotný čas JČ ...

Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem.

Prodej, montáž, servis: -GPS -online sledování aut -kniha jízd.

Prodej telekomunikační techniky: - mobilní telefony - telefoní ústředny, telefony a zařízení pro pevnou linku - vysílačky - baterie - kabely - nabíječky - elektronika - audio-video kazety - hračky na dálkové ovládání.

Montáž, servis, opravy, prodej telekomunikační techniky: -telefonní ústředny -faxy -kopírky -scannery -modemy -telefony -zabezpečovací technika.

Prodej, servis, pronájem, leasing: - faxy - kopírky.

Opravy, prodej a pronájem kancelářské techniky se zaměřením na značku CANON,

Zakázkový potisk: - etikety. Prodej: - tiskárny etiket a karet ZEBRA - snímače, mobilní terminály a průmyslové snímače DATALOGIC - ruční snímače, terminály a bezdrátové sítě MOTOROLA - snímače, mobilní terminály a průmyslové snímače Motorola - spotřební materiál pro tiskárny etiket a karet. Záruční a pozáruční servis: - hardware ...

Vedení účetnictví a daňové evidence. Dodávky, instalace, zaškolení: - software pro účetní a daňovou evidenci AdmWin.

Návrhy a dodávky osvětlení: - osvětlení interiérů - osvětlení exteriérů a parkové osvětlení - osvětlení průmyslu - slavnostní osvětlení budov, veřejné osvětlení, osvětlení sportovních areálů - žárovky, zářivky, výbojky, speciální zdroje světla.

Prodej: -práškové barvy vypalovací -silikonové ucpávky, krytky, pásky aj.maskování -háčky, závěsová technika -ruční i automatické stříkací zařízení ZEUS -plastové samočistící kabiny ZEUS -lakovací linky na práškové barvy -linky pro odlakování -linky pro předúpravu samostatné -kabiny, pece -odlakovače za studena -vypalovací ...

Zabezpečení: - objekty pomocí kamerových systémů CCTV. Montáž, servis: - VOIP ale i analogových ústředen a telefonů (telefonování přes internet). Servis: - počítače - servery - IT outsourcing. Připojení k internetu. Webdesign / Webhosting Správa počítačových sítí.

Servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky, opravy notebooků, LCD display, počítačů

Velkoobchod, prodej: - kancelářské potřeby - papír: - xerografický, plotrový - tabelační, faxový - obálky - etikety i samolepicí - pořadače a rychlovazače. Velkoobchod, prodej nábytek: - kancelářský nábytek - ergonomické kancelářské židle a křesla - počítačový nábytek - realizace kanceláře na klíč. Výpočetní a ...

PROJEKCE: - vzduchotechnika - klimatizace. Služby: - projektová a inzenýrská činnost v investiční výstavbě v profesích technického zařízení staveb (vytápění, vzduchotechnika, elektroinstalace, zdravotní technika).

Prodej, maloobchod: -fotopřístroje, fotoaparáty, kamery -fotomateriál. Zhotovení fotografií.