KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, e-shop, servis, oprava: -kancelářská technika -technické literatury, hardware, software -spotřební materiál pro tiskárny, diskety, CD -výpočetní technika -počítače, tiskárny -psací stroje, kalkulačky. Služby: -návrh, realizace počítačových sítí.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -spotřební elektronika -kuchyňské spotřebiče -audiovizuální elektronika.

Maloobchod, prodej, servis: -domácí elektrospotřebiče -spotřební elektronika -rádio, video, televize, CD přehrávače, videokamery.

Oprava: -elektromotory -ruční elektrického nářadí. Montáž: -elektroinstalace -hromosvody -měřící a regulační technika -programovatelné automaty -elektrorozvaděče -zabezpečovací technika (alarm). Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla -měřící přístroje -regulátory teploty -přímotopné panely ...

Maloobchod, prodej, servis a opravy: -automatické pračky -bojlery -sporáky -elektrospotřebiče -vestavné spotřebiče.

Návrhy, prodej a realizace osvětlení: -domu -bytu -zahrad -průmyslových objektů atd.

Výroba: -elektrické rozvaděče nízkého napětí.

Profesionální bezpečnostní opatření pro ochranu osob a majetku. Elektronické zabezpečovací systémy.

Mobily, Tablety, PC, Notebooky a komponenty. Motory na kolo i náhradní díly, veškeré příslušenství a servis.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - řezné, brusné kotouče FLEX - pilové listy na kov strojní a ruční - pilové kotouče na dřevo, kov - elektrické ruční nářadí - elektrické spotřebiče.

Výroba a prodej: - LED displej pro reklamní účely, jako sportovní časomíry.

Kompletní nápojový servis: -aquamaty -kávovary -káva -sirupy -instanty - vending - e-shop

ELEKTROTECHNICKÝ VELKOOBCHOD. Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál - automatizace - zásuvky, vypínače firmy ABB a Schneider Electric - kabely a jističe Siemens, ABB, OEZ, Finder, Omron a dalších. Možnost zapůjčení vzorkových kufrů. Elektromontážní práce. - kompletní realizace elektroinstalace včetně revize.

David Voda se zaměřuje na bezpečnostní a požární systémy, mechanickou ochranu a elektromontážní práce.

Provádíme výchozí i pravidelné elektro revize, revize elektroinstalace, revize elektrospotřebičů a hromosvodů. Revize provádíme i v prostředí s nebezpečím výbuchu.

KLÍČSERVIS s.r.o. se zaměřuje na systémy generálního klíče, mechanické zabezpečení a elektronické přístupy.

Od roku 2002 vám přinášíme profesionální řešení v široké oblasti související s informačními technologiemi. Na základě již dlouhodobých, dvacetiletých zkušeností v tomto oboru, jsme se z malé firmy postupně rozrostli v početný a silný tým odborníků. Tým, který je vždy připravený řešit jakoukoliv technickou výzvu. Jsme kolektiv zejména ...

Výroba, prodej: -dodávky zařízení průmyslové automatizace -zakázkový design -výroba automatizačních zařízení -návrh systémů a softwarového inženýrství zejména v PLC -dotykové panely -Servo SystemOmron, Mitsubishi, Proface -automatické aplikační systémy -systémy pro analyzaci a testování -dopravní a manipulační systémy -výrobní ...

Maloobchod, prodej: - drogistické zboží - fotoaparáty - dalekohledy - filmy, alba, potřeby pro fotografování.

Provádíme prodej, montáž a servis satelitní a anténní techniky.

Opravy, servis: - chladící zařízení - chladničky - mrazničky. Domácnosti i provozy. Jinou chladící techniku neopravujeme! Sídlo: - Točitá 1181/4, Havířov - Podlesí.

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.

Maloobchod, prodej: - TV technika, LCD televize, plazmové televizory - audio - video - velké, vestavné a malé (domácí) elektrospotřebiče - fotoaparáty - zahradní technika, nářadí - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál - záznamová média.

Servis: - elektronika - mobilní telefony - kancelářská technika - výpočetní technika - zastavárna.