KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Pronájem elektrocentrál 20 - 1200 kVA, Elektroinstalace a záložní napájení. Elektrocentrály pro paralelní a TWIN provoz, bezvýpadkové zálohování sítě UPS. Tepelná čerpadla IVT a ZUBADAN - instalace a servis. Pronájem elektrorozvodů.

Elektromontáže. Projekty, realizace, montáž, revize, opravy: - vjezdové brány, garážová vrata, dálkové ovládání, zahradní osvětlení - elektrická zařízení, elektrozařízení. Prodej: - elektromateriál. Stavebniny. Prodej: - stavební materiál - stavební hmoty - zdící materiály - betonové dlažby - komíny - kanalizace - stavební ...

Dovoz, import, prodej, velkoobchod: -elektroinstalační materiál

Velkoobchod, maloobchod: - svítidla, infračidla: - zvlhčovací mlhové fontány - mlhovače - dekorativní svítidla - disco svítidla - plazma koule - lava lampy - televizní svítidla - moderní LED svítidla - atomizéry pro zahradní jezírka, skleníky, terária, - bublinkové prosvícené válce a další relaxační ...

VÝROBA, PRODEJ: - sklo ručně malované, pískované - dekorativní skleněné výrobky: - lustry - flakony - skleničky - figurky.

Prodej a výkup mobilních telefonů.

Specializujeme se na dodávku a montáž regulační techniky, systémů vytápění, chlazení a VZT.

Výpočetní a kancelářská technika.

Prodej počítačů. Internet a internetové stránky.

Prodej: - elektroinstalační materiál, - elektrospotřebiče pro domácnost.

Montáž a opravy průmyslové elektroniky.

Vývoj softwaru na zakázku. Servis IT ve firmách.

Odblokování všech telefonů.

Výroba indukčních snímačů (čidel). Výroba bezdotykových senzorů. Snímače polohy, pohybu, pohybu otáček. Optické snímače. Magnetické snímače. Snímače stejnoměrné a střídavé. Infrazávory. Čidla. Kapacitní snímače.

Opravy a servis audiovizuální techniky.

Prodej: - nábytek - sedací soupravy - obývací stěny - kuchyně - kuchyňské sety - stoly - židle - ložnice - studentské pokoje - bytové doplňky - ratanový nábytek - svítidla - nové kočárky - postýlky a doplňky Zastoupení firem: - BLANÁŘ, SULTÁN, PROKOP, ANTARES, RENT, ARTEN, GEOMA, STIMA, HRUBÝ.

Prodej, instalace: - bezpečnostní a protipožární systémy.

Představujeme Vám osvětlení světoznámé portugalské výroby. Nabízíme lampy stojací, stolní, nástěné i stropní. Lampy mají dřevěnou či ručně malovanou keramickou základnu. Stínidla jsou vyrobena z kvalitních látek, především z hedvábí.

Dodávka: - hardware - náplně do tiskáren. Servis hardware. Poskytování poradenství v oblasti IT. Výstavba a údržba počítačových sítí.

Klimatizační a regulační technika. Váš spolehlivý partner pro techniku prostředí a správu nemovitostí. Služby v oblasti dodávek, provozu a údržby technického vybavení budov v oborech: - vytápění - větrání - klimatizace - elektro - měření a regulace tepla a chladu.

Výroba, projektování: -slaboproudé rozváděče pro stavby, průmysl a technologie -revize elektrických zařízení bez omezení napětí.

Provádíme ostrahu objektů našich zákazníků. V tomto oboru máme mnoholetou zkušenost a širokou nabídku služeb: - Fyzická ostraha - fyzická přítomnost strážného na stanovišti s obchůzkami a kontrolou. - Fyzická ostraha se psem - přítomnost strážného (psovoda) se strážním psem. - Kamerový systém - Instalujeme u zákazníka špičkový strážní ...