KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Komíny - stavba - frézování - vložkování Prodej - klempířské výrobky Výroba - vzduchotechnická potrubí a tvarovky

Komplexní služby v požární ochraně. Prodej, servis, opravy, revize hasících přístrojů, požárních hydrantů, požárních hlásičů.

Dodávka, montáže, prodej: -měření a regulace -automatizace -EZS, EPS -přístupové a docházkové systémy -kamerové systémy -komplexní montáže elektro -solární kolektory a fotovoltaické články -bezdrátový rozhlas -sledování vozidel pomocí GPS.

Výroba, dodávka : -zařízení pro čištění a úpravu vzduchu -kompletní dodávky vzduchotechnických zařízení -textilní filtry se zpětným a pulzním proplachem -mechanické, elektrické odlučovače -ventilátory axiální, radiální a speciální pro větrání tunelů a metra -elementy pneumatické dopravy, rotačních a komorových podavačů ...

Prodej: -počítače a komponenty. Prodej a servis výrobků od firmy Hewlett Packard. Projektování a instalace počítačových sítí. Vzdálená správa sítí. Bezpečná internetová připojení na operačním systému Linux. Spolupráce s firmami: - Hewlett Packard, Triline, Aliatel, Acer, Toshiba, Philips, Siemens, Cisco Systems, Microsoft. SÍTĚ: - ...

Osvětlování. Ozvučovací služby. Pronájem: -mobilní zastřešení -zvuková, vizualizační a osvětlovací technika. LED obrazovky kompletní technické zajištění koncertů doprovodná technika pro kapely.

Dodávka - kamerové a elektronické systémy - docházkové systémy Dodávka - telekomunikační zařízení

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Společnost Geton dodává klimatizace do bytu a domu, kancelářské klimatizace, mobilní klimatizace, kotle a kamna na pelety, čističky vzduchu, vzduchové clony, tepelná čerpadla. Nabízíme kompletní sortiment značek Artel, LG, Toshiba a další. Zpracujeme zdarma optimální návrh technického řešení. Montáž a pravidelný servis klimatizací i dalších ...

Dodávka: - počítače, notebooky, tablety. Servis: - výpočetní technika tyto služby i firmám, obcím a školám. Připojení k bezdrátovému internetu.

Prodej, servis: - výpočetní technika Poskytování: - bezdrátové připojení k internetu. Mediální a reklamní činnost. LED obrazovky.

Dodávka: - hardware - poradenství. Tvorba: - www stránky Správa: - sítě.

Dodávka, montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy - požární signalizace - telekomunikační technika a sítě - telefonní ústředny - telekomunikační materiál Servis - telekomunikační technika - telefonní ústředny odstraňování závad Rozvody - počítačové sítě - telekomunikační Vytyčování ...

Dodávka: - elektrická zabezpečovací signalizace - průmyslové televize - přístupové systémy - docházkové systémy - alarmy - zabezpečovací systémy - elektrická požární signalizace. Slaboproud a silnoproud. Strukturovaná kabeláž.

Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej a montáž - plynové spotřebiče BUDERUS - kotle VIESSMANN Vodoinstalační práce Montáž - chladící zařízení Montáž - klimatizace

Elektroinstalace bytové a průmyslové. Rozvody kabelové a venkovní NN, VN. Stavba trafostanic PTS, BTS a kioskových. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Práce s plošinou. Jeřábnické práce. Řezání betonu. Zemní práce.

Služby pro uživatele digitálních a informačních technologii, komplexni IT služby, dodávky na klíč, individuální přístup, školení, poradenství, prodej počítačů

Prodej: -osciloskopy, analyzátory výkonu, proudové sondy, generátory, dataloggery firmy YOKOGAWA Test and Measurement -snímače vibrací, síly, tlaku, kroutícího momentu firmy PCB Piezotronics -mikrofony, zvukoměry firmy Larson Davis -RLC můstky firmy Wayne Kerr Electronics -termokamery firmy Infratec -datové rekordéry ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej elektra.

Dodávka a montáž klimatizace do bytu, domu či kanceláře. Hlavní nabídku firmy doplňují mobilní klimatizace. Služby poskytujeme v rámci celé České republiky. Klimatizace, které se skládají z vnitřní a venkovní jednotky. Přístroje světových značek jako je LG, Panasonic, Toshiba, Sinclair a Midea. Příslušenství: -konzoly -čerpadlo ...

Výroba: -retrofitu KT1, KT3. Retrofit se používá jako hrada za staré černé bakelitové jističe IJV, IJM, ITV, ITM, výrobce SEZ Krompachy n.p., které se již mnoho let nevyrábí.

Internetový obchod, servis: - výpočetní technika - počítače - notebooky - monitory - software - hry - tiskárny - výpočetní technika - počítače - notebooky - monitory - tiskárny.

Prodej, servis, montáž: - centrální vysavače ELECTROLUX - shozy na prádlo SMART - rekuperace PAUL - klimatizace ELECTROLUX.