KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Výstavba, opravy, rekonstrukce a projekce: -distribuční sítě elektro -trafostanice -veřejné osvětlení -přípojky elektro -zemní a výkopové práce

Prodej, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika.

Velkoobchod: - telekomunikační materiál pro výstavbu sítí a vnitřních rozvodů - komponenty pro nadzemní sítě - kabelové chráničky - krycí desky, fólie - kabely a vodiče - rozvodné skříně - elektroinstalační materiál - kanalizační a meliorační systémy.

Elektromontážní práce: - elektroinstalace - montáž veřejného osvětlení - slabo i silnoproudé rozvody - hromosvody - kompletní dodávky - revize elektro.

Komplexní služby v oblasti telekomunikací od návrhu sítě až po její realizaci a následný servis.

Prodej, servis, leasing: -počítače -výpočetní technika, HW -ekonomický software, SW -instalace sítí -repasované-použité počítače.

Komplexní dodávky a instalace sítí LAN a WAN včetně kabeláže. Prodej, maloobchod: - výpočetní technika a síťové komponenty, počítače. Tvorba firemních prezentací.

Velkoobchod: - spotřební zboží. Sortiment: - kuřácké potřeby - hygienické potřeby - baterie - hrací karty a svíčky. Provádíme: - reklama na zápalky. - malířské a natěračské práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Maloobchod, prodej: - průmyslová ložiska - automobilová ložiska - vodiče pro vinutí - propojovací a vývodové vodiče - elektroizolační materiály - elektromotory a náhradní díly - frekvenční měniče - materiál pro výrobu a opravy elektromotorů - elektrotechnické lepící pásky - vysokonapěťové materiály.

Prodej, servis: -tiskárny, kopírky. Renovace: -inkoustové cartridge a laserové tonery -inkousty, barvící pásky.

Montáže elektronických zabezpečovacích, protipožárních, kamerových a kartových systémů. Nabídka kompletní realizace od projektu po revizi.

Velkoobchod, maloochod, prodej a dovozce materiálu pro: - světelné a neonové reklamy. Velkoobchod s komponenty pro světelnou reklamu: - transformátory Fart - silikonové návleky na elektrody elektrody Sisram, Compil - neonové trubice Tecnolux - profily Eloxované - vysokonapěťové kabely - Sylvania zářivky - zářivky tlumivky ...

Komíny - stavba - frézování - vložkování Prodej - klempířské výrobky Výroba - vzduchotechnická potrubí a tvarovky

Komplexní služby v požární ochraně. Prodej, servis, opravy, revize hasících přístrojů, požárních hydrantů, požárních hlásičů.

Dodávka, montáže, prodej: -měření a regulace -automatizace -EZS, EPS -přístupové a docházkové systémy -kamerové systémy -komplexní montáže elektro -solární kolektory a fotovoltaické články -bezdrátový rozhlas -sledování vozidel pomocí GPS.

Výroba, dodávka : -zařízení pro čištění a úpravu vzduchu -kompletní dodávky vzduchotechnických zařízení -textilní filtry se zpětným a pulzním proplachem -mechanické, elektrické odlučovače -ventilátory axiální, radiální a speciální pro větrání tunelů a metra -elementy pneumatické dopravy, rotačních a komorových podavačů ...

Prodej: -počítače a komponenty. Prodej a servis výrobků od firmy Hewlett Packard. Projektování a instalace počítačových sítí. Vzdálená správa sítí. Bezpečná internetová připojení na operačním systému Linux. Spolupráce s firmami: - Hewlett Packard, Triline, Aliatel, Acer, Toshiba, Philips, Siemens, Cisco Systems, Microsoft. SÍTĚ: - ...

Osvětlování. Ozvučovací služby. Pronájem: -mobilní zastřešení -zvuková, vizualizační a osvětlovací technika. LED obrazovky kompletní technické zajištění koncertů doprovodná technika pro kapely.

Dodávka - kamerové a elektronické systémy - docházkové systémy Dodávka - telekomunikační zařízení

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Společnost Geton dodává klimatizace do bytu a domu, kancelářské klimatizace, mobilní klimatizace, kotle a kamna na pelety, čističky vzduchu, vzduchové clony, tepelná čerpadla. Nabízíme kompletní sortiment značek Artel, LG, Toshiba a další. Zpracujeme zdarma optimální návrh technického řešení. Montáž a pravidelný servis klimatizací i dalších ...

Dodávka: - počítače, notebooky, tablety. Servis: - výpočetní technika tyto služby i firmám, obcím a školám. Připojení k bezdrátovému internetu.