KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Pobočka. Prodej, e-shop: - notebooky - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony - tablety - fotoaparáty - kamery.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče aj.

Nabízíme komplexní služby v oblasti světelné a venkovní reklamy a designu. Dodáváme LED svítidla a zajišťujeme osvětlení architektury, zeleně i interiérů komerčních prostor.

Servis: - chladničky - mrazničky Servis: - chladící zařízení

Prodejní program: -ESCUBEDO, GMG, CS, INARCA ploché a kulaté propojky, izolační návleky, propojky pro smaltované dráty, vícepólové kryty, stroje a miniaplikátory -AUTOSPLICE kontaktní prvky v pásu, osazovací stroje, spojovací technika -VOGT spojovací technika–nýty, mechanické prvky, pájecí očka, kolíčky a ploché nože do DPS, kabelové ...

Elektro - výroba Svítidla, osvětlení - výroba

Prodej fototechniky a příslušenství, dalekohledů a vodotěsných pouzder Aguapac.

Ozvučení diskoték - ozvučení reklamních akcí a výstav Agentura - provozování diskoték - moderování veškerých akcí dle požadavku zákazníka - zajištění deejayůnávrhy, montáže a realizace - diskotéky.

Velkoobchod - vypínače a zásuvky FONTINI - prvky pro inteligentní domy KNX Velkoobchod - světla ALDO BERNARDI Prodej - komponenty pro inteligentní budovy.

Návrh, prodej a montáže klimatizací a tepelných čerpadel typu vzduch-voda. Klimatizační jednotky: - mobilní - okenní - dělený (split)

Prodej - hardware Návrhy a výstavba - počítačové sítě

Pobočka Zlín. Bezpečnostní a detektivní agentura. Držitelé certifikátu asociace soukromých bezpečnostních služeb ČR. Držitelé Prověrky NBÚ(národního bezpečnostního úřadu). Služby: - ochrana a ostraha majetku a objektů - pult centrální ochrany - ochrana osob - detektivní činnost - ochrana a přeprava hotovosti(peníze) - ...

poradenská činnost v oblasti informačních systémů Internetový obchod nabízející počítače, tiskárny, mobily, software, návrhy počítačových sítí a kompletní správu sítí.

Ozvučování reklamních spotů - kompletní postprodukce pro celovečerní filmy - TV programy - rozhlas - digitální mix s úplnou automatizací - míchání v systému DOLBY SURROUND - natáčení zvuku v exteriérech - hudební dramaturgie - hlasový casting a režie - ruchový a hudební archiv - OFF - LINE

Distributor výpočetní techniky, PC komponentů, periferií, storage produktů a spotřebního materiálu. Prodej značek: - APC, Apollo, ASUS, ATI, Canon, Chicony, Compaq, Creative, Edimax, Epson, FULL.

Činnost: - elektroinstalace - výroba rozvaděčů - MaR, řízení technologických linek - kamerové systémy - dodávka a montáž Infrapanelů - kalibrace teploměrů, tlakoměrů a vlhoměrů - revize ručního elektrického nářadí

Firma Power Tech spol. s r.o. je autorizovaným obchodním a servisním partnerem významných výrobců zdrojů nepřerušitelného napájení: holdingu Invensys, pod který spadají firmy Best Power a Powerware a firmy APC. V oblasti stejnosměrných systémů a střídačů jsme partnerem francouzské firmy Wattpower.

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

XEROX Premier Partner. Prodáváme a servisujeme kompletní portfólio výrobků XEROX: kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, velkoformátové tiskárny, faxy, projektory a spotřební materiál (tonery, papíry, tisk. média). Analýza tiskových potřeb.