KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej - elektroinstalační materiál - elektrické nářadí - MAKITA-autorizovaný prodejce Železářství, spojovací materiál, kotevní technika Prodej - vodoinstalační materiál - kompletní kanalizační systémy

Maloobchod, prodej: -internetový obchod -počítače -hardware HW -software SW -příslušenství pro PC.

Prodej - hardware Připojení k internetu ADSL Webdesign Webhosting IT poradenství Správa sítí

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Servis - výpočetní technika - osobní PC

Prodej, konzultace, poradenství - hardware - software

Montáž - rozvaděče Projektová činnost - vytyčování telefonních kabelů Montáž a údržba - telekomunikační sítě Zemní práce

Bytové doplňky. Výroba a montáž žaluzií a plovoucích podlah. Žaluzie. Solární ohřev. Bazén. Okenní sítě. Těsnění. Plovoucí podlahy. Klimatizace, bionaire, odvlčovače. Zabezpečení.

Prodej - decelerometry Opravy - decelerometry Vývoj - zákaznická elektronická zařízení a přístroje pro testování automobilů výroba - decelerometry

Dodávka - hardware - software Servis - hardware - software Připojení k vysokorychlostnímu internetu.

Prodej, servis: - elektrické kladkostroje LIFTKET - komponenty HELM - jeřábové jednotky KULI

Firma se zabývá výrobou: -závorových a parkovacích systémů -pohonů pro křídlové a posuvné brány dvěřních otevíračů a různých dalších lineárních pohonů. Dále nabízíme zboží německých firem: -DESIGNA - parkovací systémy velkokapacitních parkovišť -KABA GALLENSCHÜTZ - přístupové turnikety.

Dodávka: - značkové repasované počítače.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Pobočka. Prodej, e-shop: - notebooky - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony - tablety - fotoaparáty - kamery.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Prodej, splátkový prodej, servis, montáž: -počítače, výpočetní technika -tiskárny, další periferie -počítačové doplňky -sestavy na přání -montáž a zahoření zdarma.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče aj.

Nabízíme komplexní služby v oblasti světelné a venkovní reklamy a designu. Dodáváme LED svítidla a zajišťujeme osvětlení architektury, zeleně i interiérů komerčních prostor.

Servis: - chladničky - mrazničky Servis: - chladící zařízení

Prodejní program: -ESCUBEDO, GMG, CS, INARCA ploché a kulaté propojky, izolační návleky, propojky pro smaltované dráty, vícepólové kryty, stroje a miniaplikátory -AUTOSPLICE kontaktní prvky v pásu, osazovací stroje, spojovací technika -VOGT spojovací technika–nýty, mechanické prvky, pájecí očka, kolíčky a ploché nože do DPS, kabelové ...

Elektro - výroba Svítidla, osvětlení - výroba

Prodej fototechniky a příslušenství, dalekohledů a vodotěsných pouzder Aguapac.