KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Návrh, dodávka, montáž: -osvětlení, technologická zařízení pro kulturní, společenské účely, občanskou výstavbu, TV studia, kulturní domy.

Klimatizace: - poradenství - dodávky a zajištění montáže klimatizační techniky pro kanceláře, byty, obchody, rodinné domky, budovy, výrobní prostory, servrovny atd. - záruční a pozáruční servis - dodávky náhradních dílů - velkoobchod s klimatizační technikou.

Dodávka, montáž: -moderní kabelážní systémy na UTP a na optice připravené pro budoucí standardy -jednotné systémy pro počítače, telefony, videa a další signály -hetrogenní sítě, UNIX, LANTASTIC a NOVELL. Prodej, servis: -počítače a příslušenství -HP se servisem na místě. Poradenská činnost. Školení. Připojení na INTERNET.

Nabízíme široký sortiment školícího vybavení a prezentační techniky. Interaktivní a školní tabule, bílé, kancelářské, moderační, mobilní a pylonové tabule, flipcharty, dále venkovní a interiérové vitríny, clip rámy, nástěnky a informační paravány. Z prezentační techniky dodáváme projekční a promítací plátna, projekční a multimediální stolky, ...

U nás můžete zakoupit výhodně zboží jako například: odsavače, chladničky, trouby, myčky, pračky, sporáky, klimatizace, ventilátory, šicí stroje, espressa, aku vrtačky, kompresory, navijáky, brusky, kladiva, gola sady, frézky, hoblovky, soustruhy, invertory, mp3 přehrávače, sluchátka, domácí kina, fotoaparáty, autorádia, navigace, LCD, televizory, ...

Prodej, opravy, služby: -komponenty pro PC -sestavy počítačů -noteboky -příslušenství pro PC -spotřební zboží pro PC -připojení internetu.

Oprava, servis: -spotřební elektronika -televize -video -satelity.

Maloobchod, prodej: -počítače ABACUS, IBM, COMPAQ -tiskárny CANON -počítačové hry -výukové programy pro děti i dospělé.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -elektrospotřebiče.

Promotérská společnost realizující sportovní marketing. Pořádání kulturních a společenských akcí, promotion. Vydavatelství, velkoobchodní a maloobchodní prodej CD, DVD, VHS a MC.

Výkup, prodej: -použité, nové mobilní telefony. -originální i neoriginální příslušenství GSM -digitální, klasické fotoaparáty. Oprava, servis: -mobilní telefony. Sídlo firmy dle OR: -Praha.

Prodej, montáž: -chladící zařízení na nákladní vozidla, autobusy -agregáty CARRIER TRANSICOLD Servis a náhradní díly -klimatizační zařízení CARRIER -chlazení, chladící boxy.

výroba - průmyslových filtrů - ocelových konstrukcí - vzduchotechnického potrubí - kovovýroba

E-shop: - notebooky - PC sestavy - IT příslušenství - herní konzole - mobilní telefony.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -osvětlovací technika, svítidla -světelné zdroje, externí, interní, průmyslové, kancelářské: -žárovky, zářivky, výbojky, halogeny.

Prodej, servis: - registrační pokladny - pokladní systémy - digitální váhy - kamerové systémy. Servis: - Jiráskova 4 Opava.

Export-import: -svítidla, osvětlovací tělesa. Pobočka Lysice export-import: -svítidla -sklo-porcelán.

Vývoj, výroba, prodej: -selektivní elektrody -fluoridové iontově selektivní elektrody -60 konstrukčních verzí včetně skleněných a referentních elektrod a pH/mV/ion metrů.

Výroba, instalace, oprava: - ústřední vytápění a větrání bez zásahu do elektrické sítě. - textilní rozvody vzduchu. Projektová činnost: - vytápění - vzduchotechnika. Obchodní a zprostředkovatelská činnost: - speciální vzduchotechnika.

Prodej, montáž, servis: -vjezdové posuvné a samonosné brány -vstupní branky -kovové a kované ploty -zábradlí a oplocení -garážová a průmyslová vrata -výklopná, sekční, rolovací a dvoukřídlá -automatické pohony na dálkové ovládání.

Elektronika pro světelnou reklamu - RGB led aplikace - LED lišty - LED pásy - LED pro světelné nápisy - LED panely - napájecí zdroje a řídicí jednotky - RGB led aplikace - LED interiérová osvětlení Vývoj a výroba elektronických zařízení na zakázku, technická podpora - vývoj a zakázková výroba prvků pro světelnou reklamu - ...

Výrobky a služby: - převodovky, variátory, elektromotory, hydromotory - frekvenční měniče, spojky, kardany - svěrné spoje, brzdy, vodní čerpadla - ložiska, LED panely, pohony - systémy, rozvodovky, čerpadla.

Zajištění ozvučení a osvětlení koncertů, diskoték, plesů, firemních večírků či společenských, prezentačních i sportovních akcí.