KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce, dodávka, servis, oprava: -průmyslové armatury -topenářské zboží -voda, topení, plyn -datové rozvaděče. Prodej průmyslových armatur, ucelený instalatérský a topenářský materiál a datové rozvaděče pro počítačové sítě a MaR. Zabezpečení kompletace ucelených topenářských zakázek. Servisní ...

Přední dodavatel na trhu repasované výpočetní techniky. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -notebooky, počítače -monitory za bazarové ceny -krátkodobě použitá výpočetní technika světových značek převážně HP, IBM, Dell, Toshiba, Acer. Vše skladem k okamžitému odběru i pro obchodníky. Další prodejna: 612 00 Brno Purkyňova ...

Komplexní program úložných a nosných kabelových systémů, požárně odolné systémy, přepěťové ochrany, podlahové systémy, elektroinstalační součástky a materiál. Velkoobchodní prodej, dodávka.

Vývoj a výroba elektronických zařízení na zakázku se zaměřením na profesionální videotechniku.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: -zakázkové sestavy PC -instalace počítačových sítí -opravy, přestavby, modernizace -opravy tiskáren -instalace internetového připojení -mobilní telefony -digitální fotoaparáty -komponenty -MP3, autorádia, CD přehrávače -kupóny -spotřební elektronika -CDR, ...

Dodávka, instalace, prodej: -elekrické zabezpečovací systémy -kamerové systémy -přístupové a docházkové systémy -požární zabezpečení.

Společnost provádí návrhy, projekci a montáž: -kompresorové stanice -vzduchotechniky -chladicích zařízení a sušáren.

Nabídka kabelové televize ve vysokém rozlišení, telefonních služeb a vysokorychlostního připojení k internetu.

Fotografické služby: - reklamní - reportážní - technická - ilustrační - portrétní - digitální tisk fotografií.

Výroba pružin. Opravy a prodej elektromotorů. Zemní a výkopové práce.

Instalace, montáž: -antény -satelity a jejich rozvody. Oprava, servis: -televize -video, videa -výrobky značky ETA, elektrospotřebiče -autorádia. Provádíme opravy elektroniky.

Návrhy, realizace a správa: - datové a počítačové sítě. Dodávky a údržba informačních systémů. Poskytování připojení k Internetu. Prodej a servis: - výpočetní technika. Dodávka a servis: - telekomunikační technika.

Společnost Robinco CS a. s. má základy ve Švýcarsku, kde byla založena v roce 1950 Robinco AG Zürich. Od roku 1950 proběhlo mnoho změn, kdy v současné době jsou součástí Robinco Group samostatné společnosti v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Samostatná obchodní společnost Robinco CS a. s., která byla založena v roce 1993, je dodavatelem ...

Výroba, dodávka: -usměrňovače, solární střídače, UPS zdroje pro průmysl, energetiku.

Systémy generálního klíče, elektromotorické zámky, hotelové kartové systémy.

Dodávka: - kancelářský papír - spotřebnní materiál renovované alternativní a originální náplně. Profesionální renovace tonerů a inkoustových kazet - dodání renovovaných, kompatibilních a originálních kazetservis - tiskárny (profylaxe, výměny podavačů.

Počítačové soustavy, sestavy.

Projekční, dodavatelské, montážní a servisní práce, od dodávek jednotlivých komponentů až po finální dodávky.

Projekce, dodávka, montáž, oprava: - domovní a průmyslové elektroinstalace - strukturované kabeláže - elektrické vytápění.

Prodej, servis, poradenství: -počítače, výpočetní technika -tiskárny -kalkulačky a diáře CASIO -psací stroje -licenční a uživatelský SW -INTERNET provider. Prodej: -kancelářský nábytek -balicí papíry, fólie, celofány -vázací materiál, blahopřání, pohlednice.

Dodávka, montáž, oprava, servis: -elektro dodávky na klíč -protipožární, bezpečnostní systémy EPS, EZS -kamerové systémy CCTV -strukturované kabeláže, datové sítě LAN, WAN -kompletní elektroinstalace do 1000V, nn včetně rozvaděčů -slaboproudé rozvody -projektová dokumentace.

Ventilátory: -klima jednotky, dveřní clony, parní zvlhčovače. Distributor vzduchotechniky kontakt Brno:0502-442130 kontakt Ostrava:069-6347512

Elektrotechnický velkoobchod, maloobchod: dovoz, tuzemsko. Elektroinstalační materiál: -elektrické vodiče, kabely, topné kabely -žárovky, zářivky, výbojky -elektrické baterie, akumulátory -elektromotory -domácí telefony -zásuvky, vypínače.

Výroba a prodej primárních i nabíjecích baterií, včetně fotospeciálů, hodinkových baterií, baterií pro nedoslýchavé a do svítilen.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -digitální fotoaparáty a zrcadlovky - značek Olympus, Nikon, Sony, Fuji - videokamery - stativy - objektivy - brašny - blesky, vše pro foto. - příslušenství Hama, Lowepro, Velbon, Vanguard, Braun, Tiffen, Giottos, Tamron.