KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, e-shop: -kancelářské potřeby -papírnictví -kancelářská technika -kancelářský spotřební materiál -kancelářské židle -kancelářský nábytek -razítka -reklamní předměty -pracovní oděvy -drobné elektrické spotřebiče

Elektronické systémy: -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy -vstupní systémy -počítačové sítě -telekomunikace.

Specializovaný velkoobchod s příslušenstvím pro mobilní telefony a smartphony. Oficiální distributor značky Parrot v ČR. Jedná se o handsfree sady Parrot do vozu, reproduktory Parrot ZIKMU (autorem je Philippe Starck) a Wi-Fi kvadrikoptéru Parrot AR.Drone. Distribuce pouzder značky Bugatti. Originálni příslušenství HTC a Blackberry.

Výhradní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko: - SIAR - fotoaparáty - SINARBACK - digitální kazety - BRONCOLOR - záblesková světla - VISATEC - záblesková světla - FOBA - ateliérová výbava, foto pozadí - HEDLER - halogenová světla - JUST - prohlížecí pulty - CONDOR FOTO - trikové efekty - PHOTOFLEX - odrazné desky, ...

Prodej, maloobchod, oprava, servis, e-shop: - výpočetní technika - počítače, PC - notebooky - monitory - PDA, navigace, GPS - tiskárny, multifunkční zařízení.

Nabízíme cenově dostupné inteligentní ovládání budov, bytů a domů, řízení teploty, řízení spotřevy elektrické energie, ovládání světel a elektrických zařízení, kamerové systémy, vzdálené měření spotřeby energií, zabezpečení. Bez přídavné kabeláže, vhodné i pro starší zástavbu.

Prodej, servis, pronájem: - prezentační, projekční a audiovizuální technika.

Prodej, servis: - výpočetní technika - příslušenství - kopírky - tiskárny - notebooky. Správa počítačových sítí. Připojení k internetu.

Průmyslová automatizace, dodávky na klíč: -projektování -silnoproudá zařízení -měření a regulace -řídící systémy. Prodej, realizace dodávek: -kompletní elektromateriál -přístroje měření a regulace -řídící a automatizační technika TECO (TECOMAT, TECOREG), SIEMENS(SIMATIC) -systémový software (SW). Kompletní montáž: ...

Servis, opravy: -elektrospotřebiče -pračky -myčky na nádobí Služby: -prodej na splátky, na živnostenský list -poradenství, odvoz a zapojení zdarma. Velkoobchod, prodej: -spotřebiče značek BOSH, SIEMENS, AEG, ELEKTROLUX, ZANUSSI, MIELE, LIEBHERR, EURONOVA, PHILCO.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku. Montáž, údržba a servis telekomunikačního zařízení. Výroba, montáž a údržba elektronických zařízení.

Služby, prodej: -barelová voda, zapůjčení výdejníků na barely, pronájem výdejníků k připojení na vodovodní řád, e-shop s mnoha výrobky v oblasti nápojových automatů, rozvoz po celé ČR do 24hodin: -balená voda pro firmy i domácnosti -voda v barelech do nápojových automatů -výdejníky vody -automaty vody -kávovary -nápojové a prodejní ...

Ensalada s.r.o. zastupuje v České republice zahraniční firmu SimonsVoss. Základními produkty jsou digitální klíč: - transpondér - digitální cylindrická vložka - řídící jednotka - PinCode klávesnice.

Prodej, servis: -výpočetní technika -ekonomický software -dodávky hardware -projektování, realizace, správa počítačových sítí. -mobilní telefony -el.cigarety.

Služby: - řízený nákup hardwaru, optimální způsob licencování SW - návrh a kompletní vybavení na klíč, bezdrátové technologie, zabezpečení, provoz a správa - připojení k internetu, zabezpečení a optimalizace provozu - připojení s firmou z domova, propojení kanceláří a poboček - řízení tiskového prostředí a optimalizace nákladů na provoz a ...

SWISSSTORE.cz je internetový obchod a zákaznické centrum švýcarských kávovarů JURA a Cremesso. Nabízíme jen kvalitní a ověřené kávovary určené pro český trh. Provozujeme servis, takže Vám dokážeme rychle a kvalitně pomoci, když máte problém. Rádi Vám dodáme kvalitní kávu.

Firma EVANET COOL s.r.o., Praha : tepelná čerpadla, klimatizace - poradenství, prodej, montáž, servis. Zelená úsporám.

Oprava a servis televizorů.

Firma Sofim spol. s r.o. nabízí služby: zajišťování kusových dodávek automatizačních prostředků (polní instrumentace a řídících systémů).Dodávky překážkových návěstidel.

Prodej: - telekomunikační technika - výpočetní technika.

Společnost se zabývá vývojem a výrobou elektronických aplikaci, předevšim pro zabezpečovací systémy. V naší nabídce najdete: - Plošné spoje - Hardware - Software - Záruční servis - Oprava složitých elektronických zařízeni

Dodávka, montáž: -elektrická zabezpečovací signalizace EZS -elektrická požární signalizace EPS -systémy průmyslové televize CCTV -přístupové systémy na bázi osobních karet -docházkové systémy na bázi osobních karet -systémy jednotného času -ozvučovací systémy -za spolupráce s partnerskými firmami další slaboproudé systémy ...

Služby: -produkce, projekce -výroba, rozmnožování a nahrávání zvukových a zvukově obrazových záznamů -velkoplošná projekce -videoprezentace -reklamní videopořady. Natáčení: -dokumentární filmy -zpravodajství -videozáznamy -maturitní plesy. Servis: -video.

Projekce, realizace, revize, pozáruční servis: - systémy zabezpečovací techniky: - elektrická požární signalizace (EPS) - elektrické zabezpečovací systémy (EZS) - kontrola vstupu a pohybu osob (ACS) - průmyslová televize (CCTV) - společná televizní anténa (STA) - ozvučení a nouzové zvukové systémy - systémy jednotného ...