KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Komplexní informační systémy - software pro instituce: - vyhotovení informačního systému - dodání výpočetní techniky - zaškolení zaměstnanců.

Servis: - výpočetní a telekomunikační technika.

Prodej fotovoltaických systémů. Import a export. Služby: - prodej fotovoltaických panelů - prodej fotovoltaiky: měniče, monitoring, konstrukce na FVE - import a export výrobků pro automobily a kompresory - dodávky strojů pro výrobu filtrů - prodej filtrů v zákaznickém provedení - prodej filtračních materiálů a hutních materiálů - prodej ...

Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Výroba, opravy: -čerpadla -ponorné elektromotory. Výroba: -váhy. Výroba, opravy, montáž: -měřidla.

Prodej, autorizovaný dealer: -automobily ŠKODA -náhradní díly a příslušenství -nákup i prodej ojetých vozidel Opravy: -osobních automobilů -elektrických instalací a zařízení. Práce: -karosářské -klempířské. Prodej, montáž: -zabezpečení a ochrana vozidel. Půjčovna: -osobní automobily. Odtahová služba.

Nabízíme odposlechovou techniku, mikrodiktafony, skryté kamery, monitorování počítače, odposlech mobilního telefonu, produkty na šifrování dat a diskrétní komunikaci, techniku proti odposlechu, detektory a rušičky. Provádíme profesionální prohlídky proti odposlechu, detektivní služby a bezpečnostní poradenství. Dále provozujeme satelitní systém na ...

Prodej, montáž: -identifikační systémy -zabezpečovací technologie -logistika -technologické aplikace -ALTEX, TIRIS, DIALOCK.

Internetový obchod s LED produkty.

Profesionální ozvučení. Ozvučení: - konference - rauty - prezentace - veletrhy - vernisáže - plesy. Prodej a instalace ozvučovacích zařízení.

Prodej a servis bezpečnostního zařízení King Cobra.

Velko a maloobchod s elektro materiálem - kanely, svítidla, vypínače a zásuvky, jističe, úložný materiál, elektrické topení ...

Výroba: -elektrotechnické součástky -elektrická a elektronická zařízení..

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Foto V pasáži. Prodej: -fotopřístroje, foto příslušenství -fotomateriály Fotoateliér: -fotografie -portrétní digitální systém - vlastní výběr -reportáže -kopírování do A3, laminování -dárkové předměty na počkání do 1 hodiny -potisk hrnků, polštářů, triček a puzzle.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: -vyhrazená elektrická zařízení. Komplexní realizace a výstavba: -veletržní stánky a expozice -domovní a průmyslové elektroinstalace -osvětlovací a světelná technika. Rekonstrukce stávajících rozvodů v bytech, kancelářích, provozovnách, obchodních prostorách, domech a budovách. Velkoobchod: ...

Troll elektro s.r.o.: - dovoz televizorů OVP - prodej elektroniky a domácích spotřebičů PHILIPS, videokamer PANASONIC - servis elektroniky.

Správa IT, kompletní servis. Údržba hardware a software. Správa serverů a počítačových sítí. Vzdálená podpora přiřešení problémů. Servis a poradenství pro domásnosti: - instalace, PC a periferií - odstraňování problémů, odstranění virů - internetové připojení. Tvorba www stránek.

Velkoobchod, e-shop: - pokladní systémy - elektroinstalační materiál - svítidla.

Prodej: - počítačové komponenty - mobilní příslušenství.

Dodávka, montáž a servis zabezpečovací techniky a kamerových systémů - elektronické zabezpečovací systémy (EZS, alarmy, bezpečnostní systémy, zabezpečení, Jablotron) - kamerové systémy (průmyslové kamery, CCTV) - automatizace objektů ve spojení s EZS

Výroba, prodej: -jistící prvky SIBA -pojistky NN a VN všech typů -pojistková pouzdra -speciální prvky podle požadavků zákazníka.

Výroba, montáž, servis: - kamerové systémy - kompletní slaboproudé rozvody - optické sítě - EZS-elektronická zabezpečovací signalizace - EPS-elektronická požární signalizace - digitální záznamy.