KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -antiradary -elektonika -elektrotechnika

Telekomunikační materiál. Maloobchod, velkoobchod, prodej kabely a vodiče pro: -telekomunikace -EZS, EPS -datové a počítačové sítě -měření a regulaci -veškeré kabely a vodiče oheňretardující a s funkční odolností v ohni dle vyhlášky č. 23/2008 Sb. Zastoupení LAMELA Electric, a.s. Poradenství v oboru.

Internetový prodej profesionálních distributorů, přepínačů, konvertorů a boosterů různých typů audio a video signálů..

Výstavba a servis společných televizních antén a rozvodů kabelové televize. Výstavba, servis a provozování infokanálů. Prodej a montáž satelitních a TV antén. Návrh a realizace: - počítačové sítě - zabezpečovací systémy - domovní zvonky - WiFi sítě.

Společnost Schmachtl je výhradním zástupcem světových výrobců v oblasti: - elektrotechniky - strojírenství, - automatizace, - rozvaděčové techniky - jeřábové techniky Nabízíme: - spolehlivost - vysokou úroveň kvality - servis - dostupnost náhradních dílů pro danou oblast. Produkty: Strojírenství: - deskové ...

Prodáváme elektromagnetické zabezpečovací zařízení pro automobily.

Kompletní sortiment vzduchotechniky a ventilace pro maloodběratele i velkoodběratele. Nabídka vzduchotechniky pro kanceláře, domácnosti, dílny, stavební firmy, průmyslové provozy, restaurace a jiné náročné provozy. Dodáváme vzduchotechniku pro přesné měření a regulaci vzduchu. Nakupte si nejlepší vzduchotechniku a příslušenství vzduchotechniky od ...

Prodej nových i použitých počítačových sestav a komponentů a bílé techniky.

Maloobchod, prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - kancelářská technika.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektrody - CO dráty - svítidla - brusivo, ložiska.

Přední dodavatel rozhlasových vysílačů FM v České republice. Široká nabídka FM rozhlasových vysílačů světových výrobců ve výkonech od 20W do 20kW. Návrh, instalace a servis mikrovlnných modulačních spojů a navazující studiové techniky. Sdružovače, dutinové filtry, 3dB můstky, pevná vedení, vf zátěže, filtry a sdružovače pro digitální ...

Maloobchod. Kancelářské stroje, prodej a servis: -psací stroje -kopírky, kopírovací stroje, multifunkční přístroje CANON, DEVELOP, BROTHER -faxy -kalkulačky -papír -kancelářské potřeby PELIKÁN, LEITZ, ROTTRING -tonery -pásky -kazety. Recyklace: -tonerové cartridge výměnný způsob. Servis: -kopírky MINOLTA, CANON, ...

Komplexní informační systémy - software pro instituce: - vyhotovení informačního systému - dodání výpočetní techniky - zaškolení zaměstnanců.

Servis: - výpočetní a telekomunikační technika.

Prodej fotovoltaických systémů. Import a export. Služby: - prodej fotovoltaických panelů - prodej fotovoltaiky: měniče, monitoring, konstrukce na FVE - import a export výrobků pro automobily a kompresory - dodávky strojů pro výrobu filtrů - prodej filtrů v zákaznickém provedení - prodej filtračních materiálů a hutních materiálů - prodej ...

Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Výroba, opravy: -čerpadla -ponorné elektromotory. Výroba: -váhy. Výroba, opravy, montáž: -měřidla.

Prodej, autorizovaný dealer: -automobily ŠKODA -náhradní díly a příslušenství -nákup i prodej ojetých vozidel Opravy: -osobních automobilů -elektrických instalací a zařízení. Práce: -karosářské -klempířské. Prodej, montáž: -zabezpečení a ochrana vozidel. Půjčovna: -osobní automobily. Odtahová služba.

Nabízíme odposlechovou techniku, mikrodiktafony, skryté kamery, monitorování počítače, odposlech mobilního telefonu, produkty na šifrování dat a diskrétní komunikaci, techniku proti odposlechu, detektory a rušičky. Provádíme profesionální prohlídky proti odposlechu, detektivní služby a bezpečnostní poradenství. Dále provozujeme satelitní systém na ...

Prodej, montáž: -identifikační systémy -zabezpečovací technologie -logistika -technologické aplikace -ALTEX, TIRIS, DIALOCK.

Internetový obchod s LED produkty.

Profesionální ozvučení. Ozvučení: - konference - rauty - prezentace - veletrhy - vernisáže - plesy. Prodej a instalace ozvučovacích zařízení.

Prodej a servis bezpečnostního zařízení King Cobra.