KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Velko a maloobchod s elektro materiálem - kanely, svítidla, vypínače a zásuvky, jističe, úložný materiál, elektrické topení ...

Výroba: -elektrotechnické součástky -elektrická a elektronická zařízení..

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Foto V pasáži. Prodej: -fotopřístroje, foto příslušenství -fotomateriály Fotoateliér: -fotografie -portrétní digitální systém - vlastní výběr -reportáže -kopírování do A3, laminování -dárkové předměty na počkání do 1 hodiny -potisk hrnků, polštářů, triček a puzzle.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: -vyhrazená elektrická zařízení. Komplexní realizace a výstavba: -veletržní stánky a expozice -domovní a průmyslové elektroinstalace -osvětlovací a světelná technika. Rekonstrukce stávajících rozvodů v bytech, kancelářích, provozovnách, obchodních prostorách, domech a budovách. Velkoobchod: ...

Troll elektro s.r.o.: - dovoz televizorů OVP - prodej elektroniky a domácích spotřebičů PHILIPS, videokamer PANASONIC - servis elektroniky.

Správa IT, kompletní servis. Údržba hardware a software. Správa serverů a počítačových sítí. Vzdálená podpora přiřešení problémů. Servis a poradenství pro domásnosti: - instalace, PC a periferií - odstraňování problémů, odstranění virů - internetové připojení. Tvorba www stránek.

Velkoobchod, e-shop: - pokladní systémy - elektroinstalační materiál - svítidla.

Prodej: - počítačové komponenty - mobilní příslušenství.

Dodávka, montáž a servis zabezpečovací techniky a kamerových systémů - elektronické zabezpečovací systémy (EZS, alarmy, bezpečnostní systémy, zabezpečení, Jablotron) - kamerové systémy (průmyslové kamery, CCTV) - automatizace objektů ve spojení s EZS

Výroba, prodej: -jistící prvky SIBA -pojistky NN a VN všech typů -pojistková pouzdra -speciální prvky podle požadavků zákazníka.

Výroba, montáž, servis: - kamerové systémy - kompletní slaboproudé rozvody - optické sítě - EZS-elektronická zabezpečovací signalizace - EPS-elektronická požární signalizace - digitální záznamy.

Fotoateliér, fotografické služby: - zhotovení fotografie - laminování, vizitky - razítka - nafocení reportáží, akcí. Barevné kopírování. Prodej: - kancelářské potřeby - papírnictví - fotoaparáty - prodejna T.G.M. 8, Lipník nad Bečvou.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Autodoprava, doprava: -nákladní přeprava (AVIA FORD TRANSIT).

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče - pračky, myčky, chladničky, vestavné spotřebiče -náhradní díly Záruční a pozáruční servis, oprava: -pračky -myčky -elektrospotřebičů.

Prodej, maloobchod: - svítidel, bytových zvlhčovačů, aromatizérů a mlhových generátorů pro okrasná zahradní jezírka.

Oprava, servis, montáž: - kotle, kotel DAKON - elektrospotřebiče. Řemeslnické práce: - plynařské.

Fotoateliér •reklamní a technická fotografie •fotografie architektury a designu •fotografie skla a uměleckých předmětů •produktové snímky •fotografie pokrmů a nápojů •portrétní fotografie včetně práce vizážistky •velkoplošné fotografie na výzdobu interiérů •dokumentární a reportážní fotografie Reklama: •zhotovení tiskovin včetně ...

Výroba a prodej: - nenahrané zvukové nosiče.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - plynové zařízení, plynospotřebiče - elektrické zařízení.

VÝROBA, PRODEJ: - spotřební materiál pro tiskárny VÝROBA A RENOVACE: - barvící pásky do tiskáren a psacích strojů, tonerových kartridgí a inkoustových patron: - kazety pro psací stroje - mazací pásky - pásky do mechanických pokladen, pro mechanické psací stroje, pro kalkulačky, pro řetězové tiskárny - kazety pro pokladní ...

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ ELEKTRONIKY s kosmetickou vadou za výhodné ceny i na splátky (bez ručitele): - domácí elektrospotřebiče - spotřební elektronika - televizory LCD, plazmy, videa, hifi věže - DVD přehravače, DVD rekordery - walkmany, diktafony - elektronické chladničky, mrazničky - mikrovlnné trouby - sporáky, trouby, varné ...