KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej materiálu a zařízení týkajících se chlazení a klimatizací. Prodej energeticky úsporných a ekologických systémů vytápění – tepelných čerpadel. Prodej zdravotní techniky ve spolupráci se společností Entermed, výrobcem zdravotní techniky z Holandska.

Výkup, prodej, kompletní pozáruční servis: -herní konzole -notebooky -počítače -hardware

FOTOSTUDIO. Svatební a reklamní foto. Foto reportáže ze společenských akcí. Specializujeme se na firemní prezentační akce, plesy, módní přehlídky, semináře, koncerty, vernisáže, parties a oslavy, sympozia, konference, kulturní akce, společenské události. Služby: -ateliérové foto -portréty -akty -glamour -dětská fotografie -těhotenské ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení: - dorozumívací zařízení a zařízení rozhlasu - hromosvody - kabelové rozvody - komplexní vnitřní rozvody - měření a regulace - prodej elektromateriálu - projektování elektrických zařízení - revize vyhrazených elektrických zařízení - technologické rozvody ...

Výpočetní technika: -prodej -servis. Software, hardware.

Účetní služby. Vedení účetnictví, mzdové agendy, přiznání k daních všech typů. Poradenství: - ekonomické - organizační. Fotoslužby, fotografické a video služby. Natáčení svateb a rodinných oslav. Sídlo firmy: - Bezručova 194/34, Český Těšín.

Maloobchod, prodej: - elektro zboží (mikrovlnné trouby, pračky) - domácí elektrické spotřebiče - svítidla - kuchyňské potřeby - koupelnové studio, zařízení, doplňky do koupelen a toalet - pneumatiky, náhradní díly.

Kompletní služby v oboru elektro, elektroinstalace, revize třídy A a B, hromosvody, přihlášky ČEZ a PRE, domácí telefony, EZS, EPS, kamerové systémy.

Prodej, servis, montáž: - chladící, klimatizační technika - chladicí a mrazicí boxy, pulty, vitíny - klimatizace - tepelná čerpadla. Znalecké posudky v oboru: - ceny a odhady chladicí techniky a klimatizace.

Maloobchod, prodej a servis: -elektronika -videa, televize.

Prodej, poradenství: - prodej a servis počítačů HAL3000 - počítače, tiskárny, spotřební materiál Copy centrum - služby: - kopie - tisk. Sídlo společnosti FerM spol. s r.o. Třešňová 1234 506 01 Jičín.

Velkoobchod, prodej, splátkový prodej Cetelem: -výpočetní technika (všechny značky) -počítačové sítě, strukturované kabeláže, LAN, WAN, optické sítě, WIFI -počítačové sestavy PC Power, značkové sestavy -další IT digitální a výpočetní technika: LCD monitory, digitální projektory, MP3 přehrávače, DVD přehrávače, notebooky, LCD televize, ...

Prodej, opravy a servis elektrospotřebičů: - pračky, myčky, sporáky, mikrovlnné trouby, bojlery, akumulační kamna, drobné domácí spotřebiče. značky- AEG, Electrolux, Zanussi, Whirlpool a mnohé další.

Půjčování DVD a Blu-ray disků. Největší výběr v ČR.

Společnost STROJMAT SERVIS působí na trhu s domácími spotřebičemi od roku 1989. Od této doby prodáváme značkové výrobky pro domácnost. V naší prodejně naleznete spotřebiče firem AEG, ELECTROLUX, ZANUSSI a další. Sortiment: - pračky, sušičky prádla, myčky nádobí, sporáky, lednice a mrazničky, vysavače a technika pro vytápění a ohřev vody - ...

- český výrobce jednovrstvých, dvouvrstvých a i vícevrstvých desek plošných spojů a prototypů až do 20 vrstev garantující evropskou kvalitu - quick servis - dodávka prototypů desek již od 24 hodin - desky s řízenou impedancí - HDI (vysoká hustota propojení) desky - desky pro signály s vysokými frekvencemi - PCB multilayer, microwave, rigid, ...

Nabízíme: - prodej fotoaparátů, příslušenství - poradenskou službu zdarma - splátky - leasing - velkoplošný tisk. Zapůjčíme digitální fotoaparáty.

Foto-Video-DIGI Prodej: -fotoaparáty -videokamery digitální a analogové -SONY, PANASONIC, CANON -promítačky -filmy, videokazety -potřeby pro fotografy. Služby: -sběrna foto -digitální foto na průkazy.

Rozvoz barelové vody do 24 hodin, široký sortiment výdejníků barelové vody, automaty na vodu s připojením na řád, kávovary, prodejní automaty. FONTANA - Váš největší nápojový specialista v Brně! Možnost zapůjčení výdejníků/kávovarů na 7 denní zkoušku zdarma... bez závazků!

VZDUCHOTECHNIKA: -odsávání a filtrace vzduchu -vzduchové filtry elektrostatické, mechanické, sorpční -laminární jednotky pro čisté prostory -řezací stoly s odsávacím zařízením (laser, plazma, autogen) -odvlhčování a zvlhčování vzduchu -příslušenství a náhradní díly oboru filtrace vzduchu KLIMATIZACE: -chlazení a ohřev vzduchu

Prodej, pronájem, instalace a servis: - prezentační technika - audiovizuální technika - projektory - plazmové displeje - interaktivní tabule - vizualizéry - projekční plátna - projekční technika. Pobočka Praha: V úhlu 636/25 Praha 4 143 00 tel.: 261710982; 603184858.

Kompletní dodávka klimatizace a vzduchotechnických celků včetně: -projektové dokumentace -montáže zařízení -uvedení do provozu -zregulování systému a servisu -instalace -opravy -údržba klimatizačního zařízení -klimatizačních zařízení -servis do 24 hodin celého dodávaného zařízení i pravidelná údržba -záruka 3 roky při ...

Internetový obchod nejen s počítači a elektronikou. Široký sortiment zahrnuje stolní počítače, LCD monitory, notebooky, náhradní díly pro PC i notebooky, mobilní telefony, tablety, e-cigarety, repasované počítače, notebooky, monitory, servery, tiskárny ...

Maloobchod, prodej: -široký výběr elektrospotřebičů pro domácnost. Služby: -splátkový prodej HOME CREDIT, CETELEM.