KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Zastoupení, servis, zásilková služba francouzské firmy Blachere Illumination. Světelná technika: - dekorační prvky - vánoční a slavnostní výzdoba: - města - historická místa.

Projekční práce elektrických zařízení, dodávky tepelných, regulačních a měřících zařízení a drobné stavební práce.

Traper Elektro s.r.o. Ostrava provádí elektroinstalační práce a služby. Montáž, opravy, revize, zkoušky: - elektrická zařízení - plynová zařízení - revize nízkého a vysokého napětí, elektrických spotřebičů. Výroba, instalace, opravy: - elektrické stroje a přístroje - elektronické a telekomunikační zařízení. Projekty, ...

Prodej, montáž: -elektromechanické dveřní systémy.

Výroba a dodávky počítačových sestav značky CENTAUR, které jsou plně kompatibilní se standardem IBM. Prodej počítačových dílů. Prodej kancelářské techniky, včetně jednotlivých komponent. Prodej počítačových periferií tiskárny scannery, tablety, zálohovací mechaniky… Prodej spotřebního materálu, ochranných počítačových filtrů. ...

Servis a opravy: -HTC, Apple, BenQ, Pentax, Pentacon, NCR, MIO -výpočetní technika Hewlett-Packard -výpočetní technika -digitální fotoaparáty a tiskárny. Služby: -implementace komplexních informačních systémů -projektování a realizace datových sítí. Prodej a servis: -počítače -výpočetní technika.

Montáž: -elektroinstalace, osvětlení včetně světelně technického projektu -minerální, dekorační, tepelně a zvukově izolující podhledy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -osvětlovací technika -svítidla: -zářivková, lustry, bodová, stropní, nástěnná -stojanové a stolní lampy -halogenové reflektory a žárovky -halogenidové ...

Montážní, servisní, inženýrská a obchodní společnost.

Maloobchod: -elektonika -elektospotřebiče.

Prodej, montáž: -sektorové kuchyně -samostatně stojící spotřebiče ARDO, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX, -vestavěné spotřebiče ARDO, AEG, ZANUSSI, ELEKTROLUX -varné desky, trouby, sporáky, myčky, mikrovlnné trouby, odsavače par -dřezy FRANKE

Servisní středisko: - vysavače RAINBOW

ZABEZPEČENÍ OBJEKTŮ TV, SAT ANTÉNY VIDEO-TELEFONY, DOMÁCÍ TELEFENONY AUTOMATIZACE OZVUČENÍ KAMEROVÉ SYSTÉMY ELEKTRO-INSTALACE PRONÁJEM EZS

Služby: -fotografické: -portrétní fotografie. -fotoreportáže, videoreportáže. -svatební fotografie, video.

Prodej, maloobchod: -kancelářská technika

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - železářství - elektrické spotřebiče

Montáž, servis: - lednice a klimatizace - chladící technika

Výroba: -základní komponenty anténních rozvodů pro individuální televizní antény -dvoustupňový anténní zesilovač -jednostupňový anténní zesilovač -selektivní slučovač pásma -selektivní kanálová propust s rezonátory -rozbočovač pro TV a SAT pásma. Velkoobchod, prodej: -anténní technika.

Elektroinstalace: - slaboproud - hromosvody - EZS - revize. Podlahové vytápění. Dodávka: - vzduchotechnika - klimatizace - konstrukční systémy - videotelefony - domácí telefony.

Návrh, vývoj, konstrukce a výroba elektronických zařízení na zakázku se zaměřením na kosmický výzkum a přístroje pro vědecké účely.

Maloobchod, prodej: -počítače -periferie -software, hardware. Dealer-AUTOCONT.

Jazýčková relé, senzory a kontakty. Hladinové spínače.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - hardware - software. Služby: - připojení k internetu - tvorba www stránek.

Provádíme servis PC a noteboků. Instalaci SW, odvirování, prodej HW a SW. Pomůžeme s IP telefinií Voip. Instalace domácích sítí.

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.