KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Výhradní dovozce a distributor vysavačů LIV. Prodej, dodávka: - domácí elektrospotřebiče všech značek - spotřební materiál např. prachové sáčky do vysavačů atd.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej audiovizuální elektroniky.

Osvětlení - dovoz, výroba, montáž: - interiérová svítidla - exteriérová svítidla - průmyslová svítidla.

Maloobchod, prodej: -mobilní telefony -odblokování všech telefonů -počítače.

Maloobchod, prodej, : - mobilní telefony - příslušenství pro mobily - použité mobilní telefony.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Maloobchod, prodej: - mobilní telefony - příslušenství k mobilním telefonům.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Výroba, prodej, dodávka, montáž: - led svítidla. Kancelář: - Pekařská 167/36 Opava.

Velkoobchod a maloobchod s elektroinstalačním materiálem.

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Velkoobchod, prodej: -akumulační kamna -elektroinstalační materiál. Distribuce, prodej: -LPG -propan-butan -technické plyny.

Maloobchod, prodej: - elektro - domácí spotřebiče - bílé zboží - televize - mp3 přehrávače - videokamery.

JVZ elektro Poskytované služby: - Opravy elektromotorů do 50 KW - Prodej elektromotorů SIEMENS ( MEZ - Mohelnice) - Montáž a opravy elektro domovní i průmyslové včetně revizí - Údržba průmyslových zařízení elektro - Prodej elektrických ohřívačů vody - Možnost zabudování a dopravy dle dohody

STA přestavby, servis, montáže antén a satelitů, opravy elektroniky. Instalace: - antén - satelitů - digitálních přijímačů. PROVÁDÍME: - montáže antén v Praze a okolí - STA - opravy, přestavby na DIGI, rekonstrukce - opravujeme televizory, videa, audisystémy, ovladače - měření signálu - instalace a prodej DVB-T přijímačů ...

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

Dodávky, poradenství: -programy, zpracování dat -software Maloobchod, prodej: -kancelářské zařízení -počítače -software Vývojové práce: -software pro řízení a regulaci kotelen -software pro řízení a regulaci vzduchotechnik -software dispečerských systémů -software průmyslové regulace dle požadavků -software na klíč (oživení, ...

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Výroba elektroinstalačního materiálu, rozvodnic a příslušenství: - rozvodnice na omítku IP40 - rozvodnice pod omítku IP40 - plastové kryty IP40 - rozvodnice IP55 a IP65 - svorky dvoupólové IP20.

Reklama - inzertní činnost: - ze samolepících folií na Vaše auto, výlohu, firemní štít, plachtu světelný panel - vývěsková, počítačová a internetová inzerce - obrázková a zvuková prezentace firem na veřejném počítači v centru Jičína - pronájem reklamních ploch v centru Jičína - internet - připojení, stránky - plnobarevné vizitky s ...

Prodej, servis, opravy: - automatické pračky - myčky - sušičky - náhradní díly.

Prodej a montáž telefonních ústředen a zařízení. Instalace telefonních rozvodů.

Zajišťujeme ozvučení, osvětlení, laser show či karaoke na firemní večírky či svatby. Prodáváme a instalujeme zvukovou a světelnou techniku.