KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, eshop servisní středisko - záruční a pozáruční servis, údržba, oprava: -výpočetní technika -osobní počítače Velkosklad, velkoobchod, prodej: -spotřební elektroniky SAMSUNG.

Hodinový manžel: - údržba domů a bytů. Montáž bezpečnostních prvků. Výměna a montáž lustry, vypínače, LED osvětlení, zásuvky, garnyže, posuvné dveře, poličky, dřezy, umývadla, toalety, pisoáry, baterie, splachovače, sprchy, … Podlahové vytápění. Malování pokojů. Pokládáni koberců. Vrtání do betonu. A mnoho dalšího viz můj web. Ostrava a okolí.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače - telekomunikační technika.

Fotoateliér. Zpracování a úprava fotografií. Prodej, oprava: - fotoaparáty.

Vývoj, výroba: - software. Maloobchod, prodej: - hardware - výpočetní technika - počítače.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Maloobchod, prodej, montáž: - kopírovací stroje - regály - eurookna, dveře - kancelářský nábytek - židle - dřevomateriál.

Prodej a servis: -softwarová řešení -hardware Služby: -profiSprávce PCO -InterimManagement -WebSprávce -WebDesign -WebHosting

Prodej a servis: - výpočetní techniky - kancelářská technika - alternativní a renovovaný spotřební materiál Renovace tonerů. Softwarový servis. Počítače na zákázku. Prodej, pronájem a servis tiskáren. Tvorba webových stránek. Kopírovací centrum. Levné telefonování ABIOTEL.

Internetový obchod, který nabízí bytové doplňky, vybavení pro dům i zahradu, elektroniku, LED žárovky, solární osvětlení, audio a video vybavení, dárky pro děti i dospělé. Výrobky lze zakoupit ve slevě za velkoobchodní balení či s množstevní slevou.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing, záruční a pozáruční servis: -kopírovací stroje -elektronické pokladny a pokladní systémy -počítače a tiskárny -počítačové sítě -faximilní zařízení a telefony -kalkulátory a digitální diáře -psací stroje -programové vybavení -papír, tonery, barvicí pásky -kancelářské potřeby ...

Autorizované servisní středisko NOKIA a SONY ERICSSON: - opravy mobilních telefonů v záruční a po záruční době - montáže hands free sad - montáže audio techniky do vozu - montáže antén do vozu Prodej: - mobilní telefony - příslušenství k mobilním telefonům - občanské i profi radiostanice - montáž GPS.

Prodej, servis, opravy: -chladírenské zařízení -chladničky, lednice, mrazáky, boxy, pulty apod. Prodej, maloobchod: -chladničky, ledničky, mrazáky -pračky, sušičky, myčky -mikrovlnné trouby -televize -drobné elektrické spotřebiče

Opravy, servis, prodej, veškeré náhradní díly: - domácí elektrospotřebiče všech značek - pračky, myčky, susičky - sporáky MORA, KONČÁR, GORENJE atd. - elektrické teplovzdušné a mikrovlnné trouby - bojlery, průtokové ohřívače - akumulační kamna - vysavače - drobné elektrospotřebiče - záruční i pozáruční servis

Chladírenský servis. Opravy, servis: -chladící zařízení -chladící box, vitríny -výčepní zařízení -chladničky, ledničky -záruční i pozáruční servis -tepelná čerpadla

Zastavárna, výkup, prodej: -televizory -elektronika -mobily -automobily

Stavebniny: - stavební materiál - rozpočty staveb - doprava zboží.

výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba a opravy: -průmyslová chladicí zařízení -vzduchotechnická zařízení.

OWL Systems kompletní dodávka slaboproudých systémů. OWL TIME = docházkový systém OWL ACCESS = přístupový systém OWL CCTV = kamerový systém OWL SECURITY = Elektornický zabezpečovácí systém EZS OWL FIRE = elektonická požární sygnalizace OWL FOOD = stravovací systémy

Velkoobchod, maloobchod: -elektroinstalační materiál -svítidla -televizní a satelitní technika. Revize: -elektro -hromosvody. Práce: -elektroinstalace -slaboproudé rozvody. Prodej: -čističky vzduchu ICLEEN.

Montáž, opravy: - regulační a měřící technika - řízení kotelen a výměníkových stanic - řízení větrání a VZT - systém pro řízení a regulaci energetických a technologických celků - kamerové systémy - zabezpečovací systémy - protipožární systémy.