KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Organizace moderní a ekologicky vyhovující výroby kabelů a vodičů širokého spektra použití. Komplexní dodávky elektrotechnické produkce (kabely a vodiče, osvětlení, elektrotechnické vybavení, montážní a spojovací armatura) do rozličných odvětví průmyslu (doprava, hutní průmysl, energetika.

Výroba: - navrhujeme, vyrábíme a prodáváme akvária větších rozměrů. Prodej: - výpočetní technika (kapesní počítače, digitální fotoaparáty, digitální kamery, mobilní telefony, notebooky, stolní PC)

Ozvučení firemních i soukromých akcí.

Elektroinstalace, revize zabezpečovacích, kamerových systémů.

Prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky. Kopírovaní i barevné.

Výroba zahradních, bytových a zakázkových svítidel..

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

CooL příslušenství pro lidi co jdou z dobou od společnosti promob.cz je ideální pro ztvárnění Vaší image. kryty, pouzdra, top ceny, obaly, kryty, fólie, nejlevnější e-shop, pro mobil, apple, prislusenstvi, samsung, ipad, iphone, galaxy s, cool image, design, top kvalita

Služby: -ekologická renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup -pronájem tiskových zařízení -servis, oprava. Dodávka, velkoobchod: -hardware, software. Servis tiskových zařízení.

Dodávky, prodej: - spotřební materiál pro tiskárny - tonery.

E-shop: -tonery -cartridge -náplně pro laserové a inkoustové tiskárny.

Počítače - prodej, servis: -sítě, SW, literatura, příslušenství -konzultace -autorizovaný prodej počítačů MERCURY.

Nabízíme vybavení firem telekomunikační technikou..

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Autorizovaný prodejce oken SULKO. Prodej, montáž, servis: -plastová a hliníková okna z plastových profilů REHAU a hliníkových profilů REYNAERS -parapety -stínící technika -interiérové dveře. Veškeré montážní práce včetně zednických provádí profesionálně vyškolení zaměstnanci s dlouholetou praxí. Bezplatné vypracování cenové nabídky a ...

Práce: -elektroinstalační pro organizace i soukromníky(průmysl, školy, hotely, rodinné domy). Opravy, úpravy: -elektroinstalace všeho druhu(kabelové a provizorní přípojky pro stavby). Zajištění: -projektová činnost -výchozí revize. Montáž: -elektrotopení, domácí telefony, signalizace, elektrické zámky. Prodej: ...

Elkovo Výroba, prodej: -zářivková svítidla(osvětlení) mřížková: -podhledová, přisazená -kancelářská, průmyslová -s nouzovými zdroji -s elektronickými předřadníky -s různými typy mřížek. Prodej: -příslušenství-zářivky, startéry. Světelně technické projekty, výpočty, návrhy.

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační krabice - elektrotechnický materiál a zařízení - úsporné a LED světelné zdroje - lisování plastů.

Prodej: -kompatibilní, renovované tonery a cartridge.

Canon Accredited Partner. Autorizovaný prodejce značky Canon.

Oprava, servis: -automatické pračky značky: -PHILCO -CANDY -ZANUSSI -ELECTROLUX -GORENJE.

Výroba: - výroba interiérových, zářivkových svítidel typu RPK a LED. Vinný sklep „U KIERYKŮ“ - objednávky na tel.602764812 Kapacita vinného sklepa je 25 osob.

Oprava, servis: -spotřební elektronika. -televizory. -kazetové magnetofony, Hi-Fi věže. -DVB-T SetTop boxy. -záruční servis zn. PANASONIC, ONKYO, JAMO.

Vysokorychlostní internet: -vysokorychlostní internet bez časových i datových limitů. Telefonie VoIP: -náhrada pevné linky, žádný aktivační poplatek a možnost přenosu Vašeho telefonního čísla. Správa sítě: -profesionální externí správa Vaši počítačové sítě s komplexní péčí o veškerou Vaši techniku a strukturovanou kabeláž, včetně vzdálené ...

Výroba a prodej: - elektroměrové rozvaděče, rozváděče nn, zámečnické práce, elektrorozvodná jádra s protipož. odolností pro panel. výstavbu.