KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, servis: - elektrospotřebiče - pračky - sušičky - myčky - vestavěné spotřebiče - spotřební elektronika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -školní a kancelářské potřeby -tabelační papíry i předtištěné -xeroxové papíry i v rolích -transparentní, pauzovací papíry -zastoupení SCHOELLERSHAMMER -papíry pro plotter (plotr) -cartridge do plotrů a inkoustových tiskáren. Renovace: -inkoustové, laserové kazety, cartridge. Služby: Rozvoz ...

Elektroservis Živěla - záruční a pozáruční servis elektrospotřebičů, prodej náhradních dílů

Služby: -software (SW) -hardware (HW) - ACER, LEO COMPUTERS -instalace počítačových sítí -školení -konzulatace, poradenství.

Komplexní elektromontážní práce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody a technologie - měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy Prodej: - elektroinstalační materiál.

Prodej výpočetní techniky a příslušenství: - mobilní telecony - počítače, notebooky, tablety - PC komponenty a doplňky - GPS - fotoaparáty, fotografická technika E-shop. Síť kamenných prodejen.

Prodej: - výpočetní technika, počítače - elektronika. Vývoz zboží i na Slovensko.

Internetový prodej: - použitá výpočetní technika - nová výpočetní technika - obalové materiály, bublinkové obálky.

Elektroinstalace. Elektronické, elektrotechnické systémy. Instalace kamerového systému.

Prodej a servis mobilních telefonů a příslušenství.

Prodej použité výpočetní techniky..

Bezpečnostní agentura: - ostraha fyzických osob, budov, majetku - pult centralizované ochrany Prodej, montáž: - telekomunikační systémy - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace Výroba, instalace a oprava: - elektronické zabezpečovací stroje a přístroje Projektování: - elektronické ...

Prodej, servis, leasing, půjčování: -kopírovací stroje i renovované -kancelářská technika -telekomunikační technika. Velkoobchod: -spotřební materiály a náhradní díly ke všem typům kopírovacích strojů. Služby: -kopírování -renovace kazet pro laserové tiskárny -likvidace vyřazených strojů.

-stavba, servis a údržba počítačů -Instalace a správa domácích i menších firemních sítí -opravy mobilních telefonů a tabletů -tvorba webových prezentací a e-shopů -fotografické služby

Komplexní dodávka, prodej, montáže, instalace: -svítidla, osvětlení pro interiéry a exteriéry.

Výroba, prodej, servis: - elektrotechnika.

Poradenství, montáž, servis, revize: -elektrická požární signalizace -detekce plynu -kontrola požárních klapek.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -stavební stroje -kráčivé bagry -naftové motory -vzduchotechnika. Služby: -stavební práce.

Maloobchod a velkoobchod s bateriemi a akumulátory všech druhů a velikostí. Pro správné nabíjení akumulátorů nabízíme kvalitní nabíječky. Zabýváme se dodavkami a servisem UPS - založních zdrojů. Provádíme repasi baterií pro všechny bateriové spotřebiče jakou jsou například: vrtačky, vysavače, měřící přístroje, zdravotní technika atd. Zabýváme se ...

Prodej a servis vysavačů značky Vorwerk Kobold, nabídka náhradních dílů a spotřebního materiálu k přístrojům Vorwerk Kobold. Objevte naše vynikající řešení pro úklid domácnosti!

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -pračky -myčky -sušičky

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -telekomunikační technika- -kancelářská technika -hrací automaty. Pronájem, servis: -kulečník. Výroba, prodej, pronájem, servis: -šipkové automaty včetně příslušenství.

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

WinCont – ekonomický a skladový software modulární koncepce. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.