KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Kino–elektro–služby. Dodávka, montáž: -filmové projektory. -klasické promítací stroje. -ozvučení kinosálů. -promítací plátna. -digitální kinoservery.

Firma ELEKTRO MALEČEK, se sídlem v Letohradě, byla založena v roce 1992. Od počátku se zaměřovala na elektroinstalační práce v bytové a podnikatelské sféře. Později se zaměření rozšířilo na: - specializovaný prodej elektrického nářadí MILWAUKEE, AEG, KRESS, BOSCH. - autorizovaný záruční a pozáruční servis MILWAUKEE, KRESS, AEG, Atlas Copco, ...

Montáž, servis a půjčovna: -zabezpečovací systémy(EZS) -požární systémy (EPS) -kamerové systémy (CCTV) -videotelefony (CCTV) -domovní zvonky (CCTV) -bezpečnostní kování a zámky -fosforující cedulky.

Nabízíme program zpracovávající mzdy a ostatní ekonomické programy, služby v oblasti výpočetní techniky, dodávky HW a SW, identifikační systémy. Zpracování účetnictví, prodej, opravy a rekonstrukce počítačů.

Řídící systémy. Programovatelné terminály. Průmyslová automatizace. Informační systémy.

Servis, prodej, instalace: -telekomunikační technika -kancelářská technika -kopírovací technika.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -elektronika

Prodej, maloobchod, servis -libovolné sestavy PC -příslušenství -software -výpočetní technika

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika -tiskárny -sítě -příslušenství -mobilní telefony

Výroba, prodej: -kabely, -konektory, -kabelová konfekce na míru, -systémová technika, -distribuce kabelů a konektorů.

Prodej, pronájem a servis: -kopírovací, kancelářská i prezentační technika.

Prodej, e-shop: - elektroinstalační materiál - kabely, domovní vypínače a zásuvky, jističe, domovní a elektroměrové rozvaděče, vkládací lišty, svítidla, světelné a úsporné zdroje, bojlery a další sortiment.

Výroba, velkoobchod: -domovní ventilátory, -průmyslové ventily, -mřížky a zakončení, -ventilační SYSTÉM, -ventilační trubky, -svítidla, -boxy - kufry, -elektromateriál.

Daňové poradenství. Účetnictví: - jednoduché - podvojné Rozbory: - finanční - ekonomické Prodej, servis, poradenství: - počítače - tiskárny - kompletní software, hardware - programy na zakázku-účetní, ekomické apod.

FIRMA V KONKURZU! Služby: -instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů -pronájem strojů, zařízení a nemovitostí -specializace se na zemědělskou výrobu.

Maloobchodní prodej: -elektrosoučástky.

Prodej, servis: - výpočetní technika Dodávka: - počítačové sestavy, notebooky LIBRA, ACER, HP, ASUS, LENOVO, software, hardware, komponenty, spotřební materiál, digitální techniku a příslušenství Sítě: - ethernet, intranet, internet, wifi. Komplexní poradenství a servis v oblasti IT. Našim zákazníkům zajistíme kompletní záruční i ...

Prodej: -audio-video -příslušenství -Sanyo -D.BOSS -Sencor -Daewoo -Beko -iRiver -Toshiba -Casio -Panasonic -Thomson -Philips -SONY -LG -JVC -DVD přehrávače Bílá technika -Brandt -Mora -HAIER -Indesit -Ariston -Liebherr -Candy -Fagor -Gorenje -Beko -Amica -Daewoo -Zanussi -AEG ...

Prodej pobočkových ústředen, mobilních telefonů, faxů a strukturované kabeláže. Poskytování bezdrátového připojení k internetu.

Prodej a servis: -mobilní telefony -počítačové sestavy -internet.

Velkoobchod, prodej: Svítidla: - podhledová a nábytková interiérová (svítidla typu Downlight, pro metal halogenidové zdroje, pro halogenové zdroje, zářivková, bodová, výložníková) - interiérová (přisazená a nástěnná, nouzové osvětlení, lampy) - zahradní (dekorační osvětlení, pro zdroje světla 230V, solární).

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - tiskárny.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.