KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej, pronájem a servis: -kopírovací, kancelářská i prezentační technika.

Prodej, e-shop: - elektroinstalační materiál - kabely, domovní vypínače a zásuvky, jističe, domovní a elektroměrové rozvaděče, vkládací lišty, svítidla, světelné a úsporné zdroje, bojlery a další sortiment.

Výroba, velkoobchod: -domovní ventilátory, -průmyslové ventily, -mřížky a zakončení, -ventilační SYSTÉM, -ventilační trubky, -svítidla, -boxy - kufry, -elektromateriál.

Daňové poradenství. Účetnictví: - jednoduché - podvojné Rozbory: - finanční - ekonomické Prodej, servis, poradenství: - počítače - tiskárny - kompletní software, hardware - programy na zakázku-účetní, ekomické apod.

FIRMA V KONKURZU! Služby: -instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů -pronájem strojů, zařízení a nemovitostí -specializace se na zemědělskou výrobu.

Maloobchodní prodej: -elektrosoučástky.

Prodej, servis: - výpočetní technika Dodávka: - počítačové sestavy, notebooky LIBRA, ACER, HP, ASUS, LENOVO, software, hardware, komponenty, spotřební materiál, digitální techniku a příslušenství Sítě: - ethernet, intranet, internet, wifi. Komplexní poradenství a servis v oblasti IT. Našim zákazníkům zajistíme kompletní záruční i ...

Prodej: -audio-video -příslušenství -Sanyo -D.BOSS -Sencor -Daewoo -Beko -iRiver -Toshiba -Casio -Panasonic -Thomson -Philips -SONY -LG -JVC -DVD přehrávače Bílá technika -Brandt -Mora -HAIER -Indesit -Ariston -Liebherr -Candy -Fagor -Gorenje -Beko -Amica -Daewoo -Zanussi -AEG ...

Prodej pobočkových ústředen, mobilních telefonů, faxů a strukturované kabeláže. Poskytování bezdrátového připojení k internetu.

Prodej a servis: -mobilní telefony -počítačové sestavy -internet.

Velkoobchod, prodej: Svítidla: - podhledová a nábytková interiérová (svítidla typu Downlight, pro metal halogenidové zdroje, pro halogenové zdroje, zářivková, bodová, výložníková) - interiérová (přisazená a nástěnná, nouzové osvětlení, lampy) - zahradní (dekorační osvětlení, pro zdroje světla 230V, solární).

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - tiskárny.

Služby: -výroba a dodávka rozvaděčů, -zpracování a instalace systému měření a regulace, -řídící systémy - automatizování procesů, -údržba a nepřetržitý servis 24hodin/7dní v týdnu, -software - návrh, zpracování, oživení, -projektování a poradenství, -elektromontážní práce, -dodávka a koordinace TZB, -generální dodávky staveb.

Prodej, servis: - výpočetní technika - náplně do tiskáren.

Prodej, montáže: -televizní antény, satelity, příslušenství -měření signálu pro analogový i digitální příjem -rekonstrukce a opravy televizních antén a satelitů -televizní rozvody po domě včetně jejich rekonstrukcí -elektronika -prodej na splátky -poradenství.

Autorizovaný distributor společnosti Jablotron. Velkoobchod, maloobchod, montáže, servis: - elektronické systémy pro zabezpečení objektů, automobilů a prvky automatizační techniky. Pobočka: -Svobody 1680 530 02 Pardubice tel.: 466535423.

Prodej a servis: - elektronika - plazmové televize - projekční televize - kamery, videa - dálková ovládání - mobilní telefony. Instalace TV a settopboxů.

Prodej, maloobchod: - počítače - notebooky - fotoaparáty - tiskárny - elektronické cigarety.

Montáž bezpečnostních systémů.

Návrh, dodávka, instalace, oprava, servis: - klimatizační jednotky - klimatizace - vzduchotechnika.

Zámkařství, zámečnictví. Nouzové otevírání dveří. Prodej, montáž: -zabezpečení nemovitostí -bezpečnostní zámky, kování, klíče -bezpečnostní dveře, trezory -uzamykací, generální, centrální systémy -zastoupení EVVA, ROSTEX, SHERLOCK, TOKOZ, GUARD, COBRA, KRONODOOR, FAB, TWIN, SAPELI, MUL-T-LOCK. Klíčová služba. Kamerové systémy. Dveře ...

Montáž, opravy, servis: - transportní chlazení - chlazení, chladící zařízení. Autorizovaný servis Carrier. Náhradní díly skladem. Typy jednotek: - Carrier Neos - chlazení vozů o objemu nákladního prostoru 6m3 - Carrier Viento 200, 300, 350 - objem nákladového prostoru až 16m3 - Carrier Xarios Small 150, 200, 300 - objem ...