KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Činnosti na území města: -úklid města -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -údržba zeleně -provoz městského koupaliště -opravy a údržby komunikací -nakládání s odpady s výjimkou nebezpečných -silniční motorová, nákladní, doprava. Služby: -kontejnerová doprava, pronájem volkooběmových kontejnerů -dovoz sypkých ...

CHLADÍCÍ A KLIMATIZAČNÍ ZAŘÍZENÍ -klimatizační jednotky -klimatizace -mobilní jednotky -okenní jednotky -nástěnné jednotky s infraovládačem -kazetové jednotky -podstropní jednotky -jednotky do UZT -invertory -kondenzační jednotky -ovladače (infra, kabelové) Služby: -plnění a seřizování autoklimatizace -revize ...

Firma byla založena v roce 2007 s orientací na domácí trh s výpočetní a kancelářskou technikou. IT outsourcing. Servis počítačů. Hlavním těžištěm naší práce je servisní činnost a péče o firemní klientelu formou tzv. outsourcingu.

Dodávky na klíč, rekonstrukce. Provoz a správa tepelných zdrojů v ČR: -provozování parní, teplovodní nebo plynové zdroje: -kotelny, VS (výměníkové stanice), PS (předávací stanice) -havarijní služba s dálkovým hlášením poruch nonstop -modernizace, opravy a rekonstrukce technických zařízení. Montáž a opravy: -kotelna, topení, rozvody ...

Pronájem, umístění, provozování: - výherní hrací automaty: - videol loterijní terminály - elektro mechanické rulety - kasínové automaty.

Výroba izolovaných vodičů a kabelů.

Maloobchod, prodej, e-shop: - bílé zboží, pračky, ledničky, myčky - vestavné spotřebiče - elektrospotřebiče - šicí stroje - svítidla - náhradní díly.

Prodej: - elektrospotřebiče - elektronika.

Autorizovaný dealer firmy Jablotron. Prodej, montáž: - objektová zabezpečovací technika - videotelefony a domácí telefony - autoalarmy - kompletní dodávky elektroinstalace včetně výchozí revize - opravy elektroinstalací. Prodej: - elektromateriál - autoalarmy - elektronické zabezpečovací systémy.

Průmyslové zboží U Herzána Prodej i na splátky: - kuchyňské elektrospotřebiče - pračky - dětská jízdní kola - veškerá chladicí technika-ledničky, mrazničky - šicí stroje - průmyslové zboží - náhradní díly na jízdní kola a šicí stroje. Servis, oprava: - šicí stroje - jízdní kola. Zajištění: - prodej i ...

Autorizovaný servis. Prodej, doprava, instalace: -video, audio, TV, CD, DVD -vysavače -holicí strojky -MW trouby -drobné kuchyňské spotřebiče -specializace na prodej značky Philips, LG, GRUNDIG, TOSHIBA, ECG, SHARP, SENCOR.

Servis, prodej, instalace. Telefonní ústředny-analogové, digitální, IP ústředny. Analýza a řešení úspor v telefonování. Přechod na VoIP. Instalace datových a telefonních sítí.

Prodej, montáž: -kamerové systémy -zabezpečovací systémy -docházkové systémy.

Prodej: - výpočetní technika - programové vybavení. Vývoj, prodej, správa: - obchodní a účetní systém ExAct - verze pro DOS a Windows 95/98/NT - jednouživatelský a síťový provoz. Vývoj softwaru. Hlavním produktem firmy je ekonomický informační systém ExAct 4.5 pro DOS a následně podnikový informační systém Signys ®.

Prodej, výroba: -ukazatelé rychlosti vozidel -dopravní sčítače vozidel -mobilní radar detektor vozidel -osvětlení přechodů pro chodce -zpomalovací semafor -kamerový systém pro měření úsekové rychlosti -dopravní zrcadla -bezdrátový rozhlas

Návrh, realizace, údržba a servis: - kamerové systémy - satelitní a televizní technika.

Prodej: - bižuterie - hračky. Maloobchod s elektrospotřebiči a elektronikou převážně pro domácnost.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -kamerové a propouštěcí systémy -elektrická zabezpečovací signalizace -elektrická požární signalizace -telefonní ústředny.

Velkoobchod a maloobchod: -elektroinstalační materiál -rozvážka možná Provozovna: -39701 Písek, Nádražní 448 tel.382265130 p.Heřmánek vedoucí -Český Kümlov

Maloobchod, prodej, leasing, autorizovaný servis MINOLTA, KONICA, BROTHER: -analogové kopírovací stroje -tiskárny, faxy -veškerý spotřební materiál -záruční a pozáruční servis.

Provoz: - loterijní průmysl. Pronájem, servis: - hrací přístroje - videoloterijní terminály.

VÝROBA: - Svítidla: - pro extrémní teplotu okolí - průmyslová - nouzová - interiérová - světlomety Zkušebna svítidel.

Provádíme: - výkopové a zemní práce - montáž elektroinstalací - montáž zabezpečovacího zařízení firmy Jablotron - montáž kamerového systému - montáž počítačových sítí - montáž křídlových a posuvných bran firmy Tousek.

Dodávky, instalace a servis: - chladících a mrazících zařízení: - klimatizace - chlazení rozvaděčů - chlazení serveroven - chladící a mrazící boxy, vitríny, výrobníky ledu, výčepní zařízení, domácí chladničky a mrazničky Prodej: - regulační a měřící technika Výroba: - chladiče k temperování řezných kapalin k obráběcím ...