KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Výroba, dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace.

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Prodej a servis: -prodejní automaty-lahvové, nápojové, cigaretové, cukrovinkové, hygienické. -výdejní automaty - toolboxy -třidičky a počítačky mincí. Zastoupení firmy NESTLÉ: -distribuce instantních ingrediencí. Kovovýroba: -pískování-povrchová úprava nerez materiálů -tváření a střihání -svařování i nerez.

Příprava a výstavba zabezpečených prostor počítačových sálů, prostředí hardwaru či datových úložišť pro zajištění fyzické ochrany..

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Oprava, montáž, servis: - chladničky, mrazničky - průmyslové chlazení. Servis. Chlazení. Výroba a opravy průmyslových chladicích a vzduchotechnických zařízení.

Projekce, výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - dodávky na klíč včetně topení - elektroinstalace.

Služby: -profesionální audiovizuální a komunikační systémy -autorizované servisní centrum: - audio, video.

Sortiment EURONICS. Prodej, maloobchod: - elektrospotřebiče - TV, televize, televizory - DVD, audio, video, satelity - fotoaparáty, foťáky - ledničky, mrazničky, pračky, myčky.

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Služby: -prodej fotoaparátů, příslušenství -fotoateliér -výroba dárkových předmětů -fotoplátna -velkoformátový tisk -reklamní služby.

Elektromontážní práce: - veškeré bytové a průmyslové el.instalace do 1000 V. - montáže hromosvodů. - montáže el.vytápění. - montáž rozvaděčů. - montáž rozvodů STA. - rozvody domácich telefonů. - zajištění revizí elektro. Prodej, instalace, servis: - satelitní technika. Dodávka, montáž: - pohony pro automatické ovládání vrat a ...

Výroba a lakování plastových výlisků: -audio a video díly -díly pro automobilový průmysl -klimatizační technika.

Činnosti na území města: -úklid města -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -údržba zeleně -provoz městského koupaliště -opravy a údržby komunikací -nakládání s odpady s výjimkou nebezpečných -silniční motorová, nákladní, doprava. Služby: -kontejnerová doprava, pronájem volkooběmových kontejnerů -dovoz sypkých ...

CHLADÍCÍ A KLIMATIZAČNÍ ZAŘÍZENÍ -klimatizační jednotky -klimatizace -mobilní jednotky -okenní jednotky -nástěnné jednotky s infraovládačem -kazetové jednotky -podstropní jednotky -jednotky do UZT -invertory -kondenzační jednotky -ovladače (infra, kabelové) Služby: -plnění a seřizování autoklimatizace -revize ...

Firma byla založena v roce 2007 s orientací na domácí trh s výpočetní a kancelářskou technikou. IT outsourcing. Servis počítačů. Hlavním těžištěm naší práce je servisní činnost a péče o firemní klientelu formou tzv. outsourcingu.

Dodávky na klíč, rekonstrukce. Provoz a správa tepelných zdrojů v ČR: -provozování parní, teplovodní nebo plynové zdroje: -kotelny, VS (výměníkové stanice), PS (předávací stanice) -havarijní služba s dálkovým hlášením poruch nonstop -modernizace, opravy a rekonstrukce technických zařízení. Montáž a opravy: -kotelna, topení, rozvody ...

Pronájem, umístění, provozování: - výherní hrací automaty: - videol loterijní terminály - elektro mechanické rulety - kasínové automaty.

Výroba izolovaných vodičů a kabelů.

Maloobchod, prodej, e-shop: - bílé zboží, pračky, ledničky, myčky - vestavné spotřebiče - elektrospotřebiče - šicí stroje - svítidla - náhradní díly.

Prodej: - elektrospotřebiče - elektronika.

Autorizovaný dealer firmy Jablotron. Prodej, montáž: - objektová zabezpečovací technika - videotelefony a domácí telefony - autoalarmy - kompletní dodávky elektroinstalace včetně výchozí revize - opravy elektroinstalací. Prodej: - elektromateriál - autoalarmy - elektronické zabezpečovací systémy.

Průmyslové zboží U Herzána Prodej i na splátky: - kuchyňské elektrospotřebiče - pračky - dětská jízdní kola - veškerá chladicí technika-ledničky, mrazničky - šicí stroje - průmyslové zboží - náhradní díly na jízdní kola a šicí stroje. Servis, oprava: - šicí stroje - jízdní kola. Zajištění: - prodej i ...