KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Televizní servis. Oprava: - televize - videa - Hi-fi věže - monitory.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -bezpečnostní technika

Prodej, eshop: - mobilní telefony, - tablety, - příslušenství.

Prodej: - elektrické součástky a příslušenství konektorů a napájecích zdrojů ventilátorů.

Prodej, servis, montáž: -chladící zařízení, sporáky, myčky -autoklimatizace -klimatizační jednotky -chladící zařízení do obchodů a restaurací -tepelná čerpadla.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis. Telekomunikační systémy. Bezpečnostní systémy. Kabelové systémy. Datové systémy. Elektroinstalace.

Velkoobchod, služby: -oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku -elektronické výkonové součátky -IGBT modul -tyristorové moduly.

Stavební činnost: - stavební firma - stavby na klíč - rekonstrukce - modernizace. Ozvučování kulturních akcí.

Servis pc, opravy pc, prodej pc, reinstalace windows, odvirování. Webdesign vč. validního xhtml a css kodu. Kompletni grafika na miru.

Certifikát CIČAP. Projekce, dodávka, montáž, servis a revize u všech činností. Maloobchod: -bezpečnostní zámky. Služby: -elektronické bezpečnostní systémy -požární signalizace -protipožární ucpávky -kamerové systémy -uzamykací systémy -evidence vstupu a docházky -rozhlasové ústředny-ozvučení -společné televizní antény ...

Prodej: - svítidla - nouzové systémy - únikové systémy.

Výhradní obchodní zastoupení Murrelektronik GmbH pro ČR. Systémová řešení pro průmyslovou automatizaci. Produktová paleta: -konektorové systémy pro snímače a akční prvky -komponenty průmyslových sběrnic -technika rozhraní a zpracování signálů -systémy napájení.

Vývoj elektronických zařízení, návrh desek plošných spojů, jejich osazování a pájení. Návrh, design a montáž výkonových polovodičových měničů.

Velkoobchod, prodej výpočetní technikou: -hardware -software -digitální technika -akumulátory do EZS a UPS.

Oprava, montáž, servis: - elektroinstalací. Prodej: - elektromateriál. Práce: - elektroinstalační veškeré - výškové s plošinou. Prodejna maloobchod - tel.: 499710026.

Prodej: -výpočetní technika. Prodej, servis: - mobilní telefony a příslušenství

Služby v oblasti elektroinstalací a elektromontáží: - průmyslové i obytné zóny - hromosvody - měřemí a regulace - osvětlovací, telekomunikační, tepelná technika - revize - elektroprojekce - kamerové systémy.

Nabídka instalací a servisu. Prodej telekomunikačních, zabezpečovacích a kamerových systémů.

Prodej, poradenství: -počítače -mobilní telefony.

SHZ - Sprinklerové zařízení je navrženo pro detekci a uhašení požáru v jeho počátečních fázích, nebo pro udržení požáru pod kontrolou. Ocelové konstrukce: -montáž ocelových konstrukcí - stožárů -ocelové žebříky -montáž technologických celků -montáž dopravníkových systémů -montáž těžkých ocelových konstrukcí -dodávka a montáž lehkých a ...

Oprava, servis: -automatické pračky všechny kromě BOSCH, MIELE -myčky ARDO.

SERVIS POČÍTAČŮ A NOTEBOOKŮ : - opravy počítačů a notebooků ODSTRAŇENÍ VIRŮ A BEZPEČNOST : - odstranění virů a škodlivého software - zabezpečení a prevence INSTALACE A NASTAVENÍ : - instalace operačního systému - instalace programů - nastavení počítače INTERNET A DOMACÍ SÍŤ : - připojení internetu - zapojení domácí sítě a wifi - ...