KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej, montaže a servis: - chladící, klimatizační a výčepní zařízení. Instalace a dodávky: - chladící vitríny a pulty. - chladící a mrazící boxy.

Prodej, servis, montáž, projekce: -radiostanice, radiové sítě, telekomunikace -bezdrátová komunikační technika -mobilní telefony -příslušenství -akumulátory, notebooky.

Servis televizorů a spotřební elektroniky.

Prodej, služby, servis: -výpočetní technika (IT technologie) -mobilní telefony -komunikační služby.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -elektrospotřebiče. Pobočka: OD LABUŤ Bezděkovská 30 38601 Strakonice tel. 383321932 J.P. Koubka 240 388 01 Blatná tel. 383420168

Společnost MIJAVA spol. s r.o. se zabývá prodejem, montážemi a servisem tepelných čerpadel NIBE a Buderus. Prodej elektroinstalačního materiálu, domácích elektrospotřebičů, svítidel a domácích potřeb. Návrhy, poradenství a realizace elektroinstalací. Značkové kuchyňské studio Hanák, tepelná čerpadla, voda, vzduch, země

levné notebooky a výpočetní technika. PC sestavy, herní PC sestavy, levné počítače, PC na splátky, servis PC.

Obchod, prodej a servis, dodavatel (dodávky) IT a výpočetní techniky: Služby: -cloud -podpora a administrace počítačových sítí -správa počítačových sítí a podpora uživatelů i cestou outsourcingu -návrh, dodávky a realizace počítačových sítí -zprostředkování registrace domény pro subjekty -virtualizace. Hot line, pomoc při: ...

Výroba: - rozvaděče - ovládací pulty. Kompletní instalace slaboproudých a silnoproudých rozvodů. Montáž: - zabezpečovací a požární systémy. Poradenství v oblasti úspor elektrické energie.

Maloobchod: - televize - videa - videopřehrávače - rádia - magnetofony - satelity - antény - antenní zesilovače - součástky pro amatéry - náhradní díly. Opravy veškeré spotřební elektroniky.

Prodej, dodávky: -Počítače -Notebooky - IT Komponenty -Tiskárny -Špionážní technika -Kamerové systémy -Navigace -Foto-Video další činnost: -Servis IT -Outsourcing -Internet -Správa sítě -Zápůjčky IT techniky

Dodávky systémů vzduchotechniky a klimatizace. Projektové dokumentace vzduchotechniky všech stupňů. Posouzení stávajících systémů, konzultace. Servisní služby, údržba a opravy vzduchotechnických zařízení. Výroba potrubí z pozinkovaného plechu a ALP. Výroba tlumičů hluku, protidešťových žaluzií a podobných klempířských výrobků. Doprava našich ...

Internetový prodej satelitní techniky a LCD televizorů. E-shop.

Výroba: - rozvaděče - zámečnická. Řemeslnické práce: - elektroinstalační.

Televizní servis. Oprava: - televize - videa - Hi-fi věže - monitory.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -bezpečnostní technika

Prodej, eshop: - mobilní telefony, - tablety, - příslušenství.

Prodej: - elektrické součástky a příslušenství konektorů a napájecích zdrojů ventilátorů.

Prodej, servis, montáž: -chladící zařízení, sporáky, myčky -autoklimatizace -klimatizační jednotky -chladící zařízení do obchodů a restaurací -tepelná čerpadla.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis. Telekomunikační systémy. Bezpečnostní systémy. Kabelové systémy. Datové systémy. Elektroinstalace.

Velkoobchod, služby: -oficiální zastoupení firmy SEMIKRON pro Českou republiku -elektronické výkonové součátky -IGBT modul -tyristorové moduly.

Stavební činnost: - stavební firma - stavby na klíč - rekonstrukce - modernizace. Ozvučování kulturních akcí.

Servis pc, opravy pc, prodej pc, reinstalace windows, odvirování. Webdesign vč. validního xhtml a css kodu. Kompletni grafika na miru.

Certifikát CIČAP. Projekce, dodávka, montáž, servis a revize u všech činností. Maloobchod: -bezpečnostní zámky. Služby: -elektronické bezpečnostní systémy -požární signalizace -protipožární ucpávky -kamerové systémy -uzamykací systémy -evidence vstupu a docházky -rozhlasové ústředny-ozvučení -společné televizní antény ...