KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Výroba, prodej mikroprocesorové rozvaděče pro řízení výtahů. Dodávka elektrokomponentů pro výtahy jako jsou. -bateriové sjezdy -softstartéry -frekvenční řízení výtahových motorů. Výtahové rozvaděče a elektro komponenty pro použití ve výtahové technice. Výtahové rozvaděče: -pro lanové výtahy -pro hydraulické výtahy. Bateriové nouzové ...

Výroba: - elektrické stroje a přístroje pro průmysl.

Výroba, prodej: - videotechnika pro potápěče - pouzdra na kamery, fotoaparáty - světla

Služby: -poskytování software -poradenství: -ekonomické.

Elektro Moravec - elektroinstalace - montáže a opravy - elektro revize - prodej a převíjení elektromotorů - elektrické vytápění, revize - montáže, údržba, opravy - veřejné osvětlení

Prodej, montáž: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní štíty, kování - řetízky - přídavné zámky - výměna zámkových vložek - protipožární zabezpečení - požární hlásiče a detektory Kidde - hasicí přístroje, spreje, protipožární plachty - elektronické zabezpečení.

Oprava, servis spotřební elektronika: -televizory, po dohodě i v bytě zákazníka -AV audiovizuální technika-videorekordéry, hi-fi věže, CD, DVD přehrávače, gramofony a ostatní elektronika Montáže pozemního příjmu digitální TV anténní rozvody v bytech, set top boxy, antény pro digitální příjem. Zejména značky: -Samsung, JVC, Panasonic, SONY, ...

Instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů: -průmyslová zařízení -opravy osvětlení -elektroservis.

Montáž, opravy, servis a revize elektrických strojů a přístrojů: -turbogenerátory -hydrogenerátory -elektrické motory -budiče -transformátory -rozvaděče -kompenzátory. Dodávky všech náhradních dílů a příslušenství.

Velkoobchod, prodej: - větrací systémy s i bez rekuperace tepla ALDES - centrální vysávací systémy ALDES AXPIR - infrasauny Hyundai - domácí a malé průmyslové vysavače AQUA VAC* - švédské silikonové těsnění EUROSTRIP - horizontální a vertikální žaluzie v mnoha barvách i do plastových oken - okenní a dveřní sítě proti hmyzu.

Výroba informační a telekomunikační techniky.

Montáž, oprava, servis, revize: - elektrická zařízení.

Bezpečnostní služby: - elektronická bezpečnostní signalizace - ochrana a ostraha majetku a nemovitostí.

Prodej, pronájem, splátkový prodej, servis: - kancelářská technika Canon - tiskárny - spotřební materiál. Provozovny: - 28.října 546/228, Ostrava, 709 30.

Elektroinstalace slaboproudých rozvodů; montáže a dodávky elektrické požární signalizace, projektování a poradenské služby.

Počítače, tiskárny, spotřební materiál; poradenství; Software speciální a zakázkový. Programy pro: -sanitky -oceňování nemovitostí -tisk složenek -mzdy.

Prodej: -digitální fotoaparáty, videokamery -klasické fotoaparáty -paměťová media -příslušenství -dalekohledy a diktafony -MP3 přehrávače -PC komponenty. Značky: -OLYMPUS, CANON, MINOLTA, FUJI, NIKON, SIGMA, VELBON, BRESSER, KONICA...

Úklidová firma. Zabezpečení. Kamerové systémy. Malování.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla

Informační technologie, informační systémy. Služby: - výroba kancelářských počítačů SMIT velmi malých rozměrů - poradenství ICT, IS, ISMS - management bezpečnosti informací ISMS - komplexní správa a dodávka ICT.

Výhradní dodavatel, návrh, montáž: -italská designová svítidla.

Prodej a správa výpočetní techniky. Opravy počítačů a techniky. Nabídka školení práce na PC a pomoci při problémech s počítačem.

Pomocné stavební práce Zprostředkovatelská činnost Projektování elektrických zařízení Revize elektrických zařízení Montáž, oprava, údržba vyhrazených el. zařízení