KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Servis chlazení. Oprava: - chladničky, ledničky, mrazničky.

Služby elektro: - instalace domovních telefonů, zvonků, vstupních systémů - úpravy osvětlení společných prostor. Zpracování účetnictví. Dodávky: - čtečky čipových karet - čipové karty - perforovaný papír do tiskáren - vybavení učeben - účetnický software.

Prodej: -audio -video -satelity -televize -hifi. Prodej: -sporáky -chladničky -mrazáky -pračky -vestavěné spotřebiče -drobné elektrospotřebiče.

Leasing. Maloobchod, prodej, servis spotřební elektroniky: -elektrospořebiče -chlazení, lednice -pračky -sporáky -myčky. Bezúročný splátkový prodej, dovoz zboží zdarma.

Maloobchod, prodej, domácí dílna: -veškeré zboží, domácí potřeby pro kutily -dřevěné lišty, hranoly, obklady, vruty, hřebíky, PVC hadice, PE fólie, zámky, kování, nářadí, tmely, lepidla, malířské prostředky, těsnění, žárovky, baterie.

Provádíme zavádění PLM systému, Catia v5, Enovia, SmarTeam, dodávky a instalace HW, školení, poradenství.

Maloobchod, prodej: -počítačové sestavy -počítačové sítě -internet -splátkový prodej, studentské slevy.

Projekce, montáž a revize - elektroinstalací v bytové i průmyslové výstavbě. - revize a kontroly elektrických spotřebičů - rekonstrukce a modernizace elektroinstalací objektů - oprava a montáže distribučních sítí NN - provádíme montáž, údržbu a opravu veřejného osvětlení - zemní práce mikrorypadlem - práce montážní plošinou - ...

Výroba, dodávky, prodej a servis LED osvětlení: -veřejné osvětlení -osvětlení čerpacích stanic -osvětlení obchodních center -osvětlení výrobních podniků -osvětlení míst náročných na provoz a objem jejich svícení.

Poradenství, služby: - v oblasti plánování a controllingu. Tvorba, prodej, maloobchod: -software pro finanční analýzu.

BossCan Olomouc s.r.o. Maloobchod, servis: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy -spotřební materiál a náhradní díly -xerografický papír. Prodej a repase: -cartridge do tiskáren, kopírek. Služby: -kopírování A5-A3 černobílé, barevné -tisk.

Kompletní služby související se 3D stereoskopickou vizualizací: -3D stereoskopická kina -3D monitory -natáčení 3D stereoskopických filmů a videa -vývoj software -pronájem zobrazovacích 3D stereoskopických zařízení -standardní 2D grafické práce a video natáčení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, poradenství: - telekomunikační technika. Služby: - WIFI-připojení k internetu, do sítě SEAC a CZFree.

Hudebniny. Prodej: -LP, CD, MC, kazety, kompakty, desky -videokazety.

Vybavení prodejen: -chladící a mrazící technika. Montáž: -chladírny včetně chladírenské technologie. Oprava, servis: -chladničky v domácnosti. Další provozovna: -Bohumín, tel.:596012805.

Nabízíme elektronické cigarety, brýle s kamerou, DVD hlavové opěrky do auta, laserová ukazovátka a další super elektroniku za aukční ceny. Každý týden pro Vás vybíráme sortiment elektroniky za ty nejlepší ceny.

Maloobchod, prodej: - gramofonové desky - CD - televize.

Prodej, servis, opravy: - kancelářská technika - kopírovací stroje, kopírky - tiskárny - tonery - renovace tonerů.

Sdružení Tezkom Projektování, instalace, servis: -telekomunikační a zabezpečovací technika -služby v oblasti elektronického zabezpečení všech typů objektů (garáže, rodinné domky, sklady, firmy) -anténní a satelitní technika -kompletní služby v oblasti slaboproudých rozvodů.

Pobočka Ostrava. Komplexní dodávka přístrojů, systémů řízení a automatizace technologií budov v celém rozsahu nejmodernějších aplikací: - systémy automatizovaného řízení budov - systémy řízení energetických systémů - volně programovatelné digitální regulátory - EPS-elektronická požární signalizace - EZS-elektronické zabezpečovací systémy a ...

Hrací automaty, kulečníkové stoly. Nákup a prodej použitých průmyslových strojů. Pobočka: - Francouzská 6016/67, Ostrava-Poruba, tel.:596 962 515