KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
BossCan Olomouc s.r.o. Maloobchod, servis: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy -spotřební materiál a náhradní díly -xerografický papír. Prodej a repase: -cartridge do tiskáren, kopírek. Služby: -kopírování A5-A3 černobílé, barevné -tisk.

Kompletní služby související se 3D stereoskopickou vizualizací: -3D stereoskopická kina -3D monitory -natáčení 3D stereoskopických filmů a videa -vývoj software -pronájem zobrazovacích 3D stereoskopických zařízení -standardní 2D grafické práce a video natáčení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop, servis, poradenství: - telekomunikační technika. Služby: - WIFI-připojení k internetu, do sítě SEAC a CZFree.

Hudebniny. Prodej: -LP, CD, MC, kazety, kompakty, desky -videokazety.

Vybavení prodejen: -chladící a mrazící technika. Montáž: -chladírny včetně chladírenské technologie. Oprava, servis: -chladničky v domácnosti. Další provozovna: -Bohumín, tel.:596012805.

Nabízíme elektronické cigarety, brýle s kamerou, DVD hlavové opěrky do auta, laserová ukazovátka a další super elektroniku za aukční ceny. Každý týden pro Vás vybíráme sortiment elektroniky za ty nejlepší ceny.

Maloobchod, prodej: - gramofonové desky - CD - televize.

Prodej, servis, opravy: - kancelářská technika - kopírovací stroje, kopírky - tiskárny - tonery - renovace tonerů.

Sdružení Tezkom Projektování, instalace, servis: -telekomunikační a zabezpečovací technika -služby v oblasti elektronického zabezpečení všech typů objektů (garáže, rodinné domky, sklady, firmy) -anténní a satelitní technika -kompletní služby v oblasti slaboproudých rozvodů.

Pobočka Ostrava. Komplexní dodávka přístrojů, systémů řízení a automatizace technologií budov v celém rozsahu nejmodernějších aplikací: - systémy automatizovaného řízení budov - systémy řízení energetických systémů - volně programovatelné digitální regulátory - EPS-elektronická požární signalizace - EZS-elektronické zabezpečovací systémy a ...

Hrací automaty, kulečníkové stoly. Nákup a prodej použitých průmyslových strojů. Pobočka: - Francouzská 6016/67, Ostrava-Poruba, tel.:596 962 515

Prodej, maloobchod: - elektromateriál - radiomateriál - domácí elektrospotřebiče.

Prodej: - mobilní telefony - navigační technika - fotoaparáty a příslušenství. Zhotovení: - fotografie - fotografické dárky.

Eshop. Nabízíme: - nenahrané CD, DVD - nenahrané audio kazety, videokazety - kinofilmy - brašny a poudra - stojánky - baterie - minidisky - kalkulačky - paměťové karty - webcam - svítilny.

Komplexní služby v oblasti informačních technologií: - zpracování dat, služby databank, správa sítí - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - specializovaný maloobchod - zprostředkování služeb - činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Prodej, servis: - kopírovací stroje - tiskárny. Prodej: - spotřebního materiálu. Renovace: - tonerové a inkoustové kazety.

Kompletní služby v oboru vzduchotechnika, prodej, oprava, servis: - odlučování popílku - odprašování - pneudoprava - klimatizace - filtrování nečistot z ovzduší. Pracoviště Milevsko: - Masarykova 258, tel.: 382 522 545.

Velkoobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače. Tvorba webových prezentací, internetových stránek.

Autorizovaný dealer-PANASONIC: -kopírky, faxy, telefony, tiskárny. Renovace tonerů. Oprava, servis, prodej: -kancelářská technika.

Zastoupení ABB. Programovatelné automaty, elektropřístroje.

Služby: - vývoj informačních systémů na klíč - prodeje, instalace a správa software - prodej, servis počítače - tvorba webových stránek, webhosting