KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Nabízíme: - montáž, servis a údržba elektronických zabezpečovacích systémů (alarmů) firmy Jablotron. - možnost připojení na pult centrální ochrany (PCO) firmy SV Agency OKO1.

Návrh, instalace, servis: - dodávky slaboproudých rozvodů a systémů na klíč - elektrická zabezpečovací signalizace - společné televizní a satelitní antény a rozvody - domácí audio - video telefony a intercomy - telefonní pobočkové ústředny - rozvody strukturované kabeláže včetně aktivních prvků - ozvučení a rozvody evakuačního rozhlasu - ...

Vývoj, výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -samoobslužné informační kiosky -platební terminály -tankomaty pro úhradu pohonných hmot na čerpacích stanicích

Prodej, montáž, servis: -televizní a satelitní rozvody pro rodinné domky, malé i velké objekty -měření televizního signálu -TV antény, satelity -UPC Direct. Maloobchod, prodej: -televizní a satelitní příslušenství -satelity HUMAX, NOKIA, KAON, M-TECH -satelitní technika včetně CI modulů a CZECHLINK, SLOVLINK, UPC DIRECT.

Výhradní provozovatel systémů SHERLOG SecurityCar pro vyhledávání odcizených vozidel. Tyto zabezpečovací pokrádežové systémy jsou v současnosti považovány za světovou špičku. - dlouhodobá úspěšnost 98% - časově neomezená záruka - významné slevy na pojistném.

Realizace informačních systémů výroby: -MES (Manufacturing Execution Systems) formou vývoje vlastních systémů a implementací a zaváděním systémů partnerských firem. Dodávka, maloobchod, velkoobchod, prodej: -počítačový hardware a software, poskytuje servisní služby, poradenství v oblastech aktivit a provádí školení na vlastní ...

Výroba a instalace: - zařízení pro mobilní komunikaci a monitoring vozidel. Satelitní přenos dat - navigace - logistika. Pro kamionovou přepravu vyvíjíme terminály pro on-line komunikaci a monitoring vozidel v rámci Evropy a Asie (ekonomická mezinárodní komunikace v dopravě). Komunikace krátkými e-mailovými zprávami probíhá přes systém ...

Autorizovaný partner firmy NOVELL. Prodej, leasing: -výpočetní a kancelářská technika, počítače, software. Vyrobíme Vám jakýkoliv počítač v sestavě dle Vašeho přání a možností. Projekce, instalace: -počítačové sítě NOVELL, DECNET, UNIX, WINDOWS NT na klíč vč. školení. Mobilní telefony.

Automaty na prodej: -chlazených nápojů v plechovkách nebo lahvích -teplé a chlazené nápoje -filtrované kávy -potravin -příslušenství.

Prodej, servis: - výrobky Mars Electronics International - mincovníky - čtečky bankovek

PC bazar Prodej použité i nové, komisní prodej: -výpočetní a kancelářská technika -mobilní telefony. Servis, repase: -počítače.

Pobočka. Údržba, oprava, servis: - telekomunikační zařízení. Projekce, realizace, prodej: - řídící systémy pro energetiku - monitorovací systémy FVE, VTE, BPS - identifikační systémy - telefonní ústředny - systémy technické ochrany objektů ( STO ) - kabelové a datové systémy

Oprava, servis: - domácí spotřebiče - elektrospotřebiče

Prodej, půjčovna, oprava, servis: -domácí, profesionální a průmyslové čisticí a úklidové techniky a příslušenství: -vysavače -čističe vzduchu -čistící prostředky na koberce -kuchyňský robot.

Služby: -správa IT, outsourcing -správa informačních systémů a sítí -implementace Microsoft produktů -záchrana dat -systémová integrace -webhosting a tvorby webových stránek -Profylaxe-čištění výpočetní techniky -opravy výpočetní techniky -studie, odborné posudky -softwarový audit -audit IT infrastruktury -ochrana dat před ...

Analýza a návrh: -informační systémy. Internetový obchod: -informační technologie -výpočetní technika.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Technické služby města Sedlčany: -údržba a opravy veřejného osvětlení, -údržba a opravy komunikací a chodníků, -údržba veřejné zeleně. Provoz rekreačního zařízení Častoboř. Skládka TKO*: Kosova Hora tel.318822151.

Obchodní, projekční, montážní a servisní organizace specializovaná na poskytování služeb, dodávek a realizaci zakázek v oblastech informačních a slaboproudých technologií, elektroenergetických systému.

Dovoz, dodávka: -Luxusní židle, barové, stoly, křesla, stolky italské firmy TONON www.tononitalia.com -veřejné osvětlení, osvětlení pěších zón (Hradec Králové, Turnov) německé firmy SELUX www.selux.de -lampy stolní, stojací, nástěnné, stropní (vhodné so historických budodov, kostelů, hotelů i moderních interiérů ...

Prodej, oprava: -elektronika -elektro -televizory -satelitní komplety -videorekordéry -radiomateriály. Záruční a pozáruční servis.

Činnost: - vývoj systémů pro mobilní identifikaci zboží, zařízení a předmětů s využitím rozličných mobilních terminálů, identifikačních a komunikačních technologií. Prodej: - software - snímačem čárového kódu - kompletní sortiment termo a temotransferových tiskáren čárového kódu - čtečky čárových kódů - spotřební materiál

Servis: - automatické pračky.