KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej a servis: - vzduchotechnika - klimatizace - tepelná čerpadla.

Oprava, montáž, servis: - elektrické spotřebiče, elektrospotřebiče. - gastronomické zařízení - elektro ohřevy průmyslového potrubí topnými kabely. Revize elektro.

Prodej, montáž, servis: - vysílačky - navigace - handsfree sady - reklama.

Prodej: - multimediální software - počítačové sestavy. Výroba: - grafické produkty. Provoz nahrávacího studia.

Elektroservis. Prodej, servis, oprava: -elektrospotřebiče.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače, PC, příslušenství. Zámečnictví.

Technické služby Zlín. Komunální služby: -opravy a údržba veřejného osvětlení -svoz a zneškodnění odpadu -přistavování kontejneru -třídění odpadu -centrála Louky, tel.:577111411 -podchod Svit, tel.:577219930, 577221426 -sběrný dvůr Zálešná, tel.:577210336 -správa tržiště Soudní, tel.:577210366 -skládka Mladcová, ...

Maloobchod, prodej, e-shop: - kancelářská a výpočetní technika - spotřební materiál - tiskárny, notebooky, monitory, televize, projektory, faxy, kopírky, skenery.

Prodej: -vlastních počítačové sestavy -jednotlivé komponenty -periferie -software a počítačová literatura. Rozšiřování počítačových sestav. Opravy počítačů. Instalace PC sítí.

Dodávky, servis a montáže: - slaboproudé rozvody - telekomunikační, požární a zabezpečovací zařízení. Montáže malých telefonních ústředen.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonů - plovoucí podlahy - obkady a dlažby koupelen, kuchyní, balkónů a lodžií - zateplení a fasády budov - zednické a kompletní obkladačské práce - elekronické zabezpečení objektů a budov.

Nabízí: -profesionální mobilní ozvučování a osvětlování kulturních, společenských, sportovních a zábavních akcí širokého rozsahu. Pronájem: -aparatury -práce zvukařů a osvětlovačů -light design -další služby v oboru.

Prodej a servis: - vysavače značky Vorwerk Kobold - náhradní díly.

NTBservis Servis notebooků, LCD televizí, LCD monitorů a další výpočetní techniky a elektroniky. Prodej náhraních dílů. Výkup nefunkčních a poškozených notebooků, LCD TV a LCD monitorů

Prodej, montáž: - zabezpečovací systémy - vstupní identifikační systémy - elektronické požární systémy - kamerové systémy.

Služby: - poskytování připojení k internetu a služeb s tím spojených - server hostingu - web hosting - poskytování služby VoIP telefonie - správa telekomunikačních systémů - správa, výstavba a audit datových sítí - kabelových i bezdrátových - správa dat - servis výpočetní techniky – opravy pc Maloobchod: - výpočetní technika.

Montáž, servis, oprava, prodej: - zámky řadící páky MUL-T-LOCK a M-LOCK - autoalarmy, imobilizéry - centrální zamykání, elektrické stahování oken, autorádia s příslušenstvím - pískování skel, prověřování a registrace vozidel v mezinárodním systému OCIS - elektronické zabezpečení objektů s možností napojení na PCO - kamerové systémy - ...

Prodej, servis: - mobilní telefony. Prodej služeb: - T-mobile. Partnerská prodejna: - T-mobile.

Montáž, prodej, oprava, servis: - antény - satelity - rozvody antén.

Montáž, oprava, servis: - antény, satelity, TV.

Oprava, servis, montáž, projekce: - klimatizace - vzduchotechnika - ventilátory - ohřívače. Stavební činnost: - rodinné domky na klíč - zateplování - revitalizace bytů a panelových domů.

Montáž: -sdělovací technika -zabezpečovací technika

Prodej, montáže a servis: -elektronické zabezpečovací zařízení -protipožární zařízení -kamerové monitorovací systémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelná, zvuková technika pro: -diskoteky, bary, kluby, divadla, domy kultury a pod. Prodej: -zastoupení značek pro ČR: -PR Lightin, ADS, Work, Globaltruss -distribuce značek: -Pioneer, Denon, Technics, Numark, ... Servis, instalace, pronájem světelné a zvukové techniky.