KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej, maloobchod: - elektroinstalační materiál

Servis, výkup, prodej notebooků, počítačů, náhradní díly pro notebooky, výkup notebooků Orlová, Ostrava, Havířov, Karviná, moravskoslezský kraj, opravy pc, notebooků, reinstalace systémů, prodej pc sestav, výkup notebooků, počítače, notebooky

Člen skupiny Euronics. Prodej, maloobchod - bílé zboží: - pračky - chladničky - sporáky - domácí elektrospotřebiče.

Výroba a montáž elektrických a elektronických zařízení.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - počítačové sestavy, počítače.

Prodej, maloobchod: - antény - TV, televize - satelity.

Prodej: - měřicí přístroje - přístroje a potřeby pro průmyslovou ochranu a kontrolu - elektroměry - regulátory - kondenzátory - rozvaděče.

Maloobchod, servis: -počítače a příslušenství -výpočetní technika. -elektronické zabezpečení.

Oprava, servis. -elektrospotřebiče. Prodej elektického nářadí NAREX, PROTOOL. Převíjení elektromotorů, elektromotory. Prodej motorů, motory SIEMENS DUTCHI. Prodej elektrického nářadí a elektrospotřebičů značky ETA. Oprava servopohonů. Revize ručního nářadí a spotřebičů dle ČSN 33 1600. Opravy elektrických spotřebičů: -vrtačky, brusky, ...

Maloochod, prodej, prodej na splátky a finanční leasing: -kancelářský nábytek laminovaný i dýhovaný na deskových i kovových podnožích -kancelářské stoly, skříně, kontejnery, zásuvky, pořadače, teleskopické výsuvné rámy, kapsové pořadače -židle a křesílka šatní skříně a šatní -teleskopické pojízdné stojany -nábytek ...

Velkoobchod, prodej: - elektro - elektromateriál.

Vývoj, výroba: -anténní technika. -telekomunikační technika. -duplexery. -sdružovače.

OPRAVY TELEVIZORŮ NA POČKÁNÍ Opravy, servis, prodej, montáž: -spotřební elektronika -televizory -plynové sporáky -kotle -satelity -videa -pračky -sporáky Prodej: -radioamatérské součástky.

Výstavba, opravy a revize průmyslových komínů, nosiče anténních systémů, železobetonové monolitické konstrukce. Dceřiná společnost firmy F.P.S. ARCO, spol. s r.o.

Prodej, montáž a servis: - telekomunikační a zabezpečovací zařízení.

Dům nábytku. Prodej: - nábytek - bytové doplňky - svítidla.

Dovoz a vývoz elektrických strojů a zařízení a jejich částí.

Specializovaný internetový obchod zaměřeném výhradně na výrobky nesoucí značku TAMRAC. - fotobrašny - fotobatohy - pouzdra - fofopříslušenství - tašky na notebooky.

Zastoupení rakouské firmy MTC pro ČR. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, montáž, oprava: - elektronika - autorádia MTC - reproduktory. Oprava, servis: - elektronika.

Velkoobchod s elektromateriály - Cu a Al lakované vodiče a profily k navíjení ESSEX, komponenty VOSSLOH SCHWABE pro svítidla - LED program - mikročerpadla ULKA. Zastoupení STEINERT – technologie pro recyklaci a třídění, břemenové magnety, DMG – navíjecí linky.

Prodej, e-shop: - počítače, PC - hardware - notebooky - dalekohledy - kopírky - kancelářská a výpočetní technika - fotoaparáty.

Dodávky, prodej, montáž, servis, oprava: - kancelářská technika.

Prodej a servis výpočetní techniky - poskytování správy sítí

Dodávka, prodej, montáž, autorizovaný dealer, oprava, servis: - kancelářská technika KONICA MINOLTA.