KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Nákup a prodej: - mikrografické zařízení - mikrografické služby Systémové inženýrství Studie a projektování mikrografických středisek

Maloobchod, prodej i komisní, výkup, servis, oprava, odblokování: -mobilní telefony všech značek Maloobchod, prodej: -příslušenství k mobilním telefonům -navigační zařízení.

Prodej, servis a poradenství: -mobilní telefony -bezdrátové telefony, tel.záznamníky, faxy, příslušenství, ústředny -kožená pouzdra na mobil -adaptér do auta.

Maloobchod, prodej: - elektronika - audio a video technika - elektrospotřebiče - mobilní telefony.

Služby: -tvorba aplikací -informační systémy Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika

Půjčovna, pronájem: -hrací automaty.

V.I.P. Distributor PHILIPS. Velkoobchod se vzorkovou prodejnou: - elektromateriál - osvětlovací technika - spotřební elektronika. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalace, elektroinstalační materiál, osvětlovací technika, svítidla - veřejné osvětlení - rozvaděče, kabely, jističe, konvektory, spínače, ...

Internetový obchod, prodej: -svítidla: -nástěnná a stropní, moderní, klasická, dětská, koupelnová, kuchyňská svítidla -venkovní osvětlení vlastní výroby i z dovozu. Návrhy osvětlení do novostaveb.

Internetový obchod. Prodej: -svítidel od rakouské firmy Eglo: -nástěnná a stropní, moderní, klasická, dětská, koupelnová, kuchyňská svítidla -venkovní osvětlení vlastní výroby i z dovozu. Prodej svítidel i od jiných výrobců. Návrhy osvětlení do novostaveb.

Prodej: - domovní videotelefony - bezpečností kamerové systémy - elektronické zabezpečovací systémy - docházkové a přístupové systémy - ozvučovací techniku - síťové prvky a další.

Výroba: -napájecí zdroje pro telekomunikace.

Prodej: - sběratelské potřeby - numismatika - starožitností - PC sestavy.

Instalace elektronických bezpečnostních systémů, prodej komponent. Monitorování a ostraha objektů..

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -speciální elektromateriál -interiérové osvětlení -moderní světelné zdroje domácích i světových výrobců. Projekt, dodávka a montáž: -osvětlení -snížené kazetové podhledy se stropním osvětlením -moderní podlahové rozvody -elektrické přímotopné vytápění -hromosvody.

Služby: - elektromontáže, elektroinstalace - výroba rozvaděčů - řízení technologických procesů

Prodej: - kancelářská technika

Vývoj, výroba: -optická čidla -elektronické přístroje -zakázková elektronika.

Prodej: - vzduchotechnické a klimatizační jednotky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, leasing, dodávka, modernizace, montáž, oprava, servis: -výpočetní technika, počítače -hardware, software -počítačové sítě, servery -strukturované kabelážní rozvody -notebooky -tiskárny (jehličkové, inkoustové, laserové): -HEWLETT PACKARD, HP, EPSON, CANON, -MINOLTA, PANASONIC -scannery ...

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní. Výroba, montáž, oprava: - elektrické zařízení.

Prodej, montáž: - přepěťových ochrany DEHN+SÖHNE - záložní zdroje Cummins a Eaton - hromosvody. Elektromontáže.

Prodej: - elektrospotřebice - elektro.

Prodej, servis: - monitorovací systémy, - IT technologie, - komunikační systémy.

Výroba: - elektronické informační panely a systémy pro městskou hromadnou dopravu. - řídící jednotka MR 27.2 - terminál MN76.2 - vnější informační panely DPL - vnitřní informační panely AK78 - zobrazovač času a pásma - mikrofon

Prodej, montáž: - drátové i bezdrátové elektrické bezpečnostní a kamerové systémy - domácí telefony - videotelefony - požární hlásiče.