KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Internetový obchod, prodej, maloobchod: -mobilní telefony

Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -svítidla, svítidlo -tapety, garnýže -koberce, PVC -koupelnové doplňky -zrcadla, obrazy -proutěné, ratanové zboží -bavlněné předložky -bytový textil, sedáky, polštáře, prostírky -teakové zboží -prádlové koše -truhlíky z přírodních materiálů -bambusové rolety a rohože (rákos) -obaly na ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál. Elektromontáže. Montáže: -hromosvody. Revize: -elektro. Opravy, práce: -zámečnické -elektroinstalační, elektrikářské. Údržba veřejného osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Prodej: - výpočetní technika, telekomunikace.

Internetový obchod. Maloobchod, prodej: - kuchyňské elektrospotřebiče - bílá technika - fotopřístroje, materiál, digitální fotoaparáty - audio, video, televize - výpočetní technika - autorádia.

Vzduchotechnika: - projekty, dodávky, montáž - servis, měření hluku, zaregulování Malo i velkoobchodní prodej a montáže vzduchotechnických zařízení, ventilátorů, kuchynských digestoří, mřížek, potrubí, klimatizačních jednotek, odvlhčovačů.

Malo i velkoobchodní prodej a montáže: - vzduchotechnických zařízení - ventilátorů - kuchyňských digestoří - mřížek - potrubí - stacionárních a mobilních klimatizačních zařízení - odvlhčovačů.

Prodej, servis hardware: - výpočetní a kancelářská technika Tvorba, výroba, prodej software: - ekonomické programy Akord W - dřevařské programy - Evidence kulatiny, Sklad řeziva - Psion WorkAbout - mzdy Vema - KEO - rozpočtové a příspěvkové organizace - školení. Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd na zakázku .

Prodej: - mobilní telefony a služby společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Prodej: - mobilní telefony a služby společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Projekce, dodávka, montáž, revize, servis, oprava: -profesionální systémy k ochraně majetku před vloupáním a požárem -systémy kontroly vstupu a docházky -zabezpečovací technika EZS proti vloupání a požáru -elektronické systémy EPS včetně připojení na hasičský záchranný sbor v dané lokalitě. Systémy průmyslové televize CCTV: -kamerové ...

PRODEJ A MONTÁŽ SATELITNÍ TECNIKY. Firma zajišťuje prodej, montáž a servis satelitních přijímačů.Kompletní dodávku služeb pro rozvody TV a SAT signálu od jednotlivců až po velké objekty (Rodinné domy, byty, chaty, provozovny, kanceláře, bary, hospody, hotely, penziony, činžovní domy, panelové domy, atd.) anténní a satelitní techniky.

Prodej, maloobchod: -elektro, elektrospotřebiče.

Montáž zabezpečovacích a přístupových systémů bytů.

Prodej, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - telekomunikační systémy. Pohostinství: Restaurace U Splavu Ohrada 2052 75501 Vsetín.

Výroba, servis: - vzduchotechnické potrubí - klempířských a zámečnických výrobků - kaprových filtrů a filtračních sestav s aktivním uhlím pro autolakovny - atypické vzduchotechnické prvky - kuchyňské zákryty z nerezového plechu - stříkacích a sušících kabin, sušáren a stříkacích boxů v průmyslových lakovnách.

Prodej a pronájem profesionální světelné, zvukové i projekční techniky. Kompletní zajištění akcí.

Činnost: - telekomunikační technika - zabezpečovací systémy - počítačové sítě - monitorovací a kamerové systémy - stavební dokončovací práce

Chladírenský servis Prodej: -kompletní sortiment elektrospotřebičů. Montáž, servis: -chladničky -mrazničky -výrobníky ledu a zmrzliny -chladicí zařízení. Prodejna Elektro: Náměstí T.G.M. 23 Červený Kostelec

Oprava, servis: - plynové a kuchyňské spotřebiče.

Výroba kabelů a vodičů: -silové kabely a vodiče -propojovací -ohebné šňůry -sdělovací kabely a vodiče nízkofrekvenční -s plnými jádry -ohebné stíněné -kabely a vodiče pro zvláštní účely -letecké -řídící a automatizační systémy -signálové a datové přenosy -bezhalogenní oheň retardující vodiče -silové a propojovací ...

Foto ateliér. Maloobchod, prodej: -digitální fotopřístroje, fotoaparáty -fotoalba, rámečky -dalekohledy -OLYMPUS kino. Služby: -DTP studio -fotografie do 1 hodiny -digitální fotolab -svatební fotograf: -focení svateb (svatby), soukromých oslav -laminování. Photo porst.

Práce: -elektromontáže průmyslové i bytové. Prodej, maloobchod: -elektroinstalační materiál