KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Velkoobchod, maloobchod, prodej. -svítidla: -bodové osvětlení -stolní a stojanové lampy -stropní a nástěnná svítidla -lustry -venkovní osvětlení -světelné zdroje. Návrhy: -osvětlení -interiérů bytů a RD -interiérů restaurací, kanceláří, komerční prostory aj. -zahrady.

Servis a prodej: - výpočetní technika: - PC, notebooky, netbooky, CRT a LCD monitory, tiskárny, UPS, projektory, audio/video, průmyslová, laboratorní a zdravotní technika, spínané zdroje.

Distribuce: - auto ID produkty s čárovým kódem. Značky: - Motorola - Zebra - Datamax - Datalogic. Školení v oblasti informačních tehcnologií.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál - regionální zastoupení AEG ELECTROLUX - obchodní zastoupení BEN ELECTRONIC, baterie GP. Služby: - elektromontáže kompletní - revize - přihlášky. Dodávky: - přímotopné elektrické systémy. Výhradní servisní organizace pro východní Čechy výrobků FENIX, s.r.o. Servisní organizace ...

Prodej: -elektrozboží -nářadí značky Bosch.

Prodej PC a PC komponentů, herních konzolí a zařízení, fotoaparátů, tiskáren, tonerů, sítě, tabletů, notebooků, routerů a ostatního elektra

Zabýváme se prodejem, servisem a pronájmem osvětlovací, ozvučovací a projekční techniky.

Provozujeme prodej, servis vestavných a volně stojících elektrospotřebičů. Zajišťujeme autorizovaný servis Fagor, Whirpool, Gorenje, Mora, Teka, Amica, Best, Bosch, Siemens, Aeg, Ariston, Baumatic, Brandt, Indesit, Zanussi.Servis elektrospotřebičů, praček, myček, sporáků, vestav. spotřebičů, plynových, indukčních desek, odsávačů, drtičů odpadů.

Meření, regulace v průmyslových aplikacích. Domovní a průmyslové elektroinstalace. Výroba, revize: - rozvaděče.

Dodávky, velkoobchod: - monitorovací a řídicí systémy technologických procesů v oblasti chemického a důlního průmyslu, energetiky a teplárenství - průmyslová automatizace.

Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače a notebooky. Správa firemní sítě.

Maloobchod: -elektromateriál mimo spotřebičů -kabely -zásuvky, vypínače-různé typy. Maloobchod: -železářství -bezpečnostní kování -spojovací materiály -šrouby, vruty -hřebíky.

Internetový prodej(e-shop): - výpočetní a komunikační technika a příslušenství - spotřební materiál.

Montáž, oprava, údržba: - vyhrazená elektrická zařízení.

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: - administrativní budovy..

Prodej, servis, oprava: -výpočetní technika.

Výroba, dodávka: -plastové pouzdro (zásobník) na 4 SIM karty. Pobočka: Praha, Krhanická 463, tel.: 241713255

Servis, služby, opravy: - výpočetní technika, počítače, notebooky, tiskárny, .

Prodej: - výpočetní technika - prodej počítačů - prodej příslušenství k výpočetní technice

KÁVOVARY SAECO A JURA Prodej: - káva - kávovary - doplňky ke kávě - čaje Servis kávovarů.

Dodávka, prodej: -ozvučení měst a obcí -rozhlasové ústředny -ozvučení kostelů -školní elektronika -speciální elektronika (mixážní pulty apod.).

Návrh, dodávka, montáž, konzultace: -větrání -klimatizace -zvlhčování, odvlhčování -rekuperace -fitrace pro RD, byty, kanceláře, ordinace, sklady, vyýrobní objekty.