KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení

Oprava: -elektrospotřebiče -pračky.

Dodávka, montáž a poradenství v oblasti chladící a klimatizační techniky.

Firma je certifikována ČSN EN ISO 9001/2009. Studie, projekty, inženýring, konstrukce, rekonstrukce, dodávky na klíč investičních celků, investice, poradenství, montáž, revize, servis, opravy: -jevištní technologie -osvětlení převážně scénické -požární opony i požární stěny a dveře -točny (i autosalonní) -scénické ozvučení, ...

Nákup, prodej: -hardware, software, schraňování dat reklamou. Výroba: -hardware, kompletace PC sestav -vývoj softwaru pro firmy a koncové zákazníky.

Prodejní sklad: - chladící a klimatizační technika RIVACOLT.

Prodejna: - výpočetní technika - programové vybavení(software).

Výroba, prodej: - komutátory pro stejnosměrné elektrické stroje - sběrací kroužky - kartáčové držáky pro komutátorové a kroužkové elektrické stroje - kroužkové sběrače - sběrací ústrojí pro elektrické točivé stroje Galvanovna.

E-shop: - elektrotechnika mobilní telefony, dotykové tablety, Apple sluchátka z Číny. Blog: - pro milovníky suchomilných rostlin - zajímavosti a pěstování konopí - cannabis - o pěstování a zpracování rajčat.

Aktivní ochrana proti blesku špičkovým hromosvodem Pulsar. Pulsar se aktivuje na začátku tvorby bouřkových mraků a vytváří ve svém okolí pole, které usměrní přibližující se blesk na bleskosvod z mnohem větší vzdálenosti než Franklinův jímač (hovoříme o tzv. časovém přestihu). Při aktivaci elektronického bloku Pulsar, se vytváří pomocí ...

Prodej a servis kancelářské i telekomunikační techniky. Nabídka montáží telefonních ústředen, počítačových sítí a zabezpečovacích systémů

Výroba a prodej trakčních baterií a nabíječů pro vysokozdvižné vozíky, čisticí stroje, zdvihací plošiny a bezobslužné transportní systémy. Opravujeme a udržujeme baterie a nabíječe, full servis, pronájem a leasing. Bezplatný odběr použitých baterií.

CD Klub, videopůjčovna. OTEVÍRACÍ DOBA: PO - PÁ 16:00 - 18:00 SO 9:00 - 12:00.

Prodej, montáž : - zabezpečovací zařízení do aut - ochrana vozidel proti odcizení - systémy pro vyhledávání odcizených vozidel - poradenství v oboru zdarma

Nabízíme kompletní servisní služby a dodávky spotřebního materiálu v požadovaném rozsahu. - Kopírky - Tiskárny - Tonery - Papír

Provoz, prodej, nájem: - jukebox. Provozovna: - Masarykovo náměstí 32, 742 35 Odry.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Sídlo firmy.

Společnost působící v odvětví: -systémové integrace -řídících a audiovizuálních systémů v komerčních a rezidentních aplikacích. Kancelář a showroom.

Hudební vydavatelství: -digitální záznam v profesionální kvalitě studiově nebo živě během koncertu -výroba kompaktních disků (CD) nebo kazet (MC) -možnost využití nahrávacího studia.

Hudební a reklamní servis: -hudba k svatebním obřadům -sestavení a zajištění hudební produkce k různým příležitostem podle požadavků klientů -produkce a vydání CD, CD-ROM, DVD -výroba rozhlasových spotů -cenově dostupné spoty -profesionální spoty.

Výhradní zastoupení značky AMERICAN AUDIO (DJ mixpulty, CD přehrávače, gramofony, sluchátka, reproboxy a zesilovače) a značek AMERICAN DJ, ELATION (profesionální osvětlovací zařízení a ovladače). Zajišťujeme velkoobchod, maloobchod, značkový servis. AMERICAN AUDIO: - CD přehrávače - Mixážní pulty - Gramofony a příslušenství - ...

Oprava, servis: -elektrospotřebiče.