KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

JR servis opravy elektroniky a elektrospotřebičů

Služby: -třídění, kontroly a úpravy dílů a výrobků v automobilovém průmyslu a velkosériové výrobě -výroba a montáže v kooperaci -zastupování zákazníků při řešení kvalitativních problémů v rámci dodavatelsko odběratelských vztahů -interní audity a audity u dodavatelů -držitel certifikátu ISO 9001:2000.

TM TRADE spol. s r.o. je firma, která se zabývá vzděláváním v oblasti výpočetní techniky, tvorbou informačních systémů.

Přístupové systémy: - pro hotely, kanceláře, včetně řízení parkovišť. Ovládání magnetickými, čipovými nebo bezkontaktními kartami. Možnost připojení terminálů na síť Ethernet, kontrola vzdálených čteček přes www rozhranní. Již nainstalováno přes 3000 hotelových zámků. Hotelové bezpečnostní schránky, Systém na úsporu el. energie pro ...

Prodej: -literatura - právnická, odborná, jazyková -učebnice -mapy -CD, MC, videokazety.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) firmy Jablotron pro zajištění ochrany Vašeho domu nebo vozidla - minialarm - autoalarmy - detektory požárů - domovní a průmyslová automatizace, dálkové ovládání, GSM ovládání - kamerové systémy (CCTV).

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -počítačové hry, her, videohry -zástupce světového vydavatele počítačových her, francouzské společnosti Ubisoft, na českém trhu. -rozsáhlé herní portfolio obsahuje i kultovní bestsellery jako je například série IL2 Sturmovik, Tom Clancy´s (Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six), ...

Servis osobních počítačů, mobilních telefonů a dalších mobilních zařízení za rozumné ceny. Výměna poškozených displejů, výkup a prodej použitých počítačů a komponent.

Grafika: - reklamní grafika, velkoplošný tisk - polepy aut - výroba a potisk samolepících etiket - gravírování - digitální a ofsetový tisk. Prodej a servis výpočetní techniky: - počítače, notebooky a periferie - počítačové sítě - autorizovaný servis tiskáren Kyocera. Software: - vývoj a prodej software pro zdravotnictví - ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001. Autorizovaný dealer CARRIER-USA. -klimatizace, vzduchotechnika fy CARRIER -kontakt p.Kovář, tel. 602 730 253. Prodej: -vzduchotechnika, klimatizace -chlazení -stavební materiál -sádrokartony -včetně montáže, kontakt p. Hejzlar, tel. 602 730 254.

Rádiová technika, radiokomunikace. Montáž, oprava, servis: - radiostanice - handsfree sady - autorádia - satelitní technika. Realizace rádiových sítí.

Projekce, výstavba, servis: -sítě pro mobilní komunikace -televizní kabelové rozvody -optické kabelové rozvody -inženýrské zabezpečení telefonních sítí a dálkových tras -přístupové datové sítě, datová centra.

Jsme výhradní zástupce firmy Bernecker + Rainer Industrie Elektronik GmbH (B&R) v České republice. Nabídka: -hardware a služby průmyslové automatizace -automatizace strojních i procesních celků -systémová řešení. Naše portfolio zahrnuje řídicí systémy, ovládací panely, průmyslová PC, servopohony, komunikační sběrnice, moduly v/v, mobilní ...

Velkoobchod, prodej: - elektrosoučástky - elektronické - součástky - diody - tranzistory - integrované obvody - odpory - kondenzátory - tlumivky - krystaly - transformátory - akumulátory - baterie.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - výpočetní technika.

Specializace na: - prodej, servis a pronájem kancelářské techniky značky KONICA. MINOLTA a je jedním z největších prodejců v ČR., Prodejním sortimentem značky KONICA MINOLTA jsou především: - kopírovací a multifunkční stroje - černobílé a barevné - faxy (inkoustové, laserové) - tiskárny (barevné či černobílé).

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - elektronické součástky, doplňky a spojový materiál. Ekologická recyklace elektrických materiálů a materiálů s obsahem drahých kovů.

Služby: - anténní a satelitní servis - montáž - satelity, antény - oprava a digitalizace STA - antény Digital.

E-shop specializovaný na tiskárny, multifunkční zařízení, kopírky, scannery a spotřební materiál. Nabízíme originální, kompatibilní a renovované cartridge, tonery a náplně. Prodáváme značky HP, Lexmark, Canon, Xerox, Epson, OKI, Ricoh. Prodej: - notebooky, LCD monitory, TV, mobilní telefony, navigace, PC a přislušenství na ně.

Dodávka a montáž: - klimatizace bytů, rodinných domů, komerčních prostor - klimatizace do automobilů, karavanů, stavebních strojů. Autoklimatizace: - opravy klimatizací osobních automobilů, tahačů a autobusů - náplně a výměny chladiva - antibakteriální čištění systémů autoklimatizací.

Opravy: -domácí spotřebiče -automatické pračky, myčky, sušičky -bojlery -akumulační kamna -sporáky.