KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Maloobchod, prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - renovované náplně do laserových tiskáren - registrační pokladny. Služby: - připojení k internetu - správa počítačových sítí - tvorba webových stránek.

Výroba: - elektrická zařízení - měřicí technika.

Montáže, servis a údržba bezpečnostních a IT technologií

Telekomunikeční, datové a optické sítě Výstavba PC EZS, EPS - Zabezpecovací a požární systémy CCTV - kamerové systémy, SAT a TV rozvody Digitální ústredny Digitální a analogové telefony, bezdrátové telefony, záznamníky a faxy Aktivní a pasivní prvky strukturované kabeláže.

Nabízíme opravy, montáže a prodej plynových spotřebičů a náhradních dílů.

Velkoobchod, maloobchod, dodávky, montáže, servis, generální opravy: -chladírny a mrazírny na klíč včetně tepelných izolací z polyuretanových (PUR) panelů -chladící kompresory, agregáty včetně výroby -průtokové chladiče kapalin (zakázková výroba) -rekuperátory -klimatizace -rekonstrukce na ekologická chladiva -přepravní ...

Prodej a servis počítačů a kancelářské techniky. Prodej spotřebního materiálu vč. renovací tonerů a inkoustů. I na počkání nebo výměnou. Řezaná reklama od návrhu po nalepení, možnost zaslání po ČR na snímací folii pro samoinstalaci. Prodej a servis domácích šicích strojů.

Dodávka, montáž, výroba, prodej: - vzduchotechnika - klimatizace - ventilátory: - malé axiální - axiální do potrubí - digestoře - dveřní clony - vzduchotechnické potrubí.

Prodej: - spotřební audiovizuální elektronika.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Revize, projekce: - elektro. Prodej, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrické průtokové ohřívače vody THERMITRON. Montáž: - podlahové vytápění - hromosvody. Řemeslnické práce: - elektrikářské práce.

Signal TV antény Projekce, montáž, servis: -společné televizní antény -satelitní systémy -televizní rozvody pro rodinné domky a individuální výstavby.

Klimatizační a odvlhčovací jednotky, systémy.

Prodej: - pobočkové ústředny - rozhlasové ústředny - strukturované kabeláže - CCTV - EZS - BIS

Prodej: -počítače-hardware -mobilní telefony a příslušenství.

Jsme montážní firma která se zaměřením na vzduchotechniku / dál jen VZT/ dodává a montuje zařízení vzduchotechniky.

Maloobchod, velkoobchod, montáž, servis - instalace a opravy elektronických zařízení - realizace slaboproudé elektronické rozvody do objektů. Produkty: - průmyslové kamery, kamera - kamerové systémy - skryté kamery - monitorovací systém, systémy - střežení objektů - IP kamery - domovní alarmy - zabezpečovací systémy, ...

Vývoj, výroba, prodej a servis: - měření a regulace - zabezpečovací technika - průmyslová elektronika - kancelářská technika - výpočetní technika.

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářské stroje - kancelářská technika - satelitní technika SkiLink.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, montáž: - telekomunikační zařízení - elektronika.

Prodej kancelářských, školních a domácích potřeb.

Internetový obchod: - profesionální i domácí elektro.

Projekce a realizace audiovizuálních technologií a studií na klíč.