KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Revize, projekce: - elektro. Prodej, montáž: - elektroinstalační materiál - elektrické průtokové ohřívače vody THERMITRON. Montáž: - podlahové vytápění - hromosvody. Řemeslnické práce: - elektrikářské práce.

Signal TV antény Projekce, montáž, servis: -společné televizní antény -satelitní systémy -televizní rozvody pro rodinné domky a individuální výstavby.

Klimatizační a odvlhčovací jednotky, systémy.

Prodej: - pobočkové ústředny - rozhlasové ústředny - strukturované kabeláže - CCTV - EZS - BIS

Prodej: -počítače-hardware -mobilní telefony a příslušenství.

Jsme montážní firma která se zaměřením na vzduchotechniku / dál jen VZT/ dodává a montuje zařízení vzduchotechniky.

Maloobchod, velkoobchod, montáž, servis - instalace a opravy elektronických zařízení - realizace slaboproudé elektronické rozvody do objektů. Produkty: - průmyslové kamery, kamera - kamerové systémy - skryté kamery - monitorovací systém, systémy - střežení objektů - IP kamery - domovní alarmy - zabezpečovací systémy, ...

Vývoj, výroba, prodej a servis: - měření a regulace - zabezpečovací technika - průmyslová elektronika - kancelářská technika - výpočetní technika.

Maloobchod, oprava, servis: - kancelářské stroje - kancelářská technika - satelitní technika SkiLink.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, montáž: - telekomunikační zařízení - elektronika.

Prodej kancelářských, školních a domácích potřeb.

Internetový obchod: - profesionální i domácí elektro.

Projekce a realizace audiovizuálních technologií a studií na klíč.

Prodej, servis: -výpočetní technika -kopírovací stroje -telekomunikační a zabezpečovací technika -kamerový systém.

Prodej, servis, oprava: - počítače (počítač) - výpočetní technika - informační systémy - pokladní a restaurašní systémy.

Opravy, servis: -automatické pračky.

- satelitní systémy pro Tv příjem Návrh, prodej, montáž, servis: - antény - satelitní přijímací technika. Zřizování, servis: - individuálních (ITA) i společných (STA) Tv antenních rozvodů.

Elektroslužby: - elektroinstalace všech druhů. Výroba: - rozvaděče nízkého napětí. Montáž, opravy: - vyhrazená elektrická zařízení - hromosvody - veřejné osvětlení a místní rohlas - domácí dorozumívací technika. Revize elektro.

Prodej, montáž: -elektrická zabezpečovací signalizace -alarm -zabezpečovací a požární systémy -kamerové systémy.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Záruční i pozáruční servis a prodej výpočetní techniky Servis notebooků, netbooků, tabletů, ale i desktopových PC a periferií všech značek..opnb.cz Expresní oprava a servis notebooků všech značek Praha

Vybavení pro barovou techniku a přípravu nápojů

Internetový obchod společnosti eSvit.cz s.r.o., nabízí kvalitní svítidla, elektroinstalační materiál a ZDARMA poradenství pro Vaše osvětlení.