KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Projekty, dodávky, montáže: - optické systémy - koaxiální systémy - dekodéry NET ON AIR. Zastoupení firmy: - TELESTE. Projekční a realizační tým se zabývá projekční a inženýrskou činností v oblasti komunikační techniky (tj. televizní kabelové rozvody, optické transportní sítě, rozvody systému společného příjmu včetně rozvodů 1. ...

Prodej výpočetní, kancelářské a telekomunikační techniky. Nabídka správy sítí, servisních i internetových služeb. Tvorba webových stránek.

Autorizovaný prodejce a servis BROTHER - multifunkční tiskárny, štítkovače, psací stroje, laserové tiskárny, faxy.

Prodej, maloobchod: -specialista na audio video komponenty.

Maloobchod, prodej: -nábytkové kování -železářství -spojovací materiál -elektro -stavební nářadí.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -chladící a klimatizační technika -klimatizace -klimatizační jednotky zn.HAIER (včetně tepelného čerpadla) -klimatizační jednotka (venkovní, kazetová, potrubní, parapetní, nástěnná) -chladírenské zboží -klimatizační přístroje a komponenty -mobilní klimatizace zn.OLYMPIA SPLENDID ...

Maloobchod, prodej: -audio-video.

Služby: -elektromontáže zařízení NN -revize el.zařízení do 1000V -montáže a revize hromosvodů -záruční i pozáruční opravy elektrospotřebičů -rozpočtování el.montážních prací -montáže datových sítí a monitorovacích zařízení -montáže, revize výměníkových stanic -prodej a nákup elektromateriálů.

Prodej: -počítače -tiskárny -příslušenství -software -hardware.

Dodavatel výpočetní techniky a poskytovatel připojení k internetu. Projekční, konzultační a poradenská činnost: -služby poskytované pro vytvoření projektových studií včetně provedení konzultací, analýz problematiky -zpracování návrhů koncepcí řešení a zpracování vlastních nabídek -zpracování projektové dokumentace -řízení ...

Váš dodavatel zabezpečovacích a komunikačních systémů, produktů a služeb na úrovni odpovídající současnému náročnému prostředí. Naše společnost nabízí bezkonkurenční sortiment úplné řady nejmodernějších speciálních produktů a systémů pro standardní i zákaznickým požadavkům přizpůsobené aplikace a projekty v rámci integrovaného přístupu.

Vzduchotechnika, klimatizace, výroba, servis, repase vzduchotechniky, velkoobchod, maloobchod, projekce, dodávka, montáž, měření, regulace

Opravy: -automatické a klasické pračky -odstředivky -sušičky -myčky -sporáky -vestavné spotřebiče -záruční i pozáruční. Prodej: -mrazničky -chladničky -elektrické sporáky -myčky -mikrovlnné trouby -sušičky -pračky.

Maloobchod,prodej: -papírnictví -papírenské zboží.

Prodej: - počítačových systémů na bázi Apple Macintosh - periferií - programového a síťového vybavení, včetně internetu.

Opravy: -automatické pračky -záruční i pozáruční opravy.

METALKLIMA Projekce, dodávky, instalace, servis, opravy: -vzduchotechnika, klimatizace DAIKIN -topení a chlazení tepelnými čerpadly DAIKIN, SECES-POL aj. -z 1 KW** příkonu vyrobíme 3-4, 5 KW** výkonu -sluneční kolektory pro ohřev vody: -měděný absorbér -plastová vana kolektoru -bezpečnostní sklo -samostatná ...

Maloobchod, prodej: - spotřební elektronika - elektrotechnika.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -železářské zboží -elektrické spotřebiče -kuchyňské potřeby -vodoinstalační materiál -užitkové sklo, porcelán -dekorační keramika -užitkový porcelán pro restaurace, jídelny, nemocnice.

Prodej, montáž, servis: - elektrospotřebiče - plynové kotle, bojlery, sporáky.

Montáž a údržba telekomunikačních zařízení. Zemní práce pomocí strojů. Výkopové práce.

Vývoj, výroba: - solární fotovoltaické systémy. Prodej: - zářivky - výbojky - žárovky.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika.