KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Výrobou a servisem speciálních elektronických zařízení se zabývá společnost ZAM - SERVIS s.r.o. V naší široké nabídce produktů naleznete měřící, zabezpečovací, regulační a analyzační zařízení. Sídlíme v Ostravě na adrese Křišťanova 1116/14. Výroba, oprava, servis, montáž: - speciální elektronická zařízení - měřící, zabezpečovací, regulační a ...

Komplexní služby v oblasti požární bezpečnosti staveb. Projekce, výroba, montáž, revize: - požárně bezpečnostní zařízení.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - elektronická ochrana zboží - smyčková ochrana zboží - kamerové systémy - docházkové a přístupové systémy

Zdeněk Besmák se zaměřuje na prodej a servis hardwaru do ambulancí, programy pro ordinace a IT služby ve zdravotnictví.

Prodej, servis: -elektronika(televize, rádio, hifi, foto, kamera, satelit), -bílá technika(lednice, mrazáky, myčky, sporáky). - spotřebiče.

Nabízíme: - Volně stojící spotřebiče - Vestavné spotřebiče - Malé elektrospotřebiče - Televizory - CRT, LCD, PLAZMA - Domácí kino, DVD - Videokamery - Fotoaparáty - Telefony - Audiotechnika - Car audio - Ohřívače vody - Počítače a příslušenství - Herní konzole (Playstation atd.) - Vodní program - Sekačky a traktory - Pily, ...

Maloobchod, prodej, elektro: -elektronika (televize, videa, hifi věže, kamery, fotoaparáty, satelity atd.) -ledničky, mrazáky, pračky, myčky nádobí, sporáky atd. -mikrovlnné trouby a ostatní kuchyňské spotřebiče -vysavače -počítače, telefony a mobilní telefony, karty do mobilních telefonů, faxy atd. -motor. ...

Zabýváme se výkupem starého stavebního materiálu z historických staveb z přírodního kamene, dřeva a jiných materiálů.Vykupujeme půdní dlažbu, použité trámy, podlahové prkna.kamenné koryta a stírky, starý nábytek, sklo, porcelán, svítidla, hodiny.Platíme hotově při odvozu.

Komplet elektro s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, kamerové systémy, revize a mnoho dalšího.

Techcloud s.r.o. se zaměřuje na automatizaci výrobních procesů, kamerové a zabezpečovací systémy, datové sítě a automatizaci domácností - inteligentní dům.

Inteligentní dům zajišťuje montáž kamerových systémů, alarmů, domácích telefonů a jiných elektroinstalací na míru.

Prodej, servis, instalace, poradenství: - počítače PC nové, repasované - tiskárny, příslušenství - kancelářská technika - telefony, faxy, kopírky - televize, audio, video, hifi.

Systémy s čárovými kódy, tiskárny, snímače, etikety, termo-transfer pásky. Výroba: - plastové identifikační karty s offsetovým nebo termotransferovým tiskem - držáky karet - bezdrátové zabezpečovací systémy - plastové karty.

Prodej: -sanitární a klimatizační technika hygienické systémy pro veřejný sektor -japonská klimatizace vzduchu FUJI. Návrhy koupelen na PC.

Prodej a servis: -výpočetní technika -kamerové systémy -hardware, software -webhosting, webdesign -satelitní technika -bezdrátový internet - e-shop: www.obchod.compakt.cz

Komplexní montáž zdravotechniky a ústředního vytápění. Dodávka, prodej: - tepelná čerpadla - solární systémy pro ohřev vody. Stavební práce: - zednické - elektrikářské - topenářské - instalatérské.

Maloobchod: -elektrospotřebiče

Služby: - správa sítí - údržba a rozšiřování sítí - dodávka hardware, software

Prodej, maloobchod: - gramofony - cd, bd přehrávače - reprosoustavy - audio sestavy. - hifi sestavy - domácí kina - poslechovéstudio - multiroom ozvučení domů, bytů, objektů - instalace ozvučení

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

George Vision s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti video a audioprodukce - tvorba reklamních spotů, firemních videí, záběry z ptačí perspektivy a mnoho dalšího.

Výroba: -rozvaděče NN do 1600 A. Montáž, údržba, revize, oprava, servis: -elektro, elektromontáže -elektroinstalace -řemeslo-elektrikář -zámečnické práce-drobné. Revize-ruční nářadí.

Velkoobchod, prodej, eshop spotřební elektroniky: - LCD - satelity, anténní technika. Montáž, servis, poradenství.

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

Opravy vestavných a volně stojících spotřebičů pro domácnost. Myčky, pračky, plynové desky, sklokeramické desky, trouby, odsavače par a mikrovlné trouby.