KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Autorizované servisní středisko výpočetní technika značky TOSHIBA. Přímý partner Toshiba Europe GmbH. Servis, oprava: -notebooky TOSHIBA (Satellite, Tecra, Portégé) -notebooky s DVD vypalovačkou -kapesní počítače PDA -servery (Magnia SG20-Apliance Server).

Autorizovaný prodejce SONY. Maloobchod, prodej: - audiovizuální technika - televize, rádio - video, videorekordér - elektronika, audio.

Výhradní zastoupení firmy FERM b.v. HOLLAND. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -ruční elektrické nářadí: -tavná a opalovací pistole, bruska (vibrační, excentrická, úhlová, přímá), hoblík, pila (přímočará, okružní, aku*), vrtačka (aku, příklepová), horní fréza -elektrické stroje, přístroje a nástroje pro ...

Nový způsob prodeje nových i použitých věcí, které již nepotřebujete. Bazar. Prodej, nákup. Internetové aukce. Dovoz na zakázku za zahraničí. Služba Paypal.

Jsme prestižní iPhone servis za nízké ceny. Můžete si kromě rychlých oprav také nechat upravit Váš iPhone podle nejnovějších a luxusních trendů z Kalifornie. Nabízíme také poradenství a školení jak pro úplné nováčky, tak i pokročilé znalce iPhonu.

Velkoobchod, prodej: - elektrické stroje a transformátory, jejich díly - ruční a elektrické nářadí včetně příslušenství - spojovací materiál elektro: - svorky apod. Čalounictví výroba, opravy: - plachty, stany - matrace - sedadla auto moto, skládací střechy.

Prodej: -komponenty pro vývojáře. - evaluační systémy : (C-kompilátory, debuggery, simulátory, emulátory a analysátory). Nabídka poradenství v oblasti vývojářských technologií.

Prodej a servis: - radiotelekomunikační technika.

Opravy: - elektrických spotřebičů, bytové elektro rozvody, elektromontáže, revize elektrických zařízení.

Montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení. Výroba zámků a kování. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Docházkový systém InTagral. Vývoj zakázkového software na míru, softwarové a hardwarové služby. Webové služby - tvorba a údržba www stránek - originální grafika - instalace software Prodej, servis: Projekční a promítací plátna MW Projekční a promítací plátna MW - německá kvalital -

Servis kancelářské techniky a elektroniky. Kopírky, kopírovací stroje, multifunkční zařízení.

Prodej, opravy a revize baterií a akumulátorů.

Oprava: - chladničky, mrazničky - klimatizace.

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Výroba a prodej: -zabezpečovací poplachové systémy. Bezpečnostní studie, analýzy, projekty Znalecký posudek Ochrana proti odposlechu Bezpečnostní systém k ochraně majetku a osob Informační bezpečnost

Projekce, dodávka, montáž, servis: - všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení - elektronické bezpečnostní systémy - detekční a zabezpečovací systémy - systémy nouzového osvětlení - projektování zařízení v požární technice.

Projekty, dodávky: - bezpečnostní kamerové systémy, EPS a ESZ. Provádíme: - průmyslové a domovní slaboproudé elektroinstalace včetně projektů a revize.

Maloobchod, prodej, servis: - domácí potřeby - sklo, porcelán, keramika - kuchyňské potřeby - drobné elektrospotřebiče (kávovary, konvice, mixery atd.).

Firma SVT* - A. B. - Služby výpočetní technice Nabízíme služby v oblasti kancelářské a výpočetní techniky, zejména:

Výroba, dovoz, import, prodej, velkoobchod, maloobchod - NAPÁJECÍ ZDROJE. Napájecí zdroje vyráběné na zakázku, např: - výkonové laboratorní spínací zdroje - oddělovací zdroje - regulátory motorgenerátoru - regulátory brzdičů - střídače. Standardní spínané napájecí zdroje pro xenonové výbojky. Sériově vyráběné spínané ...

Predikce, lékařský, ekonomický software. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - tiskárny EPSON, OKI, HEWLETT PACKARD - minitiskárny EPSON, OKI. Prodej: - počítače dle přání zákazníka: - počítače - faxy OKI.

Dovozce a prodejce kosmetických přístrojů a krému za skvělé ceny. Produkty: - laserové přístroje - žehličky na pleť - přístroje na hubnutí - detoxikace - výživové doplňky - krémy proti vráskám.