KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
VZDUCHOTECHNIKA. Provádíme: - opravy - servis - údržbu vzduchotechnických zařízení veškerých typů domácích a zahraničních výrobců i staršího data výroby.

Prodej spotřebního materiálu, tiskáren, kopírek a multifunkčních zařízení

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - počítače a výpočetní technika - zabezpečovací technika - elektroinstalační materiál - účetní software - elektronické zařízení do bytů, skladů. Služby: - zpracování projektu - ekonomické poradenství - vývoj software - účetnictví, daňová evidence.

Měřící a regulační technika. Přední světový výrobce vysoce kvalitních hardwarových i softwarových produktů pro: - získávání dat - digitalizaci - počítačové vidění - tvorbu a zpracování multimédií.

Satelitní technika. Obchod, prodej, poradenství, instalace, servis: -satelitní technika pro příjem kódovaných i nekódovaných programů Dreambox, Icecrypt, Ferguson, Skylink, Cslin, UPC, Humax -satelitní přijímače, dekodéry, přístupové moduly, dekódovací karty, další komponenty satelitního příjmu (paraboly, konvertory, koaxiální kabel, ...

Elektroinstalace: -montáž -revize. -alarmy -přípojky Opravy elektrických strojů, přístrojů -centrální vysavač -zabezpečovací systémy -osvětlení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - lakované vodiče. Provozovna: - Kolín, Brankovická 277 - tel. 321 798 400.

Ventilátory Kadlec - sortiment axiálních ventilátorů a příslušenství a to jak v sériové, tak i zakázkové výrobě. - Axiální ventilátory nacházejí široké použití v zemědělství, průmyslu i stavebnictví při větrání zemědělských objektů, výrobních a skladových hal.

Nabízíme LED obrazovky, velkoplošné obrazovky, prodej, vývoj a servis. Mobilní obrazovky, sportovní mantinely, LED mantinely, LED panely, digitální billboardy, multimediální kostky, scoreboardy, světelné poutače, LED poutače, reklamní mantinely.

montáže a servis: zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, domácích telefonů a videotelefonů, IP telefonů a pobočkových ústředen, PC sítí, internetových připojení, televizních a satelitních zařízení, atd; zajišťujeme správcovskou činnost, zajistíme střežení na PCO, zajistíme stavbu na klíč i jednoduché stavební rekonstrukce, atd.

Montáž a údržba telefonních a počítačových sítí včetně zařízení, servis a montáž domovních komunikačních a přístupových systémů, drobná údržba budov a bytových jednotek, včetně montáže nových elektroinstalací.

Servis, oprava: -vysokofrekvenční elektronika -spotřební elektronika -televizory (TV).

Fotoateliér. Prodej: -fotoaparáty -digitální fotoaparáty -filmy -fotografický materiál.

Projekty a realizace ozvučení - elektroakustika: - divadla, kulturní domy, koncertní a konferenční sály, kina, průmyslové objekty, posluchárny škol - elektroakustické ozvučení uzavřených prostor, otevřených prostranství - návrhy a výpočty ozvučení, vypracování projektové dokumentace všech stupňů ozvučení - dodávky ozvučení, instalace a ...

Elektro prodejna Maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - lustry, osvětlení.

Velkoobchod: -nabíječe, vybíječe. -staniční baterie. -napájecí zdroje. -galvanické zdroje.

Opravy, servis, prodej baterií a příslušenství pro robotické vysavače značek RobZone, FunBeat, Carneo, Hütermann, Bralko a Hyundai.

Prodej, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky.

Pokud potřebujete zajistit techniku na svoji akci, od stavby zastřešeného podia až po ozvučení, osvětlení nebo videoprojekci, a nechcete mít zbytečné starosti s průběhem akce, firma GENERALSOUND je řešením pro Vás. Dokážeme připravit scénu přesně podle Vašich představ, přizpůsobíme se Vašim požadavkům. Používáme pouze profesionální spolehlivou ...

Služby: -fotograf -scenování negativů -scenování foto -úpravy foto -foto na porcelán -foto potisk (hrnečky, puzzle) -sběrna klasických negativů -svatby, ateliérové foto -fotografování škol -drobný prodej fotoalba -rámečky -tisk fotografií - 10x15, 15x20, 20x30 -průkazové foto - ihned.

Nabízíme: - dodávky slaboproudých zařízení. Naše služby: - realizace LAN sítí - silnoproudá a slaboproudá elektromontáž - elektronická požární signalizace (EPS) a Elektronické zabezpečovací systémy (EZS).

Poskytujeme bezdrátové připojení k internetu. Prodáváme telefonní ústředny. Výroba anténních systémů. Dolečka 175 564 01 Dlouhoňovice Telefon: +420 464 620 705 Mobil: +420 777 604 736

Opravy, servis: -automatické pračky.

Správa, montáž a instalace: - počítačová síť, PC, server - internetový marketing - webdesign - hosting - kamerové systémy, telefonní ústředna, elektronické zabezpečovací systémy - projektování a výroba elektronických zařízení.

Velkoobchod, prodej: - výpočetní technika - příslušenství k výpočetní technice.